Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Οι εργοδότες μπορούν να απαιτήσουν εμβολιασμούς σύμφωνα με τον κανόνα Biden [Never interrupt your enemy when he is making a mistake. ~ Napoléon Bonaparte]

 

Η ομοσπονδιακή κυβέρνηση δήλωσε την Παρασκευή ότι οι εργοδότες μπορούν να προσφέρουν κίνητρα σε υπαλλήλους που λαμβάνουν εμβόλια COVID-19 χωρίς να παραβιάζουν τους ομοσπονδιακούς νόμους κατά των διακρίσεων, μια ανακοίνωση που έρχεται καθώς πολλά κράτη έχουν ξεκινήσει προγράμματα για την αύξηση των ποσοστών εμβολιασμού.

Σε μια ενημέρωση της καθοδήγησης COVID-19, η Επιτροπή Ίσης Ευκαιρίας Απασχόλησης ανέφερε επίσης ότι οι εργοδότες θα μπορούσαν να απαιτήσουν από όλους τους εργαζομένους που εισέρχονται φυσιολογικά σε ένα χώρο εργασίας να εμβολιαστούν κατά του κοροναϊού, αλλά ότι ο ομοσπονδιακός νόμος μπορεί να απαιτήσει από τον εργοδότη να παρέχει εύλογα καταλύματα σε εργαζόμενους που δεν εμβολιάστηκε λόγω αναπηρίας ή θρησκευτικής πεποίθησης.

Οι εργοδότες επιτρέπεται να προσφέρουν κίνητρα σε υπαλλήλους που λαμβάνουν εμβολιασμούς μέσω του εργοδότη τους ή ενός συνδεδεμένου αντιπροσώπου, αρκεί το κίνητρο να μην είναι τόσο σημαντικό ώστε να είναι καταναγκαστικό. "

«Επειδή οι εμβολιασμοί απαιτούν από τους υπαλλήλους να απαντήσουν σε ερωτήσεις ελέγχου που σχετίζονται με την αναπηρία πριν από τον εμβολιασμό, ένα πολύ μεγάλο κίνητρο θα μπορούσε να κάνει τους υπαλλήλους να αισθάνονται πιεσμένοι να αποκαλύψουν προστατευμένες ιατρικές πληροφορίες», ανέφερε. Ωστόσο, αυτός ο περιορισμός κινήτρων δεν ισχύει εάν ένας εργοδότης προσφέρει κίνητρο στους εργαζομένους να παρέχουν εθελοντικά τεκμηρίωση ή άλλη επιβεβαίωση ότι έλαβαν μόνο τους έναν εμβολιασμό COVID-19 από έναν τρίτο πάροχο που δεν είναι ο εργοδότης τους ή ένας πράκτορας του εργοδότη τους. "

Η ΕΕΕΕ ανέφερε επίσης ότι οι εργοδότες υποχρεούνται να διατηρούν εμπιστευτικές τις πληροφορίες εμβολιασμού του προσωπικού τους. ...
Η Καλιφόρνια ξεκίνησε το πρόγραμμα κινήτρων για τον εμβολιασμό COVID-19 νωρίτερα την Παρασκευή, με συνολικά 116,5 εκατομμύρια δολάρια να απονέμονται σε λίγους ανθρώπους που δέχονται τις λήψεις. Το μεγάλο έπαθλο των 15 εκατομμυρίων δολαρίων κατανέμεται σε 10 εμβολιασμένους Καλιφορνέζους ηλικίας 12 ετών και άνω.

Το Οχάιο, το Μέριλαντ, το Ντέλαγουερ και η Νέα Υόρκη προσέφεραν παρόμοια κίνητρα, ενώ το Νιου Τζέρσεϋ προσέφερε δωρεάν κάρτες κρατικών πάρκων. Η CVS ανακοίνωσε το δικό της πρόγραμμα κινήτρων, λέγοντας ότι οι άνθρωποι που παίρνουν βολές στο φαρμακείο θα μπουν για να κερδίσουν βραβεία, συμπεριλαμβανομένων εισιτηρίων Super Bowl, επτά ημερών κρουαζιέρας και διαμονής στο ξενοδοχείο.

