Τρίτη 15 Ιουνίου 2021

Θα προκαλέσουν ΠΑΤΑΓΟ και ΔΙΚΗ! Όταν βγουν στο ΦΩΣ αυτά τα στοιχεία

 

Τις τελευταίες ημέρες, όπως μαθαίνω, στο παρασκήνιο υπάρχουν άνθρωποι με ονοματεπώνυμο, επιστημονική ιδιότητα και ακλόνητα στοιχεία όπως υποστηρίζουν, που αν αυτά βγουν στο φως και υπό κανονικές συνθήκες θα προκαλέσουν πάταγο και πιθανότατα και δίκες.
Δεν ξέρω σε ποιο βαθμό, με το υπάρχων καθεστώς, θα φέρουν τα επιθυμητά, λογικά και επόμενα αποτελέσματα, ακόμα όμως και αν κάποιοι προσπαθήσουν να τα θάψουν, αυτά θα υπάρχουν πλέον κάπου έστω ως αρχείο και η θεία δίκη θα έρθει αργά ή γρήγορα.
Αν υπάρχει κανείς που δεν καταλαβαίνει γιατί μιλάμε τότε ας ρωτήσουν τον κύριο Γώγο, ή τον κύριο Τζωρτζίδη που μάλλον κατά λάθος αποκάλυψε τι ήταν αυτό που τον έκανε περδίκι μέσα σε μόλις λίγη ώρα.

Σημειώστε ότι η δήλωση αυτή κυκλοφορεί δημοσιευμένη εδώ και τουλάχιστον ένα χρόνο (8 Μάιου του 2020), κι όμως κανείς από τους προστάτες της δημόσιας υγείας δεν ενδιαφέρθηκε να εξετάσει αν αυτό το φάρμακο θα μπορούσε να σώσει κι άλλες ζωές;;;
 Κάθε άνθρωπος που πιστεύει στην δικαιοσύνη και την ελευθερία είναι αντίθετος με την υποχρεωτικότητα! 
Δεν είναι διαπραγματεύσιμο σε καμιά περίπτωση!

Διότι,εξ αριστερών πουλημένε,δεν μπορείς να υποχρεώσεις κανέναν άνθρωπο να κάνει καμία ιατρική πράξη στον εαυτό του αν δεν το θέλει.
Κι αυτό βεβαιώνεται από την οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του ανθρώπου και το Σύνταγμα.
Πολύ μάλλον αν αυτή η ιατρική πράξη είναι πειραματική όπως αυτές οι ενέσεις οι δοκιμές των οποίων θα ολοκληρωθούν και αν το 2023.
Η γνώμη σου λοιπόν σε κατατάσσει σε άσχετο περί αυτών και περισσότερο σε συνεργό σε εγκληματική και παράνομη πράξη αφού παρακινείς τον κόσμο σε μη συμμόρφωση στο Σύνταγμα και ιδιαίτερα σε πράξη επιβλαβή για την υγεία των πολιτών.
Γι αυτό κρατώ το βίντεο για κάθε νόμιμο δικαίωμα μου το οποίο μπορεί να επικαλεστώ.

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.