Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Μελέτη: Τα άτομα που έχουν εμβολιαστεί δύο φορές έχουν 6 φορές περισσότερες πιθανότητες να πεθάνουν από την παραλλαγή Delta από εκείνα που δεν έχουν εμβολιαστεί

Συμβολική εικόνα: freepik / @ rost9

Την Παρασκευή 18 Ιουνίου, το βρετανικό Υπουργείο Υγείας δημοσίευσε πολύ συναρπαστικά στοιχεία υπό τον τίτλο "SARS-CoV-2 παραλλαγές ανησυχίας και παραλλαγές υπό έρευνα στην Αγγλία". 

Κατά συνέπεια, τα άτομα που εμβολιάστηκαν δύο φορές θα εκτίθενται σε έξι φορές υψηλότερο κίνδυνο θανάτου από την παραλλαγή SARS-CoV-2-Delta από αυτά που δεν είχαν εμβολιαστεί πλήρως. Και άλλοι αριθμοί αμφισβητούν την έννοια και το όφελος του εμβολιασμού.

Το "Delta" είναι επίσης γνωστό ως b.1.617.2 ή ινδική παραλλαγή ή πωλείται ως έχει από τα mainstream media. 17.642 άτομα που φέρεται να έχουν μολυνθεί με την παραλλαγή Delta είχαν ήδη εμβολιαστεί τουλάχιστον μία φορά, σύμφωνα με αυτή τη δημοσίευση. 

Το ποσοστό θανάτου μεταξύ μη εμβολιασμένων και μόλις εμβολιαστούν ατόμων είναι 0,1%. Το ποσοστό θανάτου μειώνεται σημαντικά μεταξύ εκείνων που έχουν εμβολιαστεί για πρώτη φορά εντός των πρώτων 21 ημερών, οι λόγοι για αυτό είναι εντελώς ασαφείς. Αντίθετα, οι πλήρως εμβολιασμένοι άνθρωποι έχουν εξαιρετικά υψηλό ποσοστό θανάτου 0,64%.

Ανάλυση των δεδομένων του ΗΒ
Τιμές "έλεγχος γεγονότων" στα γραφεία λογοκρισίας: Δεν ισχυριζόμαστε ότι, σε αυτό το έγγραφο της βρετανικής ομοσπονδιακής κυβέρνησης της 18ης Ιουνίου, ο πίνακας προέρχεται από τη σελίδα 12.


Τα mainstream media, η mainstream πολιτική και οι λογοκρισίες των ελεγκτών γεγονότων επιμένουν ότι τα οφέλη ενός εμβολιασμού Covid υπερτερούν κατά πολύ των κινδύνων και ότι τα εμβολιασμένα άτομα θα προστατεύονταν ιδιαίτερα από σοβαρές πορείες. 

Αντίθετα, οι αριθμοί μιλούν για «ανακαλύψεις εμβολιασμού» που είναι γνωστές από όλο τον κόσμο ( Αυστρία , Γερμανία , Ελβετία ). 

Η βρετανική κυβέρνηση επιβεβαίωσε τώρα με τη δημοσίευσή της, η οποία είναι σχεδόν συγκρίσιμη με τις αναφορές του Ινστιτούτου Paul Ehrlich, ότι ο κίνδυνος θανάτου για εμβολιασμένους ανθρώπους αυξάνεται - τουλάχιστον σε σχέση με τον φερόμενο μεταλλαγμένο δέλτα. 

Υπολογίστηκε το επιστημονικό blog "sciencefiles.org"από το γεγονός ότι ο απόλυτος κίνδυνος θανάτου για εμβολιασμένους ανθρώπους θα ήταν διπλάσιος από ό, τι για τους μη εμβολιασμένους.

https://report24.news/studie-doppelt-geimpfte-sterben-6-fach-haeufiger-als-ungeimpfte-an-delta-variante/

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.