Η Dollar General Corp. προσφέρει τέσσερις ώρες αμοιβής σε όσους παίρνουν τα πλάνα και η Bolthouse Farms είπε ότι θα πληρώσει 500 $ σε ωριαίους εργαζόμενους που λαμβάνουν το εμβόλιο.

Ο Marc Freedman, αντιπρόεδρος της πολιτικής απασχόλησης στο Εμπορικό Επιμελητήριο των ΗΠΑ, δήλωσε στο The Wall Street Journal ότι η καθοδήγηση πρέπει να βοηθήσει στην εξάλειψη των ανησυχιών σχετικά με την επιστροφή στο χώρο εργασίας.

«Στο βαθμό που οι εργαζόμενοι ανησυχούν ότι η επιστροφή στο χώρο εργασίας θα τους θέσει σε κίνδυνο να πάρουν το COVID-19, οτιδήποτε βοηθά έναν εργοδότη να εμβολιάσει περισσότερους υπαλλήλους θα βοηθήσει στην περίπτωση που ο χώρος εργασίας είναι ασφαλής», είπε .

  Μηχανισμένος μηχανισμός ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΟΣ: Γιατί οι εμβολιασμένοι άνθρωποι κάνουν τους ΥΓΙΕΙΝΟΥΣ ανθρώπους άρρωστους, το έγγραφο Pfizer παραδέχεται ότι οι εμβολιασμένοι άνθρωποι «ρίχνουν» μολυσματικά σωματίδια, η πρωτεΐνη ακίδα είναι το βιολογικό όπλο
https://www.naturalnews.com/2021-05-03-extermination-machine-unmasked-vaccinated-people-are-making-healthy-people-sick.html#

Natural News ) Το εμβόλιο είναι το βιολογικό όπλο. Συγκεκριμένα, η αιχμηρή πρωτεΐνη είναι το βιοδραστικό όπλο, και έχει σχεδιαστεί για να εξαπλώνεται από άτομο σε άτομο, μεταδίδεται από τον εμβολιασμό για να μολύνει τους μη εμβολιασμένους.

Ποτέ μην ξεχνάτε ότι ο Μπιλ Γκέιτς ήθελε από καιρό να χρησιμοποιήσει κουνούπια για τη μεταφορά εμβολίων, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να εμβολιαστούν κατά των επιθυμιών τους (και εντελώς χωρίς ενημερωμένη συγκατάθεση). Τώρα, αποδεικνύεται ότι δεν χρειάζονται κουνούπια. Έχουν ανθρώπους υψηλής υπακοής έτοιμοι να φέρουν τον ίδιο ρόλο.

Τα άτομα που εγχέονται με το εμβόλιο mRNA μετατρέπουν το σώμα τους σε εργοστάσια βιολογικών όπλων , αναβλύζουν σωματίδια πρωτεϊνών ακίδων που ρίχνουν από το στόμα και το δέρμα τους (και το σπέρμα, παρεμπιπτόντως), μολύνοντας όλους γύρω τους. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι βιολογικά ενεργή και προκαλεί θρόμβους στο αίμα, οδηγώντας σε εγκεφαλικά επεισόδια, καρδιακές προσβολές, πνευμονική εμβολή και επιδράσεις στειρότητας. Τα έγγραφα της Pfizer αποκαλύπτουν αυτό το φαινόμενο που είναι γνωστό από τους προγραμματιστές εμβολίων.

Αυτό που γίνεται τώρα προφανές είναι ότι τα σημερινά εμβόλια σχεδιάστηκαν σκόπιμα για να λειτουργούν ως αυτοαντιγραφόμενα εμβόλια , για να διαδώσουν τα βιολογικά όπλα πρωτεΐνης ακίδων σε όσους αρνούνται να εμβολιαστούν. Όπως έγραψε το Δελτίο των Ατομικών Επιστημόνων πέρυσι, « Οι επιστήμονες εργάζονται σε εμβόλια που εξαπλώνονται σαν μια ασθένεια. Τι θα μπορούσε ενδεχομένως να πάει στραβά; "

Αυτό εξηγεί όλα τα παράξενα αποτελέσματα πήξης του αίματος που βιώνουν τώρα σε μη εμβολιασμένα άτομα που βρίσκονται πολύ κοντά στους εμβολιασμένους. Θα αναφέρουμε πολύ περισσότερα σχετικά με αυτό τις επόμενες ημέρες.

