Κυριακή 4 Απριλίου 2021

ΒΟΜΒΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ #YALE​: Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση και ο #COVID19​ / Δ. Ποντίκας

#Πανδημία #Εμβολιασμός #Τεστ #Ποντίκας 🔴 Απόσπασμα από την Εκπομπή: https://youtu.be/JZ4EF8Jrbgs 🔴 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. 🔴 Υγειονομικό πρόβλημα ή κάτι άλλο;
Η υγειονομική κρίση είναι προπέτασμα καπνού για την 4η οικονομική επανάσταση. 🔴 Μελέτη του Yale πάνω στην ανθρώπινη συμπεριφορά για τον υποχρεωτικό εμβολιασμό. Τελικά παίζουμε με σημαδεμένη τράπουλα; 🔴 Τελικά υπάρχουν λεφτά για τις ΜΕΘ; 🔴 Τεστ για Covid-19: Πόσο έγκυρα είναι; 🔴 Εμβόλια mRNA: είναι αποτελεσματικά;
Τι γίνεται με τις μεταλλάξεις; 🔴Μας απαλλάσσουν από τα μέτρα προφύλαξης;
Έχει νόημα το Πιστοποιητικό εμβολιασμού; 🔴 Εναλλακτική πρόταση στο Lockdown: Μοντέλο Σιγκαπούρης 🔴 Διάλυση κοινωνίας μετά 1 χρόνο "πανδημίας".
Ποια πρέπει να είναι η στάση μας; 🔴 Αναφερόμενη Μελέτη: https://clinicaltrials.gov/ct2/show/s... 🔴 Δίπλα στον Αρη Λαμπρόπουλο βλέπουμε το Δημήτρη Ποντίκα, ιδρυτή και ερευνητή του εργαστηρίου Βιοτεχνολογίας MENIDIMEDICA, για τα πραγματικά θύματα της πανδημίας που είναι η Ελευθερία και η Δημοκρατία.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.