Δευτέρα 5 Απριλίου 2021

Η κυρίαρχη προ του 2ου Π.Π. διακρατική επιστημονική αντίληψη "ευγονικής" που αποδείχθηκε επικίνδυνο ψέμα και η ολέθρια τωρινή για τον κόβιντ...

A. Chase, "όταν η αναζήτηση της αλήθειας συγχέεται με την πολιτική υπεράσπιση, η αναζήτηση της γνώσης περιορίζεται στην αναζήτηση της εξουσίας."

Η τύχη του κόσμου, όπως τον γνωρίζουμε, διακυβεύεται.

Η ψευδοεπιστήμη κυριαρχεί στιςειδήσεις. Η έκκλησή μου βασίζεται στο παράρτημα του βιβλίου του Michael Crichton «State of Fear» που διευκρινίζει γιατί η πολιτικοποιημένη επιστήμη είναι επικίνδυνη.

Φανταστείτε μια νέα «επιστημονική θεωρία» που προειδοποιεί για επικείμενη κρίση και δείχνει μια διέξοδο. Αυτή η συγκεκριμένη θεωρία αντλεί γρήγορα υποστήριξη από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κορυφαίους επιστήμονες, πολιτικούς και διασημότητες / επιρροές παγκοσμίως.

Η έρευνα χρηματοδοτείται από διάσημους φιλάνθρωπους και πραγματοποιείται σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια και ερευνητικά ιδρύματα. Η κρίση αναφέρεται συχνά στα ΜΜΕ. Αυτή η επιστήμη διδάσκεται σε τάξεις κολεγίων και γυμνασίου. . . .

Δεν αναφέρομαι στην θεωρία της Κοβίντ εδώ.
Αναφέρομαι σε μια άλλη θεωρία, η οποία έγινε γνωστή πριν από έναν αιώνα. Οι υποστηρικτές της περιελάμβαναν τους Theodore Roosevelt, Woodrow Wilson και Winston Churchill. Εγκρίθηκε επίσης από δικαστές του Ανωτάτου Δικαστηρίου των ΗΠΑ, οι οποίοι αποφάσισαν υπέρ της.

Τα διάσημα ονόματα που το υποστήριξαν ήταν ο Alexander Graham Bell, εφευρέτης του τηλεφώνου. Leland Stanford, ιδρυτής του Πανεπιστήμιοy Stanford, ο μυθιστοριογράφος HG Wells, ο συγγραφέας George Bernard Shaw και εκατοντάδες άλλoι.

Οι νικητές του Νόμπελ την υποστήριξαν.

Η έρευνα υποστηρίχθηκε από το CarnegieFdn και RockefellerFdn. Σημαντική εργασία για αυτό το θέμα έγινε στις Karl_Lauterbach οι φίλοι του στο Harvard @Yale, @Princeto, @Stanford, και @JohnsHopkins  (πρωταγωνιστής της τρέχουσας κρίσης).

Η νομοθεσία για την αντιμετώπιση της κρίσης ψηφίστηκε σε πολιτείες από τη Νέα Υόρκη έως την Καλιφόρνια. Αυτές οι προσπάθειες είχαν την υποστήριξη της Εθνικής Ακαδημίας Επιστημών (@theNASciences ), η Αμερικανική Ιατρική Ένωση @AmerMedicalAssn και το Εθνικό Συμβούλιο Έρευνας (@NResearchCoun).


Λέγεται ότι αν ο Ιησούς ήταν ζωντανός, θα υποστήριζε αυτήν την προσπάθεια. (ω / τ@sternde & @derspiegel)
ΝΤΡΟΠΗ.


Η έρευνα, η νομοθεσία και η διαμόρφωση της κοινής γνώμης γύρω από τη θεωρία συνεχίστηκαν για σχεδόν 50 χρόνια. Εκείνοι που αντιτάχθηκαν στη θεωρία ονομάστηκαν αντιδραστικοί, τυφλοί στην πραγματικότητα, ή απλώς ανίδεοι. Εκ των υστέρων, αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι τόσο λίγοι άνθρωποι αντιτάχθηκαν.