Οι παγκοσμιοποιητές έχουν εξαπολύσει το «τελικό διάλυμα» αυτοαντιγραφόμενο εμβόλιο και σκοπεύουν να τερματίσουν την ανθρωπότητα μια για πάντα

Στη σημερινή κατάσταση ενημέρωσης, αποκαλύπτω πώς οι παγκοσμιοποιητές έχουν ξεκινήσει μια γενοκτονική, πλανητική προσπάθεια εξολόθρευσης για να εξαλείψουν την ανθρώπινη φυλή, να τερματίσουν όλα τα έθνη και να σκοτώσουν κυριολεκτικά δισεκατομμύρια ανθρώπους. Το covid εμβόλιο είναι το βασικό στοιχείο σε αυτό το γενοκτονικό σχέδιο κατά της ανθρωπότητας, και αυτό εξηγεί γιατί προσπαθούν τόσο απεγνωσμένα να σιωπήσουν τους σκεπτικιστές του εμβολίου, να λογοκρίνουν τους γιατρούς και τους επιστήμονες και να εξαναγκάσουν όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους να κάνουν την ένεση του εμβολίου.

Λόγω της μεταδοτικής φύσης της ακίδας πρωτεΐνης και της πειρατείας της πρωτεϊνικής σύνθεσης του σώματος με εμβόλια mRNA, οι παγκοσμιοποιητές πιθανότατα χρειάζονται μόνο περίπου το 50 τοις εκατό κάθε δεδομένου πληθυσμού για εμβολιασμό και έχουν ήδη επιτύχει αυτόν τον στόχο στα περισσότερα έθνη.

Δεν χρειάζονται καν το υπόλοιπο μισό του πληθυσμού να συναινέσει, διότι αυτοί οι άνθρωποι θα «εμβολιαστούν» με τη μετάδοση της ίδιας της πρωτεΐνης ακίδων. Αυτό σημαίνει ότι σχεδόν όλοι θα μολυνθούν από την ακίδα πρωτεΐνη, καθιστώντας σχεδόν όλους ευάλωτοι στην πιθανότητα υπερφλεγμονώδους αντίδρασης όταν εκτίθενται σε στελέχη άγριου τύπου κοραναϊού που θα απελευθερωθούν αργότερα φέτος. (Είναι ένα σύστημα δυαδικών όπλων, έτσι;)

Εξ ου και η εξαιρετική σημασία της διαμόρφωσης του ανοσοποιητικού συστήματος, ακολουθώντας μια αντιφλεγμονώδη δίαιτα, αποφεύγοντας τις ουσίες που ενισχύουν την αλλεργία στα τρόφιμα και στην ιατρική κ.λπ.

Το παρακάτω βίντεο από τον Δρ Sherri Tenpenny και άλλους εξηγεί πολύ σημαντικές έννοιες για το πώς αυτή η ακίδα πρωτεΐνης μεταδίδεται από τον εμβολιασμό. Ο Δρ Tenpenny προσέχει να σημειωθεί ότι αυτό δεν είναι η «απόρριψη» σωματιδίων του ιού, αλλά μάλλον η «μετάδοση» σωματιδίων πρωτεϊνών αιχμής με βάση τον αδενοϊό που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του εμβολίου:

Brighteon.com/5fc47f25-dab5-472e-aa50-44e19ce141af

Μην χάσετε την επερχόμενη ζωντανή εκδήλωση του Δρ Tenpenny στις 8 Μαΐου που αποκαλύπτει τους 20 μηχανισμούς βλάβης που προκαλούνται από εμβόλια covid. Μπορείτε να λάβετε λεπτομέρειες στη διεύθυνση www.DrTenpenny.com

Στην ενημέρωσή μου για την κατάσταση σήμερα, προχωράω περαιτέρω, εξηγώντας πώς οι παγκοσμιοποιητές κάνουν μια τελική πορεία ενάντια στην ανθρωπότητα με γενοκτονία πλανητικής κλίμακας που βασίζεται σε αυτοαντιγραφόμενα εμβόλια που έχουν σχεδιαστεί να εξαπλώνονται από το ένα άτομο στο άλλο.

