Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Σεξουαλική Κακοποίηση: Γιατί δεν μίλησε;

Σεξουαλική κακοποίηση – σεξουαλική βία – βιασμός.

Στο βίντεο αυτό θα μιλήσουμε για τους λόγους που τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δεν μιλάνε ανοιχτά και δεν καταγγέλλουν τον θύτη τους στην αστυνομία. Τα χυδαία σχόλια που ακολουθούν σχεδόν κάθε καταγγελία που κάνει μια γυναίκα θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν!

Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει δεν είναι γιατί μίλησαν τώρα αυτές οι γυναίκες αλλά γιατί η κοινωνία αντί να στηρίζει την αποκάλυψη της αλήθειας, βλέπει με καχυποψία τις καταγγελίες αυτές.

Ένα βίντεο από τα Μαθήματα Ζωής - Διάρκεια: 3′ 15”

 

Σεξουαλική Κακοποίηση: Γιατί δεν μίλησε;

σεξουαλική κακοποίηση- σεξουαλική βία- βιασμός. Στο βίντεο αυτό θα μιλήσουμε για τους λόγους που τα θύματα σεξουαλικής κακοποίησης δεν μιλάνε ανοιχτά και δεν καταγγέλλουν τον θύτη τους στην αστυνομία. Τα χυδαία σχόλια που ...ακολουθούν σχεδόν κάθε καταγγελία που κάνει μια γυναίκα θα πρέπει επιτέλους να σταματήσουν!

Αυτό που πρέπει να μας προβληματίσει δεν είναι γιατί μίλησαν τώρα αυτές οι γυναίκες αλλά γιατί η κοινωνία αντί να στηρίζει την αποκάλυψη της αλήθειας, βλέπει με καχυποψία τις καταγγελίες αυτές. Η λίστα με όλες τις πλατφόρμες που μπορούν να σας στηρίξουν ΔΩΡΕΑΝ νομικά και όχι μόνο αν θέλετε να καταγγείλετε περιστατικά σεξουαλικής βίας και παρενόχλησης: - Συνήγορος του Πολίτη https://www.synigoros-solidarity.gr/ - Σελίδα Elpizw https://www.instagram.com/e.l.p.i.z.w... - 15900 (Συμβουλευτικό κέντρο κακοποιημένων γυναικών) - Κέντρο Διοτίμα https://diotima.org.gr/ - Σελίδα που διαχειρίζεται δικηγόρος ο οποίος αναλαμβάνει δωρεάν θύματα βιασμού και σεξουαλικής παρενόχλησης https://www.instagram.com/lordpoems/?... - Ομάδα για την καταγραφή περιστατικών έμφυλης βίας με γυναίκες δικηγόρους που προσφέρουν δωρεάν τις υπηρεσίες του σε θύματα: https://www.facebook.com/groups/53076... - http://leagueforwomenrights.gr/ - https://www.facebook.com/KamiaAnohi/ Για περισσότερα βίντεο με ψυχολογικά θέματα κάνε Εγγραφή στο Μαθήματα Ζωής. Follow me on Instagram: https://www.instagram.com/mathimatazwis/ Follow me on Facebook: https://www.facebook.com/mathimatazwis

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.