Σήμερα, γνωρίζουμε ότι αυτή η περίφημη θεωρία που κέρδισε τόση υποστήριξη ήταν στην πραγματικότητα ψευδοεπιστήμη.
Η κρίση που ισχυρίστηκαν ήταν ανύπαρκτη.
Και οι ενέργειες που έγιναν στο όνομα αυτής της θεωρίας ήταν ηθικά και εγκληματικά λανθασμένες.
Τελικά, οδήγησαν στο θάνατο εκατομμυρίων ψυχών.

Η θεωρία ήταν η Ευγονική και η ιστορία της είναι τόσο τρομερή - και, για εκείνους που είχαν παγιδευτεί σε αυτη, τόσο ενοχλητική - που τώρα σπάνια συζητείται και την αποδίδουν ...μόνο στους ναζί!

Αλλά είναι μια ιστορία που πρέπει να γίνει γνωστή σε κάθε πολίτη, καθώς οι φρίκη της επαναλαμβάνεται αυτή τη στιγμή.

Η θεωρία της Ευγονικής υπέθεσε μια κρίση συγκέντρωσης γονιδίων που θα οδηγούσαν στην επιδείνωση της ανθρώπινης φυλής. Τα καλύτερα ανθρώπινα όντα δεν αναπαράγονταν τόσο γρήγορα όσο τα κατώτερα, οι «αδύναμοι».


Ο Francis Galton, ένας σεβαστός Βρετανός επιστήμονας, είχε αρχικά υποθέσει για αυτήν την περιοχή, αλλά οι ιδέες του ήταν πολύ πιο πέρα από ό, τι σκόπευε. Υιοθετήθηκαν από Αμερικανούς με επιστημονικό μυαλό, καθώς και από αυτούς που δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για την επιστήμη.

Αυτοί οι άνθρωποι ανησυχούσαν για τη μετανάστευση κατώτερων φυλών στις αρχές του εικοστού αιώνα - «επικίνδυνα ανθρώπινα παράσιτα» που αντιπροσώπευαν «την ανερχόμενη παλίρροια» και που ρυπαίνουν την καλύτερη από την ανθρώπινη φυλή.

Οι ευγονιστές και αυτοί που ήταν ενάντια στους μετανάστες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να το σταματήσουν αυτό.

Το σχέδιο ήταν να εντοπίσουμε άτομα με χαμηλή εφυία - Εβραίους, POC και πολλούς ξένους κ.λπ. - και να τους σταματήσουμε να αναπαράγονται με απομόνωση σε ιδρύματα ή με στείρωση.

Ο Θεόδωρος Ρούσβελτ είπε ότι «η κοινωνία δεν έχει καμία δουλειά να επιτρέπει στους εκφυλισμένους να αναπαράγουν το είδος τους».

Ο Λούθερ Μπέρμπανκ είπε ότι πρέπει να «σταματήσει να επιτρέπεται η αναπαραγωγή εγκληματιών και αδύναμων».

Ο Τζορτζ Μπερνάρντ Σω είπε ότι μόνο οι ευγονιστές θα μπορούσαν να σώσουν την ανθρωπότητα.

Υπήρχε εμφανής ρατσισμός σε αυτό το κίνημα. Αλλά, τότε, ο ρατσισμός θεωρήθηκε μια αξιοσημείωτη πτυχή της προσπάθειας επίτευξης ενός θαυμάσιου στόχου η βελτίωση της ανθρωπότητας στο μέλλον.

Αυτή η πρωτοποριακή ιδέα προσέλκυσε τα πιο φιλελεύθερα και προοδευτικά μυαλά μιας γενιάς (σας ακούγεται οικείο;). Η Καλιφόρνια ήταν ένα από τα είκοσι εννέα αμερικανικά κράτη που εξέδωσαν νόμους που επέτρεπαν την στείρωση.

Αλλά η Καλιφόρνια αποδείχθηκε η πιο πρωτοποριακή και ενθουσιώδης - πραγματοποιήθηκαν περισσότερες στειρώσεις στην Καλιφόρνια από οπουδήποτε αλλού στην Αμερική. #Eugenics

Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από το @CarnegieFdn , και αργότερα από το @RockefellerFdn


Το @RockefellerFdn * ήταν τόσο ενθουσιασμένο που ακόμη και αφού το κέντρο της ευγονικής προσπάθειας μετακόμισε στη Γερμανία και αφορούσε την δηλητηρίαση σε θάλαμο αερίων σε άτομα από ψυχικά ιδρύματα, συνέχισε να χρηματοδοτεί Γερμανούς ερευνητές σε πολύ υψηλό επίπεδο.