Το εμβόλιο είναι η πανδημία. Η πρωτεΐνη ακίδα είναι το βιολογικό όπλο. Και κάθε άτομο που λαμβάνει το πλάνο mRNA μετατρέπει το σώμα του σε εργοστάσιο βιολογικών όπλων που εκμεταλλεύεται για να μολύνει άλλους.

Εάν κάποιος πρέπει να είναι μάσκα τώρα, είναι οι άνθρωποι που εμβολιάστηκαν. Είναι οι σούπερ διασκορπιστές. Είναι οι βόμβες με τα πόδια.

Ακούστε, μάθετε και μοιραστείτε οπουδήποτε μπορείτε:

Brighteon.com/a8a25cca-c179-4a1b-baac-fe60d301ab27

Νέο podcast κάθε μέρα στις:

https://www.brighteon.com/channels/hrreport

BOMBSHELL: Pfizer’s own documents admit covid vaccines will shed infectious particles to others

https://www.naturalnews.com/2021-05-03-pfizer-admits-covid-vaccines-shed-infectious-particles.html

BOMBSHELL: Pfizer’s own documents admit covid vaccines will shed infectious particles to others


Bypass censorship by sharing this link:
Image: BOMBSHELL: Pfizer’s own documents admit covid vaccines will shed infectious particles to others

(Natural News) The latest “conspiracy theorist” to come forward and warn about particulate shedding from those who were recently “vaccinated” for the Wuhan coronavirus (Covid-19) is none other than Pfizer itself.

The pharma giant’s own documents openly admit that people who were recently jabbed for the Chinese virus can transmit whatever is contained in the syringe to others, including through skin contact.

“An occupational exposure occurs when a person receives unplanned direct contact with a vaccine test subject, which may or may not lead to the occurrence of an adverse event,” the Pfizer document warns.

“These people may include health care providers, family members, and other people who are around the trial participant.”

In other words, there is something contained in the injections that cause the injected to become “superspreaders.” Pfizer does not indicate what this is, however it does warn that the culprits are people who were recently injected.

Such transmission might occur from a simple handshake or a hug. It will almost certainly happen during sexual activity, which means those who are wanting to avoid contracting whatever poison is inside these things should be sure that their partner did not receive an injection.

The document goes on to reveal that vaccinated women who are pregnant could suffer spontaneous abortions and other reproductive problems – and unvaccinated people who come into contact with them could as well.

Vaccinated mothers can also pass whatever is contained in the Pfizer injection to their babies through tainted breast milk as well.

Pfizer: Coronavirus vaccine shedding can occur through “inhalation or skin contact”

Pfizer further admits that vaccinated men can transmit viral components to women at the time of conception, meaning both women and their unborn babies could become infected with the poisons through outside contact.

A pregnant woman who is unvaccinated could also pick up the viral components from her doctor or another family member who was vaccinated. According to Pfizer, this can occur “by inhalation or skin contact.”

Oh, but the vaccines are not actually shedding, the media and the establishment claim. This is just a wild “conspiracy theory,” we are being told. Why, then, is Pfizer warning quietly in its informational materials that being in close proximity to a vaccinated person could cause health problems?

“If this vax is not shedding into other people, why would contact between vaccinated and un-vaccinated be an event worth noting?” asks Taps Newswire.

“If this vax is not shedding, then WHY does a guy who has been around a vaccinated woman, even if he did not touch her or have sex, need to worry about getting a different woman pregnant?”

Pfizer wants clinical trial participants who believe they might have been exposed “environmentally” to chemical shedding from someone who was jabbed for the Wuhan coronavirus (Covid-19) to report the incident via the company’s Vaccine SAE Report Form and EDP Supplemental Form.

Pfizer is doing this because outside exposure to vaccine components could kill a pregnant mother’s baby. The company does not plan to log any injuries or deaths from such exposure within its study, however, because it considers such information irrelevant to the study participants themselves.

“This is why we have green screen Biden,” Taps Newswire adds in speculation.

“They are ALL green screen now, we just caught Biden. They are green screen and working from sets because they have opened Pandora’s box and intend to hide out until everything is finished. This is why many people are claiming the White House is empty and that they are working from a set ad are not actually there. Because they are not there. If they do ever go on camera, they are not where they say they are.”

More of the latest news about the threat that vaccinated people pose to the rest of us can be found at ChemicalViolence.com.

Sources for this article include:

TapsNewswire.com

NaturalNews.com


 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.