Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Karezza το νέο είδος σεξ που κάνει θραύση = τοιχογραφία και το μεταγρεμματικό κράτος - edging & the transorgasmic state

Ένας από τους πρώην εραστές μου μίλησε συχνά και εκτενώς για το ιερό πολιόφιλο της σεξουαλικότητας: «Το Μεταγλωσσικό Κράτος».
Λόγω της προτίμησης του πρώην εραστή μου προς εξαιρετικά εσωτερικές προοπτικές σε σχέση με τα πάντα, μου πήρε πολύ χρόνο να καταλάβω τι ακριβώς ήταν αυτό. Έγραψε: «Οι καταστάσεις της συνείδησης που επιτεύχθηκαν στο TOS (διαorgasmic sex) δεν είναι τίποτε άλλο από τα διαφορετικά επίπεδα του Διαφωτισμού».
Τι σημαίνει αυτό? Και πώς μπορούμε να επιτύχουμε "διαφωτισμό" μέσω του σεξ;
Ήταν μόνο μετά από μια από τις ερωτικές μας συναυλίες, που τελικά άρχισα να καταλαβαίνω για τι μιλούσε. Ήμουν ευλογημένος που ο εραστής μου είχε αντοχή και ήταν σε θέση να κάνει την αγάπη για πολύ καιρό και να με φέρει σε καταστάσεις έκστασης που θα με έκαναν κυριολεκτικά να πέσω πάνω από λιποθυμία. Θα μπορούσα αργότερα να σταθώ στη συνέχεια. Ακόμα και το γρήγορο σεξ είχε ένα επίπεδο έντασης που με έκανε να αισθάνομαι σαν να πεθαίνω.
Το εκπληκτικό κομμάτι είναι ότι ποτέ δεν ήρθε! Ποτέ δεν εκσπερματίστηκε. Και ήταν σε θέση να διατηρήσει μια αρκετά συνεκτική ανέγερση για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Και ήταν σε θέση να παραμείνει σε αυτή την κατάσταση έκστασης για αρκετό καιρό, μέχρι να καταστραφεί πολλές φορές.
Αυτό που μου δίδαξε ήταν ότι ο στόχος του σεξ δεν πρόκειται να έρθει. Ο στόχος του σεξ δεν είναι * να έχει έναν οργασμό, αλλά να είναι στη συχνότητα της έκστασης ...
όσο το δυνατόν περισσότερο.
Ως αποτέλεσμα, αυτό που έμαθα και καλλιεργούσα είναι πώς να βγάλω την άκρη της ακραίας κατάστασης διέγερσης και να είμαι στην κορυφή της έκστασης όσο το δυνατόν περισσότερο. Επειδή ο στόχος δεν είναι να ξεφύγουμε. Ο στόχος είναι να προχωρήσουμε, να παραμείνουμε και να είμαστε σε αυτή την κατάσταση ON FIRE για ... 45 λεπτά ή μια ώρα ή 90 λεπτά ή όλη τη νύχτα και την επόμενη μέρα.
Το μεγάλο εμπόδιο που αντιμετωπίζουν οι άνδρες είναι το ζήτημα της συγκλονισμένης απόλαυσης και της θέλησης να αποκορυφωθούν όταν χτυπήσουν την πρώτη τους κορύφωση.
Πολλοί άνδρες δεν μπορούν να χειριστούν τις αιχμές της έκστασης. Αυτό είναι πρόβλημα.
Από μια ταοϊστική προοπτική, οι γυναίκες είναι μια κατσαρόλα νερού και οι άνθρωποι είναι η φωτιά. Ο στόχος του σεξ είναι να πάρει μια γυναίκα να ζεσταίνει ζεστό νερό. Αλλά για να γίνει αυτό, ένας άνθρωπος πρέπει να ασκεί την πρακτική του να είναι σε θέση να διατηρεί ζεστό και φωτιά για όσο το δυνατόν περισσότερο, προκειμένου να εφαρμόσει αρκετή θερμότητα για να φέρει τη γυναίκα στο σημείο βρασμού της. Πολλοί άντρες είναι σε θέση να χειριστούν μόνο 5 με 10 λεπτά ευχαρίστησης και να κατακλυστούν και να χάσουν τη ζέστη τους. Αυτό που κάνει αυτό είναι να πάρει μια γυναίκα σε σημείο να σιγοβράζει και η ενέργεια είναι διασκορπισμένη πριν μπορέσει να την φέρει σε μια έντονη βράση.