*Σημ. Αντίλογου: Αν και οι Ροκφέλερ είναι Εβραίοι και μάλιστα Σιωνιστές! Οι διωγμοί, εκτός των κομμουνιστών κι άλλων αντιφασιστών, εκατοντάδων χιλιάδων ομοεθνών τους στην ναζιστική Γερμανία, ήταν κατά μη σιωνιστών μικροαστών και προλετάριων Εβραίων...

Λειτουργούσαν, όπως αποδείχτηκε σύντομα (και) με την μεταπολεμική ιδιοποίηση των ναζιστικών διωγμών από τους σιωνιστές, στην ίδρυση του σιωνιστικού κράτους του Ισραήλ και στην ανοιχτή καθημερινή εθνοαποδομητική των "μη περιούσιων λαών" παγκοσμιοποιητική ρατσιστική φασιστοσιωνιστική προπαγάνδα...

The Horrifying American Roots of Nazi Eugenics

Από τη δεκαετία του 1920, οι Αμερικανοί ευγονιστές ήταν ζηλότυποι επειδή οι Γερμανοί είχαν πάρει την ηγεσία του κινήματος μακριά από αυτούς. Οι Γερμανοί ήταν αξιοθαύμαστα ''προοδευτικοί.''

Δημιούργησαν σπίτια συνηθισμένης εμφάνισης όπου πήγαιναν τους «διανοητικά ελαττωματικούς» τους παίρναν συνέντευξη έναν κάθε φορά προτού τους οδηγήσουν σε ένα δωμάτιο πίσω, το οποίο στην πραγματικότητα ήταν θάλαμος αερίου. Εκεί, τους δηλητηρίαζαν με μονοξείδιο του άνθρακα και τα σώματά τους μεταφέρονταν στο τοπικό κρεματόριο.

Τελικά, αυτό το πρόγραμμα επεκτάθηκε σε ένα τεράστιο δίκτυο στρατοπέδων συγκέντρωσης που βρίσκονται κοντά σε σιδηροδρομικές γραμμές, επιτρέποντας την αποτελεσματική μεταφορά και τη θανάτωση δέκα εκατομμυρίων ανεπιθύμητων.

Ωστόσο, μετά τον Β 'Παγκόσμιο Πόλεμο, ...κανείς δεν ήταν ποτέ ευγονικός. Οι βιογράφοι των διάσημων και ισχυρών δεν ανέλυαν αυτή τη φιλοσοφία στα θέματα τους και μερικές φορές δεν την ανέφεραν καθόλου.

Αλλά αναδρομικά, τρία σημεία ξεχωρίζουν:
Πρώτον, παρά την κατασκευή του
, παρά τις προσπάθειες στα πανεπιστήμια και τα επιχειρήματα των δικηγόρων, δεν υπήρχε επιστημονική βάση για την ευγονική. Στην πραγματικότητα, κανείς τότε δεν ήξερε τι πραγματικά ήταν ένα γονίδιο.

Δεύτερον, το κίνημα των ευγονιστών ήταν πραγματικά ένα κοινωνικοπολιτικό πρόγραμμα που μεταμφιέστηκε ως επιστημονικό.

Τρίτον, και πιο θλιβερό, το επιστημονικό κατεστημένο τόσο στις Ηνωμένες Πολιτείες όσο και στη Γερμανία δεν προκάλεσε διαρκή διαμαρτυρία. Το αντίθετο. Στην Γερμανία, οι επιστήμονες ευθυγραμμίστηκαν γρήγορα με το πρόγραμμα.

Σύμφωνα με τα λόγια του Ute Deichman, "Οι επιστήμονες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν ήταν μέλη του [ναζιστικού] κόμματος, βοήθησαν στη λήψη χρηματοδότησης για το έργο τους μέσω της τροποποιημένης συμπεριφοράς τους και της άμεσης συνεργασίας με το κράτος."

