Από το 1999, εκατομμύρια άνθρωποι έχουν εκφραστεί στο Blogger. Από λεπτομερείς αναρτήσεις για σχεδόν κάθε ποικιλία μήλων που θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε σε ένα blog αφιερωμένο στην τέχνη του ίδιου του blogging , η ικανότητα να μοιράζεστε, να δημοσιεύετε και να εκφράζετε τον εαυτό σας εύκολα στον Ιστό βρίσκεται στον πυρήνα της αποστολής του Blogger. Καθώς ο ιστός εξελίσσεται συνεχώς, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οποιοσδήποτε χρησιμοποιεί το Blogger έχει μια εύκολη και διαισθητική εμπειρία δημοσίευσης του περιεχομένου του στον ιστό.  

Γι 'αυτό παρουσιάζουμε αργά μια βελτιωμένη εμπειρία ιστού για το Blogger. Δώστε μια φρέσκια διεπαφή κάνοντας κλικ στο "Δοκιμάστε το νέο Blogger" στο αριστερό παράθυρο πλοήγησης. 


     
 Κάντε κλικ στο κουμπί "Δοκιμάστε το νέο Blogger" για να δείτε την ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση του Blogger.


Εκτός από μια νέα αίσθηση, το Blogger ανταποκρίνεται πλέον στον ιστό, διευκολύνοντας τη χρήση του σε κινητές συσκευές. Επενδύοντας σε μια βελτιωμένη διαδικτυακή πλατφόρμα, επιτρέπει τη δυνατότητα νέων δυνατοτήτων στο μέλλον. 



Η νέα ανταποκρίσιμη σχεδίαση του Blogger διευκολύνει τη διαχείριση του ιστολογίου σας εν κινήσει.



Μάθετε περισσότερα σχετικά με τις ενημερώσεις για συγκεκριμένες σελίδες που έχουμε κυκλοφορήσει για να βελτιώσετε την εμπειρία σας στο Blogger: 


Στατιστικά
Η επανασχεδιασμένη σελίδα Στατιστικά σάς βοηθά να εστιάσετε στα πιο σημαντικά δεδομένα από το ιστολόγιό σας επισημαίνοντας την πιο πρόσφατη ανάρτησή σας.    

Σχόλια
Μια νέα σελίδα σχολίων σάς βοηθά να συνδεθείτε πιο εύκολα με τους αναγνώστες, εμφανίζοντας περιοχές που χρειάζονται την προσοχή σας, όπως εποπτεία σχολίων.  

Δημοσιεύσεις
Έχουμε βελτιώσει την υποστήριξη για τους χειριστές αναζήτησης στη σελίδα "Αναρτήσεις" για να σας βοηθήσουμε να φιλτράρετε τις αναρτήσεις σας στο Blogger και τα αποτελέσματα αναζήτησης σελίδων πιο εύκολα. 

Συντάκτης
Η πρόσφατα βελτιωμένη σελίδα επεξεργασίας εισάγει υποστήριξη πίνακα, επιτρέπει καλύτερη μεταγραφή και περιλαμβάνει βελτιωμένη εμπειρία μεταφόρτωσης εικόνας / βίντεο. 

Λίστα ανάγνωσης 
Ακόμα κι αν δεν δημιουργείτε από το τηλέφωνό σας, είναι πλέον πιο εύκολο από ποτέ να διαβάσετε ιστολόγια από άλλους δημιουργούς ενώ βρίσκεστε εν κινήσει.

Ρυθμίσεις 
Έχουμε βελτιώσει τη σελίδα ρυθμίσεων για να σας βοηθήσουμε να διαχειριστείτε όλα τα στοιχεία ελέγχου σας από ένα μέρος.  


Θα μεταφέρουμε όλους στη νέα διεπαφή τους επόμενους μήνες. Από τα τέλη Ιουνίου, πολλοί δημιουργοί του Blogger θα δουν τη νέα διεπαφή να είναι η προεπιλογή τους, αν και μπορούν να επιστρέψουν στην παλιά διεπαφή κάνοντας κλικ στην επιλογή "Επαναφορά στο παλαιό Blogger" στην αριστερή πλοήγηση. Μέχρι τα τέλη Ιουλίου, οι δημιουργοί δεν θα μπορούν πλέον να επιστρέφουν στην παλαιά διεπαφή Blogger.