Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Δημήτρης Γάκης: Φτιάχνουν και τις μεταλλάξεις του ιού – βιολογ. όπλου. Μαρκάρισμα με εμβόλιο παιδιών - Ο Fauci προειδοποιήθηκε ότι το COVID-19 μπορεί να έχει «κατασκευαστεί», δείχνουν τα email

Δημήτρης Γάκης: Φτιάχνουν και τις μεταλλάξεις του ιού – βιολογ. όπλου. Μαρκάρισμα με εμβόλιο παιδιών στην Αφρική. Διέγραψαν 300 ιούς από Η/Υ στη Γουχάν. 
Ο Δημήτρης Γάκης είναι ιατρός χειρουργός μεταμοσχεύσεων, πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. 
Από την εκπομπή «Focus 8 με 11» με τον Στέφανο Δαμιανίδη στον ραδιοσταθμό Focus FM 103,6 της Θεσσαλονίκης, της 17-6-2021. 
Η εκπομπή μεταδίδεται από Δευτέρα έως Παρασκευή από 08.00 έως 11.00.

 

 Ο Fauci προειδοποιήθηκε ότι το COVID-19 μπορεί να έχει «κατασκευαστεί», δείχνουν τα email

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ:

Ο Δρ Anthony Fauci προειδοποιήθηκε ότι ο κοροναϊός πιθανότατα είχε «κατασκευαστεί» και φάνηκε να λαμβάνει σοβαρά αναφορές για αυτό - την ίδια στιγμή υποτιμούσε δημόσια την ιδέα του ιού που δημιουργείται σε ένα εργαστήριο, σύμφωνα με τα email του.

Εν τω μεταξύ, ο Fauci, ο κορυφαίος εμπειρογνώμονας στις μολυσματικές ασθένειες της Αμερικής, πήρε επίσης «προσωπικά ευχαριστώ» για την υποστήριξη της θεωρίας «φυσικής προέλευσης» από τον επικεφαλής ενός μη κερδοσκοπικού οργανισμού που χρησιμοποίησε κρατική επιχορήγηση 3,4 εκατομμυρίων δολαρίων για τη χρηματοδότηση έρευνας στο κινεζικό εργαστήριο για το οποίο υπάρχει υπόνοια δημιουργίας. τον ιό, εμφανίζονται τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Στις 31 Ιανουαρίου 2020 - περισσότερο από δύο μήνες πριν ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας χαρακτήρισε το COVID-19 ως πανδημία - ο Fauci έστειλε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον ερευνητή ιών των ΗΠΑ Kristian Andersen και τον Sir Jeremy Farrar, ο οποίος διευθύνει μια παγκόσμια φιλανθρωπική οργάνωση υγείας στη Βρετανία.

Ο Fauci τους διαβίβασε ένα αντίγραφο ενός άρθρου του περιοδικού Science με τίτλο, «Εξόρυξη γονιδιωμάτων κοραναϊού για ενδείξεις σχετικά με την προέλευση της επιδημίας».

«Αυτό μόλις βγήκε σήμερα. Μπορεί να το έχετε δει. Εάν όχι, είναι ενδιαφέρον για την τρέχουσα συζήτηση », έγραψε ο Fauci, ο επί μακρόν επικεφαλής του Εθνικού Ινστιτούτου Αλλεργίας και Λοιμωδών Νοσημάτων. . .

Το email του Fauci με τους Kristian Andersen και Sir Jeremy Farrar.
Το email του Fauci με τους Kristian Andersen και Sir Jeremy Farrar.
Buzzfeed

Ο Andersen, ο οποίος διευθύνει ένα εργαστήριο ιογενικής γονιδιωματικής στο Scripps Research στη La Jolla, στην Καλιφόρνια, έγραψε: «Το πρόβλημα είναι ότι οι φυλογενετικές αναλύσεις μας δεν είναι σε θέση να απαντήσουν εάν οι αλληλουχίες είναι ασυνήθιστες σε μεμονωμένα υπολείμματα, εκτός εάν είναι εντελώς εκτός λειτουργίας .

