Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Το Instagram καταργεί τον Robert F. Kennedy Jr. για ψευδείς ισχυρισμούς εμβολίων COVID-19 - Instagram Bans America’s Worst Anti-Vaxxer

Νέα δήλωση του Robert F. Kennedy Jr: oι εξουσιαστές ψεύδονται κάνουν κατάχρηση εξουσίας.Θα έχουν πρόσβαση στα παιδιά μας!Θα τα κάνουν ερείπια. 
Οι ναζί δοκίμασαν εμβόλια σε Τσιγγάνους κι Εβραίους κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο! ΒΙΝΤΕΟTweet 

https://news.yahoo.com/instagram-removes-robert-f-kennedy-150439909.html
Νέα δραματική δήλωση του Robert F. Kennedy Jr: 
Ο πατέρας μου, μου είπε όταν ήμουν παιδί: τα άτομα που έχουν την εξουσία ψεύδονται..Κι αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε δημοκρατία οφείλουμε να καταλάβουμε ότι τ΄άτομα στην εξουσία ψεύδονται.
Τ΄άτομα στην εξουσία καταχρώνται την εξουσία που εμείς τους εκχωρήσαμε.
Κι αυτή τη στιγμή τους δίνουμε την εξουσία να μικροδιαχειριστούν κάθε στιγμή της ζωής μας 24 ώρες το 24ωρο.Θα γνωρίζουμε που θα είμαστε, τα χρήματα που ξοδεύουμε. 
Θα έχουν το δικαίωμα να μας επιβάλουν ανεπιθύμητες ιατρικές επεμβάσειςΟι ναζί δοκίμασαν εμβόλια σε Τσιγγάνους κι Εβραίους κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.
Τα άτομα ήταν τόσο τρομοκρατημένα μετά τον Πόλεμο που υπέγραψαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κι εμείς όλοι δεσμευθήκαμε να τον σεβαστούμε. 
Ότι δεν θα επιβάλουμε ποτέ ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις σε ανθρώπινα πλάσματα χωρίς ξεκάθαρη συναίνεση ( σσ. κι όμως πόσοι πήγαν εκβιασμένοι στα καταναγκαστικά έργα εμβολιασμού). 
Κι ωστόσο ξαφνικά μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια όλη αυτή η πεποίθηση εξαφανίστηκε. 
Τα άτομα κυκλοφορούν με μάσκες χωρίς η επιστήμη να τους έχει εξηγήσει.
Κάνουν αυτό που τους λένε.Τα κυβερνητικά κανάλια ενορχηστρώνουν την υπακοή κι αυτό δεν είναι δημοκρατικό. 
Αυτό δεν είναι ο καρπός της δημοκρατίας.
Είναι το προϊόν μιας ατζέντας τροφοδοτημένης από τις φαρμακευτικές που θα σκλαβώσει όλη την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σ΄ένα δυστοπικό εφιάλτη που οι δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα διαχειριστούν τις ζωές μας και θα ερειπώσουν τα παιδιά μας και θα καταστρέψουν όλα τα όνειρα και την. . . αξιοπρέπεια (σσ. ποια αξιοπρέπεια υπάρχει όταν χαθεί η βούληση;) που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας.


Robert F. Kennedy Jr.
Robert F. Kennedy Jr.

Instagram έχει κλείσει το λογαριασμό αντι-εμβόλιο ακτιβιστής Robert F. Kennedy Jr. για την ανταλλαγή καταρριφθούν ισχυρισμούς για COVID-19 εμβόλια . . .

Ο ανιψιός του αείμνηστου Προέδρου John F. Kennedy μίλησε επίσης κατά των εμβολίων COVID-19 στους λογαριασμούς του στο Facebook και στο Twitter, τα οποία εξακολουθούν να είναι ενεργά. Ο Κένεντι ισχυρίζεται ότι τα εμβόλια προκαλούν σοβαρές αλλεργικές αντιδράσεις και συνδέονται με αρκετούς θανάτους, συμπεριλαμβανομένου του αστέρι του μπέιζμπολ Hank Aaron . Ο Aaron πέθανε τον περασμένο μήνα μετά από ένα τεράστιο εγκεφαλικό επεισόδιο.