Οι Γερμανοί επιστήμονες προσαρμόζουν τα ερευνητικά τους ενδιαφέροντα στις νέες πολιτικές. Και αυτοί οι λίγοι που δεν προσαρμόστηκαν εξαφανίστηκαν.

Ένα δεύτερο παράδειγμα πολιτικοποιημένης επιστήμης έχει πολύ διαφορετικό χαρακτήρα, αλλά αποτελεί παράδειγμα των κινδύνων της κυβερνητικής ιδεολογίας που ελέγχει την επιστήμη και των μη κριτικών μέσων που προωθούν ψευδείς έννοιες.

Από τον Ιανουάριο του 2020, ασχολούμαστε με μια νέα νέα θεωρία που για άλλη μια φορά προσέλκυσε την υποστήριξη πολιτικών, επιστημόνων και διασημοτήτων σε όλο τον κόσμο. Για άλλη μια φορά, η θεωρία προωθείται από μεγάλους Οργανισμούς. Μερικοί επιστήμονες έκαναν ακόμη στροφή 180 μοιρών, όπως και τότε, αλλά είπαμε ερευνητής χωρίς κεφάλαια θα πρέπει να βρεί άλλη εργασία.......

Το 2014,
έδωσε μια εντυπωσιακή συνέντευξη για το γερμανικό επιχειρηματικό περιοδικό
.
Οι δηλώσεις του τότε έρχονται σε αντίθεση με τα σχόλια που έκανε το 2020.
Ας ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά σε όσα είπε σε αυτή τη συγκεκριμένη συνέντευξη.

Συνέχισε να σχολιάζει ότι, εφαρμόζοντας αυτή τη μέθοδο PCR, τα άτομα που στην πραγματικότητα είναι πολύ υγιή ή έχουν ήπια συμπτώματα έγιναν μέρος των επίσημα αναφερόμενων στατιστικών.
Στην περίπτωση λοιμώξεων από MERS στη Σαουδική Αραβία, ειρωνικά, κατηγόρησε επίσης τα μέσα ενημέρωσης για φόβο.

Απολαύστε τον.
Περισσότερα εδώ.
Για άλλη μια φορά, η έρευνα πραγματοποιείται σε αναγνωρισμένα πανεπιστήμια.
Για άλλη μια φορά, ψηφίζεται νομοθεσία και τα κοινωνικά προγράμματα ονομάζονται ''επιστήμη''.

Για άλλη μια φορά, οι κριτικοί είναι λίγοι και αντιμετωπίζονται σκληρά. (

Για άλλη μια φορά, οι σωστοί επιστήμονες σιωπούν., λογοκρίνονται, τους κόβουν τις χρηματοδοτήσεις, εκβιάζονται,(h / t
)


Twitter Censors Science | Kate Wand

Για άλλη μια φορά, τα μέτρα που ζητούνται έχουν μικρή βάση στην πραγματικότητα ή στην επιστήμη.
Για άλλη μια φορά, ομάδες με άλλες ατζέντες κρύβονται πίσω από ένα κίνημα που εμφανίζεται με ''υψηλή εφυία.''

Για άλλη μια φορά, ισχυρισμοί ηθικής ανωτερότητας χρησιμοποιούνται για να δικαιολογήσουν ακραίες πράξεις.

Για άλλη μια φορά, το γεγονός ότι κάποιοι άνθρωποι τραυματίζονται απορρίπτεται επειδή μια αφηρημένη αιτία λέγεται ότι είναι μεγαλύτερη από οποιαδήποτε ανθρώπινη συνέπεια.
Αγαπητή
. Βρίσκω τον τίτλο του άρθρου σας μάλλον ντροπιαστικό. Μου θυμίζει σκοτεινές στιγμές που οι Γερμανοί ήταν πρόθυμοι να πεθάνουν για το Führer.
Όλοι πρέπει να έχουν το δικαίωμα να ζήσουν μια γόνιμη ζωή. Αυτό σίγουρα δεν περιλαμβάνει το θάνατο για τη φαρμακευτική βιομηχανία.
Για άλλη μια φορά, ασαφείς όροι όπως η βιωσιμότητα και η γενική δικαιοσύνη - όροι που δεν έχουν συμφωνηθεί οι ορισμοί τους - χρησιμοποιούνται στην υπηρεσία μιας νέας κρίσης.


