Δευτέρα 24 Μαΐου 2021

Νέα δημοσιευμένη μελέτη ερευνητή από το MIT προειδοποιεί για πιθανές συνέπειες από τα εμβόλια COVID-19 mRNA - International Journal of Vaccine Theory, Practice και Research

W International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research,autorzy dr Stephanie Seneff (MIT) i dr Greg Nigh opublikowali artykul „Gorzej niz choroba? Przeglad niektorych mozliwych niezamierzonych konsekwencji szczepionek mRNA przeciwko Covid-19 ”

International Journal of Vaccine Theory, Practice και Research


Η μελέτη ΜΙΤ σε pdf 23-Article Text-102-1-10-20210514

https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR

Μια νέα μελέτη που δημοσιεύθηκε από ερευνητές του ΜΙΤ και της Immersion Health, Πόρτλαντ, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για τις πιθανές ανεπιθύμητες συνέπειες των εμβολίων mRNA που αναπτύσσονται σήμερα κατά της νόσου COVID-19.

Τα ευρήματα της μελέτης δημοσιεύθηκαν στο επιστημονικό περιοδικό με κριτές: International Journal Of Vaccine Theory, Practice And Research.  https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/23/29.

Η ομάδα μελέτης εξέτασε τόσο τα συστατικά όσο και την επιδιωκόμενη βιολογική απόκριση σε αυτά τα εμβόλια, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής της ίδιας της πρωτεΐνης spike, καθώς και την πιθανή σχέση τους με ένα ευρύ φάσμα τόσο οξέων όσο και μακροχρόνιων προκαλούμενων παθολογιών, όπως διαταραχές του αίματος, νευροεκφυλιστικές ασθένειες και αυτοάνοσα νοσήματα.

Μεταξύ αυτών των πιθανών επαγόμενων παθολογιών, η ομάδα τόνισε τη σημασία των αλληλουχιών αμινοξέων που σχετίζονται με την πρωτεΐνη πριόν εντός της πρωτεΐνης spike.

Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα μελέτης παρουσίασε επίσης μια σύντομη ανασκόπηση των μελετών που υποστηρίζουν τη δυνατότητα “αποβολής” της πρωτεΐνης spike, δηλαδή τη μετάδοση της πρωτεΐνης από ένα εμβολιασμένο σε ένα μη εμβολιασμένο άτομο, με αποτέλεσμα την πρόκληση συμπτωμάτων στο τελευταίο.

Υπήρξε κάποια κύρια κάλυψη αυτών των ισχυρισμών για τη διασπορά των σωματιδίων spike από εμβολιασμένα άτομα, την οποία ορισμένοι ειδικοί είχαν απορρίψει στο διαδίκτυο ως απλώς ψεύτικους ισχυρισμούς και ανοησίες, αλλά αυτό το νέο εύρημα της μελέτης δείχνει το αντίθετο.

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.