Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2021

Μπιλ Γκέιτς: «Σύντομα θα επιβληθεί το συνθετικό κρέας - Θα συνηθίσετε τη διαφορά στην γεύση» [Έφτιαξαν μηχανή που θα φτιάχνει κρέας - Η «Μεγάλη Επανεκκίνηση» έρχεται και στο φαγητό]


Την εισαγωγή στην καθημερινή διατροφή του παγκόσμιου πληθυσμού, του λεγόμενου συνθετικού κρέατος εισηγείται ο Μπιλ Γκέιτς στο βιβλίο του «Πως να αποτρέψουμε την κλιματική καταστροφή».

Στις προτάσεις του ο Μ.Γκέιτς, που απέκτησε και γνώσεις τώρα περιβαλλοντολόγου εκτός από γιατρού, αναφέρει ότι είναι καθήκον των πλούσιων χωρών να αλλάξουν τις διατροφικές συνήθειες εισάγοντας πλήρως το τεχνητό ή συνθετικό κρέας και αντικαθιστώντας το φυσικό.

«Θα συνηθίσετε τη διαφορά στην γεύση», μας καθησυχάζει, ο δισεκατομμυριούχος ο οποίος το τελευταίο διάστημα επενδύει σε αγορές τεράστιων εκτάσεων γης στις ΗΠΑ όπου πιθανώς θα εκτρέφει αυτό το συνθετικό κρέας.

Disclose.tv 🚨 @disclosetv
·
NEW - Bill Gates: "All rich countries should move to 100% synthetic beef. You can get used to the taste difference."
https://twitter.com/disclosetv/status/1361640151085158401
Disclose.tv 🚨 @disclosetv
·Context: Bill Gates is invested in Memphis Meats — a lab meat company — and praised a pair of plant-based competitors with which he also has had financial relationships. He also is now the largest farmland owner in the United States, per reports.


 

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.