Τρίτη 2 Μαρτίου 2021

Από την Μαρία Νεγρεπόντη - Δελιβάνη: Ακούστε το Video! Και φρίξτε......για το που ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ! ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ!!!

Ακούστε το Video! Και φρίξτε......για το που ΟΔΗΓΟΥΜΕΘΑ

ΚΑΙ ΣΕ ΤΙ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΗΣ ΣΗΨΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ!!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ VIDEO...


Ο γνωστός σε όλους μας  κ. Σέργιος Καλόγηρος,  πατριώτης, καναλάρχης της Βεργίνας, με τις κρυστάλλινες πατριωτικές θέσεις του, παρών σε όλους    στους αγώνες για  τα  εθνικά μας  θέματα, όπως στην  επαίσχυντη συμφωνία των Πρεσπών, όπως στους χειρισμούς των ελληνοτουρκικών, όπως στα σημεία και τέρατα που συμβαίνουν στα πλαίσια του εορτασμού της κυβερνητικής επιτροπής Ελλάδα 21, όπως στην αμέριστη βοήθεια που προσφέρει μέσω του καναλιού του στην ΤΙΜΗΣΤΟ 21! 

Ακούστε, λοιπόν,  τον οχετό που εκτόξευσε  μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, εναντίον του ...κ. Καλόγηρου, ο οποίος κατόρθωσε με όντως  αξιοθαύμαστο τρόπο να διατηρήσει την ψυχραιμία του,  όταν το περί ου μέλος του ΕΛΙΑΜΕΠ, που τυγχάνει και αντιπρόεδρός του, τον εξύβριζε σκαιώς, αποκαλώντας τον  "βλάκα" και "αγράμματο"  με απαξιωτικό ύφος τουλάχιστον 400 αυτοκρατόρων!. 


Ακούστε τη συνέχεια  του οχετού, που ο αντιπρόεδρος  πάντοτε του ΕΛΙΑΜΕΠ επιφύλαξε και για την περίπτωση της πατριωτικής εφημερίδας "δημοκρατία" και ειδικότερα για τον εκδότη της κ. Φιλιππάκη. Οχετός, που φυσικά απευθύνεται και σε μεγάλο τμήμα του ελληνικού λαού, που περιβάλλει με αγάπη, εμπιστοσύνη και αναγνώριση αμφότερους τους σκαιώς υβριζόμενους από τον κ. αντιπρόεδρο του ΕΛΙΑΜΕΠ. Και αυτά τα αδιανόητα, και όχι μόνο, συμβαίνουν στο έτος εορτασμού των 200 ετών από την Επανάσταση του 1821!

Επιβάλλεται να  διερωτηθούμε, όλοι εμείς στην ΤΙΜΗΣΤΟ 21 που συσταθήκαμε για να τιμήσουμε τους ήρωες του 1821 όπως τους αξίζει,, αλλά και για να υποσχεθούμε  στου ήρωές μας ότι θα αγωνιστούμε τα χρόνια που έρχονται, για να εξασφαλίσει η πατρίδα μας ένα, έστω, ελάχιστο ποσοστό εθνικής ανεξαρτησίας. 
Να διερωτηθούμε  πως πρέπει να αντιμετωπίσουμε, με τα μέσα που διαθέτουμε, αυτά τα σημεία και τέρατα εθνικής μας ανυποληψίας. 

Διαβάστε και στο πρωτοσέλιδο της  σημερινής εφημερίδας "εστία" τον ενθουσιασμό των Τούρκων από δηλώσεις του ΕΛΙΑΜΕΠ


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.