Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

kalami.us: Επανάσταση, 200 χρόνια και Ομογένεια


'Ωρα να αρχίσει να ετοιμάζεται η Ομογένεια ΗΠΑ γιά την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της επανάστασης του '21, χωρίς παρεμβάσεις και ''καπελώματα'' από το σάπιο κράτος Αθηνών, ''ψώνια προεδροπαράγοντες'' και ''οργανώσεις-μαϊμούδες'' ή την ''φιλελληνική'' διασπαστική Αρχιεπισκοπή κ.ά. Και, φυσικά, χωρίς αρπακτικά τύπου ''φάδερ 'Αλεξ'' ή υφυπουργού γιά Απόδημους.
Να φιαχτεί μία παναμερικάνικη Οργάνωση ''καθαρών'' γιά συντονισμό των εκδηλώσεων, επειδή η Αρχιεπισκοπή, με την σύμπραξη ασοβάρευτων και άσχετων υπουργών Ελλάδας, θέλει να ''καπελώσει'' την επέτειο και να μας ''φορτώσει'' παραμύθια αλα ''αγία Λαύρα'' ή να ''τιμήσουμε πατριάρχες'' που αφόρισαν επαναστάτες και ''Φιλική Εταιρία''. Η Εκκλησία ΔΕΝ πρέπει να έχει πρώτο λόγο στους εορτασμούς τον χρόνο 2021 στις ΗΠΑ και όσο μακριά μείνει, τόσο καλύτερα.

https://www.kalami.us/basics/olympic.mp3

=====================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.