Έχουμε διδάξει πολλά μεγάλα ψέματα σε αυτόν τον σεξουαλικά συγκεχυμένο πολιτισμό. ότι το σεξ είναι για να έχεις οργασμό, να πάρεις ο ένας τον άλλον μακριά και ότι το σεξ είναι για το πόσο σεξουαλικά ελκυστικό είσαι.
Το σεξ δεν έχει να κάνει με οργασμό! Το σεξ είναι να μπαίνεις στην οργασμική κατάσταση, όπου δύο άνθρωποι μοιάζουν με τη συχνότητα της έκστασης και της απόλαυσης μαζί και επικοινωνούν μεταξύ τους μέσα από τη γλώσσα της ευχαρίστησης. Αυτή η κατάσταση της έκστασης είναι γνωστή ως η κατάσταση των Μεταβολισμών. Είναι μέσα από αυτή τη δονητική κατάσταση της έκστασης, όπου συγχωνεύετε βαθιά μεταξύ τους, ότι θρεπίζετε ο ένας τον άλλον με τη ζωτική σας ενέργεια και επανισορροπώντας το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα του άλλου.
Αλλά πώς μαθαίνουν οι άνδρες πώς να μπει σε αυτή την κατάσταση; Ξεκινώντας με την άκρη.
Για πολλούς άνδρες, αυτό θα απαιτήσει χρόνο, αφοσίωση και πρακτική για την καλλιέργεια. Ο στόχος εδώ είναι να φτάσουμε σε μια αιχμηρή κατάσταση διέγερσης και να μην κορυφωθεί κανείς. Θέλετε να πλησιάσετε την κατάσταση της κορύφωσης, αλλά όχι αρκετά κοντά ώστε να εξελιχθείτε ασυνείδητα.
Έτσι, σε μια κλίμακα από 1 έως 10, 10 κορυφώνονται και 9 είναι 30 δευτερόλεπτα σε ένα λεπτό μακριά από την αποκορύφωση, πού είσαι σε αυτή την κλίμακα;
Όταν βρίσκεστε σε 8,5 ή 9, τότε πλησιάζετε στην οργασμική κατάσταση.
Ο στόχος του Transorgasmic Sex είναι να φτάσετε στην κατάσταση όπου βρίσκεστε σε 9 έως 9,8 για 15 λεπτά ή 20 λεπτά ή 45 λεπτά ή περισσότερο.
Ο στόχος του σεξ πρέπει να είναι στο 9,5 για όσο το δυνατόν περισσότερο.
Εάν αυτό είναι δύσκολο, τότε ασκείστε μόνοι σας. Εκπαιδεύετε τον εαυτό σας στο 8,5 και στηρίζεστε. Εκπαιδεύετε τον εαυτό σας σε 9 και στηρίζεστε. Φτάνετε στο 9.2 και παίρνετε βαθιές αναπνοές και χαλαρώνετε και ηρεμείτε το νευρικό σας σύστημα κάτω. Φτάνετε στο 9,5 και πιέζετε το περίνεο και χαλαρώνετε και κάνετε βαθιά κοιλιακή αναπνοή.
Θέλετε να εξασκηθείτε να φτάσετε στο 9,5 και να μην κάνετε εκσπερμάτωση καθόλου. Υπάρχει μια επιστήμη σε αυτή την πρακτική που είναι επαναλαμβανόμενη και συνεπής με την πρακτική και την καλλιέργεια ασθενών. Αυτή δεν είναι μια θεωρητική έννοια.
Μερικοί άνθρωποι φαίνεται να είναι πιο φυσικά ευλογημένοι και άλλοι άνθρωποι φαίνεται να έχουν μεγαλύτερες προκλήσεις και δυσκολίες σε αυτό το τμήμα, αλλά με καλλιέργεια και πρακτική - αυτό μπορεί να γίνει συνεπές και προσδοκώμενο, όχι ασυνήθιστο.
Θέλετε να αισθάνεστε άνετα με το γεγονός ότι είστε συγκλονισμένοι από την έκσταση και ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να κορύφωση. Ή αποκαλύπτετε κάθε λίγες φορές που κάνετε σεξ.
Επειδή θέλετε να αισθάνεστε άνετα να είστε συγκλονισμένοι από την έκσταση.
Η έκσταση είναι η γλώσσα της ψυχής. Το έκσταση είναι αυτό που μου εμπνέει και με ενθαρρύνει, καθώς είμαι μαθητής αυτής της πιο πρωταρχικής δύναμης που κατοικεί μέσα σε όλους μας. Είμαστε όλες οι ενσωματώσεις αυτής της ενεργειακής δύναμης που ζει μέσα μας, που συνδέει τον Ουρανό και τη Γη.