Το αρχικό παράρτημα περιγράφει ομοιότητες με την υπερθέρμανση του πλανήτη. Πιστεύω, ωστόσο, (!!!) ότι πρέπει να προσέξουμε καλύτερα τον πλανήτη μας, τη βιοποικιλότητα, κ.λπ.και την επείγουσα δημόσια συζήτηση για την #COVID. Είναι απόλυτα εντάξει να έχεις τη δική του γνώμη κάποιος, αρκεί να μπορεί να βρει αριθμούς και λογικά επιχειρήματα. Αυτή η αρχή ονομάζεται #pluralism . Εντούτοις, η χειραγώγηση των απόψεων αποτελεί σημαντική απειλή για την κοινωνία.
Είναι ιδιαίτερα ανησυχητικό το γεγονός ότι οι αντιφρονούντες βρίσκονται σε σιωπή. Πολλοί έχασαν τη δουλειά τους.
Άνθρωποι που προβάλλουν αντικειμενικά επιχειρήματα γελοιοποιούνται από τους αγαπημένους των ΜΜΕ όπως
,
,
,
,
, και τα λοιπά.

Είναι, για παράδειγμα, πολύ ανησυχητικό το γεγονός ότι σχεδόν όλοι οι επιστήμονες που υπέγραψαν το «Μνημόνιο John Snow» χρηματοδοτούνται από τη μαφία
). Αυτό δεν περιλαμβάνει τις αρχές της επιστημονικής ακεραιότητας και αμεροληψίας.

Το μνημόνιο John Snow = Μαφία του κομπιούτερ
Αυτοί είναι οι διαβόητοι συγγραφείς, που επιτέθηκαν στη Διακήρυξη του Great Barrington, μια ελεύθερη δεξαμενή σκέψης.@AIER
Ας κατέβουμε στο επίπεδό τους και ας δούμε πώς παίρνουν μια δόση του ίδιου ανώριμου συγγενικού παραπλανητικού φαρμάκου.
Ας δούμε τις δηλωμένες συγκρούσεις συμφερόντων τους στο διάσημο περιοδικό Surgisphere, The Lancet.
Βλέπουμε πολλές συγκρούσεις συμφερόντων στις δοκιμές και τις θεραπείες C19. Το σχέδιο Biz για πολλές από αυτές τις θεραπείες βασίζεται σε έναν φοβισμένο πληθυσμό.

Ένας άλλος σημαντικός ρόλος διαδραματίζεται από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Οι δημοσιογράφοι έχουν το καθήκον να είναι ουδέτεροι. Ωστόσο, πολλοί δημοσιογράφοι από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δηλώνουν ήδη στο Twitter ότι προτιμούν το #ZeroCovid .
Είναι ανησυχητικό, για παράδειγμα, ότι ο Γερμανός προπαγανδιστής του φόβου, το νούμερο 1,
, καλείται να μιλάει τακτικά σε εκπομπές. Τα άτομα που έχουν αντίθετη γνώμη καλούνται σπάνια. Φαίνεται συχνά ότι ο στόχος των μέσων ενημέρωσης είναι να διαδώσει την προπαγάνδα και όχι να αποκαλύψει, όχι ολόκληρη την ιστορία.

Η διατήρηση της θέσης να κατέχει τη μόνη αληθινή, αποκλειστική αλήθεια χωρίζει τους ανθρώπους σε «εμάς και σε αυτούς: Άνθρωποι, που ακολουθούν μια λογική και επιστημονική προσέγγιση, και εκείνους που ακολουθούν τους δυνατούς στόχους και τους ψευδοεπιστήμονες που ισχυρίζονται ότι έχουν το μονοπώλιο της αλήθειας.
Τα δέκα στάδια μιας Γενοκτονίας
Αυτή η εξέλιξη είναι ανησυχητική, τουλάχιστον, ειδικά επειδή η μαζική ομάδα ριζοσπαστών υποστηρίζεται από τα μέσα ενημέρωσης, κυρίως μεροληπτικούς επιστήμονες, τη φαρμακευτική βιομηχανία και πλούσιες ΜΚΟ.

