Πέμπτη 11 Μαρτίου 2021

Νέα Σμύρνη: Τα βίντεο που Αποκαλύπτουν την Δράση της Ελληνικής Αστυνομίας

Βίντεο με συμπεριφορές αστυνομικών κατά τη διάρκεια και μετά τα επεισόδια της Κυριακής στη Νέα Σμύρνη που εκθέτουν την ΕΛ.ΑΣ. έχουν κατακλύσει τα social media - ΠΗΓΗ newsbomb.gr
Καταγγελίες που υποστηρίζονται από βίντεο μιλούν, μεταξύ άλλων, για αστυνομικούς που χτύπησαν διαδηλωτή με μηχανή, για αστυνομικούς που χτύπησαν κορίτσι, για αστυνομικούς που δέρνουν πολίτες πριν να τους συλλάβουν.

Σε άλλα βίντεο φαίνεται επικεφαλής της ομάδας «ΔΡΑΣΗ» να φωνάζει πάμε να τους γα@@@με, πάμε να τους σκοτώσουμε» ενώ υπάρχει και βίντεο με αστυνομικούς να έχουν εισβάλει σε κατάστημα και να ξυλοκοπούν έναν πολίτη.

Τα περισσότερα από τα βίντεο έχουν καταγραφεί κατά τη διάρκεια της «εκκαθάρισης» στη Νέα Σμύρνη μετά τα επεισόδια ενώ υπάρχουν και βίντεο στα οποία υποστηρίζεται ότι αστυνομικοί πέταξαν μολότοφ σε διαδηλωτές.

Δείτε μερικά από τα βίντεο τα οποία εκθέτουν την ΕΛ.ΑΣ. για τη συμπεριφορά των αστυνομικών της στη σκιά των όσων έγιναν την περασμένη Κυριακή στη Νέα Σμύρνη με τον ξυλοδαρμό ενός 29χρονου για τον οποίο ετέθη σε διαθεσιμότητα ένας ανθυπαστυνόμος της ομάδας ΔΙΑΣ

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.