Ο ουρανός και η Γη, όταν έρχονται μαζί σε ένωση, δημιουργούν ένα ισχυρό ηλεκτρικό ρεύμα έκστασης που ρέει μέσα μας σαν ένα αστραπή. Αυτό που θέλουμε, στο σεξ, είναι να γίνουμε μια ανοιχτή πύλη για ένα κεραυνό έκστασης που θα ρέει μέσα από το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα μας.
Δεν μπορούμε να γίνουμε ανοιχτή πόρτα για την ενοποίηση του Ουρανού και της Γης όταν δεν φροντίζουμε καλά το σώμα μας ή όταν έχουμε ντροπή γύρω από τη σεξουαλικότητά μας ή όταν μαστίζουμε από ανασφάλειες ή όταν είμαστε αποσυνδεδεμένοι από το σώμα μας και τις αισθήσεις μας και την ικανότητά μας να δώσουμε και να ευχαριστήσουμε.
Πρέπει να είμαστε στενά συνδεδεμένοι με τα σώματά μας και να θεωρούμε αυτά τα σώματα που ζούμε ως ναούς μας. Και αυτοί οι ναοί σάρκας που κατοικούμε μέσα μας, είναι ο τρόπος που καλλιεργούμε την προσοχή μας και την επίγνωσή μας για όλη τη λεπτή ενέργεια και τις αισθήσεις και τα μηνύματα που προκύπτουν μέσα μας. Γίνουμε απίστευτοι εραστές, μαθαίνοντας πώς να ακούσουμε βαθιά τις αισθήσεις και τα μηνύματα που προκύπτουν μέσα από τα σώματά μας, γι 'αυτό πιστεύω ότι ο πρώτος στόχος του σεξ είναι να ασκεί κανείς την προσοχή.
Η ερωτική νοημοσύνη είναι μια προοπτική της σεξουαλικότητας που συνδέει το σώμα, το μυαλό και το πνεύμα - και φέρνει την επίγνωση της σεξουαλικότητάς μας στο εσωτερικό μας σώμα. Καλλιεργούμε τη σεξουαλικότητα που έχει ρίζες σε ένα εσωτερικό βλέμμα μέσα μας. Μα
θαίνουμε πώς να βλέπουμε τους εαυτούς μας και το σώμα μας μέσα από το εσωτερικό βλέμμα και μαθαίνουμε πώς να βλέπουμε τους συνεργάτες μας και τους εραστές μας χωρίς να κοιτάζουμε τον εξωτερικό αλλά βλέπουμε τη σύνδεση και το ρεύμα της δύναμης της ζωής που μας συνδέει και κυκλοφορεί μεταξύ μας . Επικοινωνούμε σιωπηλά και τηλεπαθητικά μέσω της γλώσσας της ευχαρίστησης. Βόλταμε ένα κοινό πεδίο δράσης έκστασης που αυξάνεται και αυξάνεται.
Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πιστεύω ότι το σεξ είναι μια μορφή Qigong. Το Qigong τελικά μεταφράζεται σε "ενεργειακή εργασία" ή ενεργειακή καλλιέργεια της δύναμης ζωής.
Τι συμβαίνει όταν καλλιεργούμε την ενέργεια της ζωής μας με τον σύντροφό μας; Transorgasmic Sex.

===============================
One of my former lovers talked frequently and extensively about the holy grail of sexuality: “The Transorgasmic State.”
Due to my former lover’s predilection towards extremely esoteric perspectives with regards to everything, it took me a long time to understand what exactly this was. He wrote: “The States of Consciousness achieved in TOS (transorgasmic sex) are none other than varying levels of Enlightenment itself.”
What does that mean? And how can we attain “enlightenment” through sex?
It was only after one of our lovemaking sessions, that I finally began to understand what he was talking about. I was blessed in that my lover had stamina and was able to make love for a very long time, and bring me to states of ecstasy that would literally make me fall over fainting. I could barely stand up afterwards. Even quickie sex had a level of intensity that made me feel like I was dying.
The amazing part is, he never came! He never ejaculated. And he was able to maintain a pretty consistent erection for a pretty long time. And he was able to stay in that state of ecstasy for quite a while, until I was obliterated many times over.
What he taught me was that the goal of sex is not to come. The goal of sex is *not* to have an orgasm, but to be in the frequency of ecstasy… for as long as possible.
As a result, what I have learned and cultivated is how to ride the edge of the extreme state of arousal, and to be in the peak state of ecstasy for as long as possible. Because the goal is not about getting off. The goal is about getting on, and staying on and being in that state of ON FIRE for… 45 minutes or an hour or 90 minutes or all night and the next day.
