Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021

Rewriting the Genetic Code: A Cancer Cure In the Making | Tal Zaks | Γιατρός της Μοντέρνα για την τεχνολογία mRNA.


The War on Cancer has been raging for over a century, and Tal Zaks may have the biggest breakthrough yet. His idea, to go straight to the source of the problem and edit the genetic code that causes the body to produce cancerous cells, could save millions of lives without a single surgery or chemotherapy regimen. Tal Zaks is the Chief Medical Officer of Moderna Therapeutics. Tal Zaks is the Chief Medical Officer of Moderna Therapeutics. This talk was given at a TEDx event using the TED conference format but independently organized by a local community. Learn more at
https://www.ted.com/tedx

 
Γιατρός της Μοντέρνα για την τεχνολογία mRNA.https://www.facebook.com/1757155694575284/videos/1978610232293693
ΑΘΑΝΑΣ ΝΤΟΜΠΡΟΣ''....Όπως θα δείτε στο παρακάτω βίντεο ο Dr Tal Zaks επικεφαλής ιατρικός σύμβουλος της Moderna Inc., εξηγεί με σαφήνεια στη γλώσσα του λαού τι ακριβώς κάνει η τεχνολογία mRNA στα εμβόλια.
H εν λόγο συνέντευξη η οποία περιέργως προηγήθηκε της όποιας πανδημίας και των εμβολίων κατά…..2 χρόνια!!!!
TYXAIO ????

Γνωρίζουμε πως η επιστήμη προχωρά με βήματα αλματώδη αλλά επίσης γνωρίζουμε πως χρηματοδοτείται από διάφορα κέντρα εξουσίας , τα οποία λόγο κέρδους και διάφορων σχεδίων εκμεταλεύονται την ανθρωπότητα....

Και τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά...
Πρώτα βγήκε η τεχνολογία mRNA και μετά η ''πανδημία '' ή το ανάποδο όπως διατείνονται???

σχεδιάστηκε η πανδημία ή όχι ???
Τα μέτρα και οι νόμοι που παίρνονται είναι για την πανδημία ή για την 4η βιομηχανική επανάσταση και την '' Μεγαλη Επανεκίνηση '' ???

Ο κόσμος ενημερώνεται σωστά ή όχι ???

Είναι πραγματικά ασφαλή τα εμβόλια ή υπάρχει σχέδιο εκμετάλευσης ???

Είναι ο κόσμος πειραματόζωα ή όχι αφού η κλινική μελέτη θα πάρει χρόνια μέχρι να οριστικοποιηθούν τα σαφή αποτελεσματα???

Ο Zaks ολοκλήρωσε την ομιλία του για το 2017 με τις ακόλουθες λέξεις.

«Αν σκεφτείς τι προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε λάβει πληροφορίες και κατανοήσαμε αυτές τις πληροφορίες και πώς μεταδίδονται αυτές οι πληροφορίες σε ένα κύτταρο και έχουμε κατανοήσει την ιατρική και τον τρόπο παρασκευής ναρκωτικών και συγχωνεύουμε τα δύο. Το θεωρούμε ως θεραπεία πληροφοριών. “

Θεραπεία πληροφοριών. Ακριβώς όπως ένας κωδικός λογισμικού υπολογιστή.

Αυτοί οι επιστήμονες πιστεύουν πραγματικά ότι το ανθρώπινο σώμα δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια μηχανή που μπορεί να πειραματιστεί και να αναδιαταχθεί σύμφωνα με κάποιες οδηγίες του προγραμματιστή.

Το γενετικό μακιγιάζ ενός ατόμου είναι, όπως είπε ο Δρ Ζακ, «το λογισμικό της ζωής».

Εάν αυτό ισχύει, τότε ποιος πρέπει να είναι η απόλυτη εξουσία επί του γενετικού κώδικα λογισμικού του κάθε ανθρώπου ???
Ποιος πρέπει να κάνει κουμάντο στον γενετικό μας κώδικα???

Εάν ζούμε πραγματικά σε μια ελεύθερη κοινωνία, δεν θα ήταν λογικό να θέλουμε να κάνουμε μια ενεργητική συζήτηση για το πώς να απαντήσουμε σε αυτήν την ερώτηση;

Δεν θα έπρεπε να είναι το νούμερο ένα ζήτημα που συζητείται στις κυβερνήσεις και τα μέσα ενημέρωσης?

Αντ ‘αυτού, κανείς δεν επιτρέπεται καν να υποβάλει αυτές τις ερωτήσεις χωρίς να απειλείται, λογοκρίνεται, επιπλήττεται, υποτιμάται. 

 ===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.