Πριν από την τρέχουσα κρίση, υπήρχαν πολλά ασυνήθιστα γεγονότα που επισημαίνονται εδώ. Η γέννεση μιας πανδημίας. Συνήθως είναι ο ρόλος των μέσων μαζικής ενημέρωσης να αμφισβητούν ορισμένα συμβάντα. Αντ' αυτού, πολλοί εμπλεκόμενοι πρωταγωνιστές λατρεύονται ως ημίθεοι σήμερα.#redflag
10 Ιανουαρίου στέλνεται η πρώτη παραγγελία PCR τεστ και 13 Ιανουαρίου δημοσιεύεται η ολοκληρωμένη γονιδιακή αλληλουχία του ιού.
Μαντικές ικανότητες είχαν;;;;Τι στάλθηκε;;;;Είμαι φίλος των πραγματικών διαλόγων αλλά δεν αποφεύγω να εκφράσω την πεποίθησή μου. Υπάρχουν σίγουρα άνθρωποι που μπορούν να εκφραστούν πιο διπλωματικά. Αυτό που μετράει είναι ότι κάποιος υποστηρίζει αυτό που πιστεύει κάποιος και, ταυτόχρονα, πρέπει να είναι ανοιχτός σε νέα γεγονότα.
Αυτό που παρατηρώ αυτή τη στιγμή είναι ένα κυνήγι μαγισσών για κριτικές φωνές. Κάθε φορά που ο τελευταίος επιστημονίσκος καλεί παγκόσμιους κορυφαίους επιστήμονες (Ιωάννης Ιωαννίδης) outsider προωθώντας προωθητές χωρίς όνομα
), κάτι είναι πραγματικά λάθος.
Ο Karl Lauterbach δεν γνωρίζει το όνομα του Ιωάννης Ιωαννίδης. εἰναι ένας στατιστικολόγος του Stanford, ένας outsider.

Και πιο κάτω οι επιστημονίσκοι της Γερμανίας, οι αντίστοιχοι Παγώνη, Λινού, και λοιποί δικοί μας.
Αυτή είναι η ''αντικειμενική επιστημονική ενημέρωση.''
Επιστρέφοντας στο παρελθόν, η προηγούμενη ιστορία της ανθρώπινης πίστης είναι μια προειδοποιητική ιστορία. Σκοτώσαμε χιλιάδες συνανθρώπους μας επειδή πιστεύαμε ότι είχαν υπογράψει συμβόλαιο με τον διάβολο και είχαν γίνει μάγισσες. Εξακολουθούμε να σκοτώνουμε περισσότερα από χίλια άτομα κάθε χρόνο για μαγεία.
Υπάρχει μόνο μια ελπίδα για την ανθρωπότητα να βγει από αυτό που ονομάζεται «κόσμος-στοιχειωμένος δαίμονας» του παρελθόντος μας. Αυτή η ελπίδα είναι επιστήμη. Αλλά όπως το έθεσε ο A. Chase, "όταν η αναζήτηση της αλήθειας συγχέεται με την πολιτική υπεράσπιση, η αναζήτηση της γνώσης περιορίζεται στην αναζήτηση της εξουσίας."
Αυτός είναι ο κίνδυνος που αντιμετωπίζουμε τώρα. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ανάμιξη της επιστήμης και της πολιτικής είναι ένας κακός συνδυασμός, με μια κακή ιστορία. Πρέπει να θυμόμαστε την ιστορία και να είμαστε σίγουροι ότι αυτό που παρουσιάζουμε στον κόσμο ως γνώση δεν καθοδηγείται απο συμφέροντα και είναι ειλικρινές.
Το μέλλον μας εξαρτάται από αυτό.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το σημαντικό νήμα. Το μέλλον εξαρτάται από εμάς και τη γενιά μας.
Μην διστάσετε να με ακολουθήσετε εδώ
ή σε

πηγή: https://twitter.com/goddeketal/status/1376938084793778179

https://threadreaderapp.com/thread/1376932368498499587.html
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.