Πέμπτη 5 Μαρτίου 2020

Ανοίξτε τα σύνορα, να μπούνε όλοι οι έξω και δε πάνε να ψοφήσουνε οι μέσα



του Περικλή Δανόπουλου (διασκευή με την απόλυτη έγκρισή του) και Μιχάλη Χαιρετάκη
Ανοίξτε τα σύνορα! καλοδεχούμενοι όλοι οι πρόσφυγες από το Μαρόκο,το Πακιστάν, την Μιανμάρ, το Λεσότο, την Αλγερία, την Τυνησία τη Σενεγάλη. Να έρθουν στην Ελλάδα, την γη της επαγγελίας, την χώρα με το υψηλότερο βιωτικό επίπεδο της Ευρώπης με την μηδενική ανεργία. Είναι διεθνιστικό μας καθήκον.Τέλος
Ανοίξτε τα σύνορα! Χωρίς κανένα έλεγχο. Ακόμη και αυτοί που στα μέρη τους έκοβαν κεφάλια για πρωινό, εδώ στην κολυμβήθρα του Σιλωάμ, θα δουν τα ανομήματά τους να ξεπλένονται. Και μην ακούτε τους ρατσιστές και φασίστες Έλληνες, που νομίζουν ότι η χώρα τους τους ανήκει. Δεν υπάρχουν έθνη και χώρες, τα σύνορα δεν φαίνονται από το φεγγάρι. ¨Εχει δίκιο ο σύντροφος Γιάνης.
Ανοίξτε τα σύνορα! Και δώστε σε όλους άσυλο, για να έχουν την επιδοματική ωφέλεια και να ζήσουνε οι ΜΚΟ. Το άσυλο βέβαια, και τα επιδόματα θα ισχύουν μόνο για την Ελλάδα, αλλά ποιός θα θέλει να φύγει;
Ανοίξτε τα σύνορα! Να μπουν όσοι επιθυμούν.Δύο, τρία, πέντε, δέκα, εκατό εκατομμύρια. Όλοι οι καλοί χωράνε. Και μην ακούτε τους ψεκασμένους, λαϊκιστές και ξενοφοβικούς που μιλάνε για αλλοίωση πληθυσμού, ένα όμορφο μπόλιασμα είναι για έναν καλύτερο κόσμο.
Ανοίξτε τα σύνορα! Για να ζούμε όλοι μαζί, χωρίς κανένα πρόβλημα, με σεβασμό στην κουλτούρα , τα έθιμα, την θρησκεία του καθενός, τον σεξουαλικό αυτοπροσδιορισμό και μην δίνετε σημασία στις ισλαμοφοβικές ασυναρτησίες για Σαρίες, κλειτοριδεκτομές,για μπούρκες και τσαντόρ, για καταπίεση και βαρβαρότητα στις γυναίκες, για επιβολή του Ισλάμ κλπ. Αυτά τα λένε οι συνωμοσιολόγοι, οι φασίστες, οι νυκοκυραίοι και οι κυρ Παντελήδες.
Ανοίξτε τα σύνορα! Και επιτάξτε δημόσια κτίρια, νοσοκομεία, στρατόπεδα. Δώστε τα σπίτια που θα χαθούν από τους πλειστηριασμούς, επιτάξτε τα υπόλοιπα σπίτια μας. Αρκετά οι γηγενείς χορτάσαμε την Ελλάδα.Ας την χορτάσουν και άλλοι, μην είμαστε μοναχοφάηδες φασίστες.
Ανοίξτε τα σύνορα! Και σε όποιο κερατά ρατσιστή Έλληνα δεν αρέσει να μας αδειάσει τη γωνιά. Κάντε πρωθυπουργό τον Πέτρο, ισόβια κυβέρνηση ενα συνασπισμό συριζα-ανταρσυα-κκε. Δώστε σε όλους τα ίδια δικαιώματα με τα εθνίκια τους Έλληνες που τους βαρεθήκαμε και καλά να πάθουν αφού είναι φασίστες, ιμπεριαλιστές και καταπιέζουν την Τουρκία.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, αυτούς που κλείσανε το μαγαζάκι τους γιατί έρχόταν ο χαρατζής να πάρει το μερτικό απο το μπαγιάτικο ξεροκόμματο που μασουλούσαν να ξεγελάσουν την πείνα τους.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, ψόφο στη γιαγιά και στον παππού που τους κόψανε τη σύνταξη, ψόφο στις οικογένειες με το κομμένο ρεύμα και το νηστικό παιδάκι που διαβάζει το αυριανό μάθημα με το κερί ή κάτω απο τη λάμπα του δρόμου.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, γιατί έτσι προστάζουν οι άγαμες θυγατέρες με τις μπουχάρες στους τοίχους και την ψυχοπονιά στο τσεπάκι. Κι όταν ψοφήσουν οι κερατάδες δώστε το όλο το βιός τους στον ανήλικο που δεν ξέρει που γεννήθηκε και πότε ο δόλιος.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, κι άμα δεν ψοφάνε μοναχοί τους καυτό σίδερο τους πρέπει, για να τους πάρουμε και τα τελευταια τους ευρώ που φυλάνε κάτω από το στρώμα και το χρυσό το σταυρουδάκι στο λαιμό.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, αφού δε συμφωνούνε με τη θολούρα που μας πλημμυρίζει το μυαλό, τη δική μας κοσμοθεωρία που προστάζει φιλανθρωπίες με τα λεφτά πάντα των άλλων.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, γιατί είναι ρατσιστές που τολμάνε να αρθρώσουν ένα "μα" ή ένα "γιατί". Σκασμός τους πρέπει αφού τολμάνε και αναπνέουν δίπλα μας.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουμε εμείς, όχι στο Μπαγκλαντές, στη Σενεγάλη , στην Αλγερία και το Πακιστάν, αλλά εδώ στην ψόφια Ελλάδα, όλοι μαζί ένα μεγάλο πολυφυλετικό κουβάρι , 50 φυλές και 50 διαφορετικά φύλα σε έναν πολύχρωμο όμορφο αχταρμά.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, τρυπήστε σύντροφοι απ' άκρη σ' άκρη όλη τη χώρα, με μεγάλες όμορφες πηγάδες να ρίχνουμε όποιον αντιδρά στον όμορφο κόσμο που οραματιζόμαστε.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, που δεν γνωρίζουν οι φασίστες τα προσφυγικά φίλιπ πλέην,τα γκουτσι, τα ντισκουέαρ2 τα τελευταία Αιφόνια αλλά και την περηφάνια που κρύβει το τσαντόρ και η μπούργκα.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, με τους παπάδες,τους σταυρούς ,τις μετάνοιες και τις νηστείες. ¨Εχουμε μουσαφιραίους που τους ενοχλεί ο σταυρός και τους προσβάλλει αυτή η Ελλάδα.
Ψόφο στους κυρ Παντελήδες, τους Αίλυνες, τους μπατριώτες, τους νοικοκυραίους, οραματιζόμαστε μια Ελλάδα άλλη, που ο ισλαμιστης δε θα αποκεφαλίζει τα τρίτα, τέταρτα, πέμπτα και βάλε φύλα αλλά θα τα φιλάει γλυκά στο στόμα στα φεστιβάλ της περηφάνιας.
Σαλάμ Αλέκουμ σύντροφοι, κι άν ο Αλέξης ψάχνει το σαλάμι και ο Κυριάκος βγήκε στη ζητανιά να του δώσουνε τα φράγκα για να ταϊσει με επιδόματα όλης της γής τους πεινασμένους, έχει ο Αλλάχ, εμείς δεν έχουμε.

===================== "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.