Ο περιβαλλοντικός δικηγόρος είχε 800.000 ακόλουθους στο λογαριασμό του στο Instagram πριν καταργηθεί και επί του παρόντος έχει περισσότερους από 303.000 οπαδούς στο Facebook και περισσότερους από 215.000 οπαδούς στο Twitter.

«Καταργήσαμε αυτόν τον λογαριασμό για να μοιραζόμαστε επανειλημμένα απαλλαγμένες αξιώσεις σχετικά με τον κοραναϊό ή τα εμβόλια», δήλωσε εκπρόσωπος του Facebook σε δήλωση.

Ομάδες υπεράσπισης: Η Marjorie Taylor Greene πρέπει να αφαιρεθεί από το Facebook για τη διάδοση «επικίνδυνων ψεμάτων»

Twitter CFO: Ο Ned Segal λέει ότι η απαγόρευση του Ντόναλντ Τραμπ είναι για πάντα (ακόμα κι αν εκλεγεί ξανά πρόεδρος)

Η κίνηση έρχεται καθώς το Facebook καταπατά την παραπληροφόρηση του εμβολίου καταργώντας τις αποκομμένες αξιώσεις στις πλατφόρμες του, συμπεριλαμβανομένου του Instagram.

Τη Δευτέρα, το Facebook επέκτεινε τη λίστα με ψευδείς πληροφορίες που θα αφαιρούσε , συμπεριλαμβανομένων ισχυρισμών ότι ο κοροϊός που προκαλεί το COVID-19 είναι τεχνητές ή κατασκευασμένες και ότι τα εμβόλια είναι τοξικά, επικίνδυνα ή προκαλούν αυτισμό. Ο ισχυρισμός ότι ο κοροναϊός ήταν τεχνητός ή κατασκευασμένος έχει απορριφθεί , καθώς και ο ισχυρισμός ότι τα εμβόλια προκαλούν αυτισμό .

Τον Δεκέμβριο, το Twitter ανακοίνωσε ότι θα λάβει παρόμοια μέτρα αφαιρώντας ισχυρισμούς ότι τα εμβόλια προκαλούν σκόπιμα βλάβη ή είναι περιττά.

Τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων προτείνουν την αρχική προμήθεια του COVID-19 να διατεθούν εμβολίων στο προσωπικό υγειονομικής περίθαλψης και στους κατοίκους των εγκαταστάσεων μακροχρόνιας περίθαλψης, και στη συνέχεια σε εργαζόμενους πρώτης γραμμής και άτομα ηλικίας 75 ετών και άνω.

Τα αδέλφια του Kennedy, η Kathleen Kennedy Townsend και ο Joseph P. Kennedy, εξέφρασαν ανησυχία σε μια Πολιτική που κυκλοφόρησε το 2019 . "Αγαπάμε τον Ρόμπερτ Φ. Κένεντι νεώτερος, αλλά είναι μέρος μιας εκστρατείας παραπληροφόρησης που έχει συγκλονιστικές - και θανατηφόρες - συνέπειες", διαβάζει το άρθρο.

Ακολουθήστε τον Coral Murphy στο Twitter @CoralMerfi

Αυτό το άρθρο αρχικά εμφανίστηκε στις ΗΠΑ ΣΗΜΕΡΑ: Το Instagram απαγορεύει τον Robert F. Kennedy Jr. για ψευδείς πληροφορίες εμβολίου COVID-19

Instagram has banned anti-vaccine activist Robert F. Kennedy Jr. for sharing lies about the coronavirus vaccine. At the time of his account’s disbarring, Kennedy had roughly 800,000 followers. A spokesperson for Facebook, which owns Instagram, said in a statement, “We removed this account for repeatedly sharing debunked claims about the coronavirus or vaccines.” Kennedy is the most prominent anti-vaxxer in the United States and traded on his family name to lead celebrities and other famous figures into the dark waters of vaccine hesitancy, even bringing anti-vaccination skepticism into Trump Tower to discuss with former President Donald Trump. The World Health Organization has designated vaccine hesitancy a major threat to public health, especially as vaccination efforts against COVID-19 ramp up.


===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.