The big obstacle that men face is the issue of being overwhelmed by pleasure and wanting to climax when they hit their first peak.
Many men cannot handle peak states of ecstasy. This is a problem.
From a Taoist perspective, women are a pot of water and men are the fire. The goal of sex is to get a woman to becoming boiling hot water. But in order to do that, a man needs to practice being able to maintain being hot and on fire for as long as possible, in order to apply enough heat to bring the woman to her boiling point. Many men are only able to handle 5 to 10 minutes of pleasure and get overwhelmed and lose their heat. What this does is get a woman to a point of simmering, and the energy is dispersed before being able to get her to a raging boil.
We have been taught many great lies in this sexually confused civilization; that sex is about having an orgasm, getting each other off, and that sex is about how sexually attractive you are.
Sex is not about having an orgasm! Sex is about getting into the orgasmic state, where two people are commingling in the frequency of ecstasy and pleasure together, and communicating with each other through the language of pleasure. This state of ecstasy is known as the Transorgasmic State. It is through being in this vibrational state of ecstasy where you are merging profoundly with each other, that you are nourishing each other with your vital energy and rebalancing each other’s body, mind & spirit.
But how do men learn how to get into this state? By beginning with edging.
For many men, this will take time, dedication and practice to cultivate. The goal here is about arriving to a peak state of arousal and *NOT* climaxing. You want to get near to the state of climax, but not close enough that you will climax unconsciously.
So, on a scale of 1 to 10, 10 being climaxing and 9 being 30 seconds to a minute away from climaxing, where are you on that scale?
When you are at an 8.5 or 9, then you are nearing the orgasmic state.
The goal of Transorgasmic Sex is to get into the state where you are at a 9 to 9.8 for 15 minutes or 20 minutes or 45 minutes or longer.
The goal of sex is to be at 9.5 for as long as possible.
If that’s challenging, then you practice on your own. You practice getting yourself to 8.5 and backing away. You practice getting yourself to 9 and backing away. You get yourself to 9.2 and take deep breaths and relax and calm your nervous system down. You get yourself to 9.5 and squeeze your perineum and relax and do deep abdominal breathing.
You want to practice getting to 9.5 and not ejaculating at all. There is a science to this practice that is repeatable and consistent with practice and patient cultivation. This is not a theoretical concept.
Some people seem to be more naturally blessed and other people seem to have greater challenges and difficulties in this department, but with cultivation and practice – this can become consistent and expectable, not unusual.
You want to get comfortable with being overwhelmed by ecstasy and NOT NEEDING to climax. Or climaxing every few times you have sex.
Because you want to get comfortable being overwhelmed by ecstasy.
Ecstasy is the language of the soul. Ecstasy is what inspires and motivates me, as I am a student of this most primal power that resides within every one of us. We are all embodiments of this life force energy that resides within us, that connects Heaven and Earth.
Heaven and Earth, when they come together in union, create a powerful electrical current of ecstasy that flows through us like a lightning bolt. What we want, in sex, is to become an open gateway for a lightning bolt of ecstasy to flow through our body, mind and spirit.
We cannot become an open doorway for the unification of Heaven and Earth when we do not take good care of our bodies, or when we have shame around our sexuality, or when we are plagued by insecurities, or when we are disconnected from our bodies and our sensations and our ability to give and receive pleasure.
We need to become intimately connected with our own bodies and revere these bodies that we live in as our temples. And these temples of flesh that we reside within, they are the way that we cultivate our attention and our awareness of all the subtle energy and sensations and messages that are arising from within us. We become incredible lovers by learning how to listen deeply to the sensations and messages that are arising from within our bodies, which is why I believe that the first goal of sex is to practice mindfulness.
Erotic Mindfulness is a perspective of sexuality that connects body, mind and spirit – and brings our awareness of our sexuality into our inner body. We cultivate sexuality rooted in an inner gaze within ourselves. We learn how to see ourselves and our bodies through the inner gaze, and we learn how to see our partners and our lovers without looking at the external, but by seeing the connection and the current of life force energy that connects us and circulates between us. We communicate silently and telepathically through the language of pleasure. We ride a shared forcefield of ecstasy that is increasing and increasing.
This is why I believe sex is a form of Qigong. Qigong ultimately translates to “Energy Work” or Life Force Energy Cultivation.

What happens when we cultivate our life force energy with our partner? Transorgasmic Sex.

https://www.jade-nectar.com/edging-the-transorgasmic-state/?fbclid=IwAR24XPD-GEzMVyaZBoEViGAR_sNOUxmhrvYKKW2gYrZuxuLwEbn7OlB3_74

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.