Τρίτη 18 Μαΐου 2021

Δημήτρης Αντωνίου, Χειρουργός Ογκολόγος Πανδημία και εμβόλια,. Νέα σημαντικά δεδομένα, 14-5-2021


Γιατί παραδέχονται τώρα τα εγκλήματά των οι ιατροί-δολοφόνοι, τα εμβόλια προκαλούν θανατηφόρες μεταλλάξεις?

Και να θυμάστε: Το 40-45% των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι. Έχουν γεμίσει τα σπίτια από διασπορά κορονοιού μεταλλαφγμένου από τους εμβολιασμένους. 

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, ΒΟΜΒΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...και σοβαρολογώ.


Όλοι γνωρίζετε ότι από τον Ιανουάριο του 2021 δημοσιεύω και λέω στις συνεντεύξεις μου, ενώ έχω ενημερώσει κι όλες της «αρχές» εγγράφως (Πρωθ/ργό, Πρόεδρο της Βουλής, ΕΟΔΥ, Υπουργείο Υγείας, Πολιτική προστασία), ότι κάνοντας εμβολιασμούς εν μέσω πανδημίας συνιστά έγκλημα, διότι αυτό που θα καταφέρουν είναι η ανάπτυξη μεταλλάξεων του ιού, ανθεκτικών στα εμβόλια, αχρηστεύοντας τα τελευταία. 

Έτσι το μόνο που θα μείνει είναι οι σοβαρές παρενέργειες των εμβολίων, τα οποία έτσι έχουν αυτό-ακυρωθεί. Τους προειδοποίησα ότι οι θανατηφόρες μεταλλάξεις στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο φανερώθηκαν ταυτόχρονα με την έναρξη των εμβολιασμών σε όλο τον κόσμο από τον Ιανουάριο του 2021, ενώ πέρσυ και για ένα χρόνο-προ των εμβολιασμών- ΔΕΝ υπήρχαν μεταλλάξεις.

Στην συνέχεια, προς το τέλος Ιανουαρίου,  δημοσιεύτηκαν μελέτες των μεγαλυτέρων παν/μίων των ΗΠΑ και Ισραήλ, τις οποίες έχω δημοσιεύσει, οι οποίες ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ τις απόψεις μου, τεκμηριώνοντας ότι τα εμβόλια και τα αντισώματα που βγαίνουν στους εμβολιασμένος,  αντί να σκοτώνουν τον ιό, τον μεταλλάσουν στις συγκεκριμένες ανθεκτικές μεταλλάξεις της Αγγλίας, Ν. Αφρικής και Βραζιλίας που όλοι ξέρουμε, αχρηστεύοντας τα εμβόλια!

Οι αρχές δεν μου απάντησαν φυσικά κι εξακολούθησαν να κάνουν  τα εμβόλια, με αποτέλεσμα στην Ελλάδα και παγκόσμια, ο αρχικός «φυσικός» ιός να έχει εξαφανιστεί και να έχουν  επικρατήσει σχεδόν κατά 100% οι θανατηφόρες μεταλλάξεις και τελευταία οι μεταλλάξεις «της Ινδίας», οι οποίες φυσικά ΔΕΝ ήρθαν από την Ινδία, αλλά ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ εδώ, από εμβολιασμένους που εμβολιάσθηκαν.

ΟΜΩΣ: Με τεράστια έκπλξηξη, την τελευταία εβδομάδα, έχουν βγεί στα κανάλια τα βαμπίρ της Ιατρικής, ήτοι διάφοροι «καθηγητάδες», όπως ο Σύψας,  Βασιλακόπουλος (τι αποκρουστική φάτσα καταδότη είναι αυτή ρε παιδιά), ο βαψομαλλιάς «πρύτανης» του τσαντιριού της Ιατρικής Αθηνών Δημόπουλος κι ο καθηγητής Βιοχημείας Κουρέτας, οι οποίοι ΕΠΙΜΟΝΑ, ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ ΚΙ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ, ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ για πρώτη φορά τις παραπάνω απόψεις μου, ότι δηλ. «τα εμβόλια στους εμβολιασμένους μεταλλάσσουν τον ιό σε ανθεκτικές μορφές, τις οποίες διασπείρουν οι εμβολιασμένοι…κι αυτό μας ανησυχεί…», αλλά δεν εξήγησαν στον κόσμο γιατί αφού είναι έτσι συνεχίζουν τον εμβολιασμό και την γενοκτονία του κόσμου!

EΔΩ ΤΑ VIDEOS:

Θεόδωρος Βασιλακόπουλος,

https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=8g4B-EAdIU8&feature=share&fbclid=IwAR3BwNxPvmKbUBWEENxMmWqcIQrcjEtmeX_vCH9MLwXmrfQX3HAeVxe47xg

AΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ («Πρύτανης») ΣΚΑΙ 07-05-2021, 3.50min

https://www.skaitv.gr/episode/enimerosi/simera/2021-05-07-06/o-prutanis-ekpa-a-dimopoulos-sto-simera

ΣΥΨΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ, 03-05-2021, 2.42min, 6.07min, 7.10min

https://www.youtube.com/watch?v=6XWnIL4GiF4

KOYΡΕΤΑΣ Καθηγητής Βιοχημείας, STAR, 09-05-2021

https://www.star.gr/video=542417

ΕΞΗΓΗΣΗ: Ο τελευταίος νόμος, παρέχει ασυλία στους δολοφόνους αυτούς, για «τις απόψεις που λένε στην άσκηση των καθηκόντων των» (ως μελών του ΕΟΔΥ κλπ). Ο νόμος όμως αυτός, ΔΕΝ τους απαλλάσσει των ευθυνών των για όσες ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΕΚΡΥΨΑΝ τις οποίες γνώριζαν κι όφειλαν να γνωρίζουν, ότι το γεγονός ότι τα εμβόλια προκαλούν τις μεταλλάξεις κι ότι οι εμβολλιασμένοι συνιστούν βόμβες βιολογικές διασποράς των μεταλλάξεων αυτών.

Αυτός είναι ο λόγος…και συνεχίζουν οι εγκληματίες την γενοκτονία της ανθρωπότητας.

ΙΔΟΥ ο πίνακας των μεταλλάξεων στην Ελλάδα ΤΗΝ 06-05-2021, από τον ΕΟΔΥ, από τον οποίο φαίνεται ότι το 99% των κρουσμάτων είναι μεταλλάξεις, εκ των οποίων οι  ιδνικές μεταλλάξεις στην Ελλάδα είναι ήδη πάνω από 1000 (θυμίζω, ότι πέρσυ, πριν τα εμβόλια ΔΕΝ υπήρχε ούτε μια μετάλλαξη παγκοσμίως):


ΕΜΠΕΡΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΆΞΕΩΝ

Πίνακας που δείχνει ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 (όταν άρχισαν να "δρούν" τα εμβόλια), παρουσιάστηκε μια ξαφνική έξαρση των κρουσμάτων στην Ελλάδα (το δεύτερο "βουνό" μετά την προσωρινή "κοιλάδα", είναι η έξαρση των κρουσμάτων μετά τον Φεβρουάριο 2021) κι ακόμα επιμένει κι ούτε θα σταματήσει....γιατί προσπαθούν να σβήσουνε την φωτιά με ΒΕΝΖΙΝΗ.

Πίνακας που δείχνει ότι από τα τέλη Φεβρουαρίου 2021 (όταν άρχισαν να "δρούν" τα εμβόλια), παρουσιάστηκε μια ξαφνική έξαρση των ΘΑΝΑΤΩΝ των ασθενών και εμβολιασμένων στην Ελλάδα (το δεύτερο "βουνό" μετά την προσωρινή "κοιλάδα", είναι η έξαρση των ΘΑΝΑΤΩΝ μετά τον Φεβρουάριο 2021) κι ακόμα επιμένει κι ούτε θα σταματήσει....γιατί προσπαθούν να σβήσουνε την φωτιά με ΒΕΝΖΙΝΗ. 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Από την έναρξη της πανδημίας τον Φεβρουάριο του 2020 μέχρι τον Ιανουάριο του 2021, είχαμε μόνο 600 νεκρούς, ενώ από την έναρξη των εμβολιασμών τον Ιανουάριο του 2021 μέχρι και σήμερα (10-05-2021) έχουμε επιπλέον 10.000 νεκρούς από κορονοιό μέσα σε 4 μήνες!...τι δεν καταλαβαίνεις επιτέλους?

https://eody.gov.gr/wp-content/uploads/2021/05/covid-gr-daily-report-20210506.pdf

ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ:

Iδού οι αντίστοιχοι πίνακες του ΠΟΥ (WHO):












ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΞΑΡΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΩΝ

Βελτίωση υπάρχει - κι είμαι σίγουρος προσωρινή όπως είχαμε κι εμείς πέρσυ το καλοκαίρι- φαίνεται στις ΗΠΑ (1000 θάνατοι/ημερησίως), Μεγ. Βρεττανία και Ισραήλ ΜΟΝΟ...περιμένετε και θα δείτε τι θα γίνει κι εκεί σύντομα. Ο Ιός μεταδίδεται σε ΚΥΜΜΑΤΑ, προηγουμένης μιας ύφεσης, μέχρι να πολλαπλασιασθούν οι νέες μεταλλάξεις, οι οποίες προκαλούν τον επόμενο ισχυρότερο θανατηφόρο κύμα, τώρα και με την βοήθεια των εμβολιασμένων.

Και να θυμάστε: Το 40-45% των διασωληνωμένων είναι εμβολιασμένοι. Έχουν γεμίσει τα σπίτια από διασπορά κορονοιού μεταλλαφγμένου από τους εμβολιασμένους. 

ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΜΒΕΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥ, ΒΟΜΒΕΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ...και σοβαρολογώ.

Δημ. Αντωνίου, ιατρός

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.