«Τα ασυνήθιστα χαρακτηριστικά του ιού αποτελούν ένα πολύ μικρό μέρος του γονιδιώματος (<0,1%), οπότε πρέπει να δούμε πολύ προσεκτικά όλες τις ακολουθίες για να δούμε ότι ορισμένα από τα χαρακτηριστικά (πιθανώς) φαίνονται κατασκευασμένα», έγραψε.

Ο Άντερσεν σημείωσε επίσης ότι αυτός και άλλοι «βρίσκουν όλοι το γονιδίωμα ασυμβίβαστο με τις προσδοκίες από την εξελικτική θεωρία», αλλά πρόσθεσε ότι «πρέπει να γίνουν ακόμη περαιτέρω αναλύσεις, ώστε αυτές οι απόψεις να μπορούσαν να αλλάξουν».

Ο Δρ Francis Collins είχε τίτλο ένα email που περιέχει ένα άρθρο ως "η συνωμοσία κερδίζει ορμή", σύμφωνα με το BuzzFeed
AP

Μόλις δύο ημέρες αργότερα, στις 2 Φεβρουαρίου 2020, ο Farrar έστειλε ένα σύντομο email στο Fauci και σε άλλους αξιωματούχους υγείας των ΗΠΑ, στο οποίο ζήτησε μια τηλεδιάσκεψη «αργότερα απόψε ή αύριο» για να συζητήσουν την απάντησή τους σε μια εκκρεμή ανακοίνωση από τον ΠΟΥ.

Στη συνέχεια ο Farrar πρόσθεσε, «Εν τω μεταξύ…». και έναν σύνδεσμο προς ένα άρθρο στον ιστότοπο ZeroHedge με τον τίτλο, «Το Coronavirus περιέχει« Εισαγωγές HIV », Stoking Fears Over Artificialally Created Bioweapon.»

Ο Fauci απάντησε σε αυτό το email, προωθώντας την αλυσίδα email στον Δρ. Francis Collins, διευθυντή των Εθνικών Ινστιτούτων Υγείας και ρωτώντας: «Έχετε ένα λεπτό για μια γρήγορη κλήση;»

Οι 3.200 σελίδες plus των email του Fauci - που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο την Τρίτη από την BuzzFeed , οι οποίες τις έλαβαν μέσω του νόμου περί ελευθερίας της πληροφόρησης - δείχνουν επίσης ότι αυτός και ο Collins ανταποκρίθηκαν τον Απρίλιο του 2020 σχετικά με την Fox News που ανέφερε σχετικά με την «αυξανόμενη εμπιστοσύνη ότι ο ιός» - Covid-19 - ξεκίνησα σε εργαστήριο Wuhan. "

Στις 16 Απριλίου 2020, μέσω email στο Fauci και σε άλλους αξιωματούχους υγείας των ΗΠΑ, ο Collins έστειλε έναν σύνδεσμο σε μια έκθεση Mediaite σχετικά με μια συζήτηση για το πρόγραμμα «Hannity» της Fox News.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Collins έφερε τη θεματική γραμμή "η συνωμοσία κερδίζει ορμή", αλλά ολόκληρο το περιεχόμενό της ήταν μαυρισμένο, εκτός από τον σύνδεσμο και το όνομά του στο τέλος.

Ο Fauci απάντησε στο email του Collins, αλλά ό, τι έγραψε ήταν επίσης μαυρισμένο.

Εν τω μεταξύ, δύο μέρες μετά την αποστολή του email από τον Collins, ο Fauci έλαβε ένα μήνυμα από τον Peter Daszak, έναν ζωολόγο και πρόεδρο της EcoHealth Alliance.

«Ήθελα απλώς να πω ένα προσωπικό ευχαριστώ εκ μέρους του προσωπικού μας και των συνεργατών μας, για το ότι στέκονται δημοσίως και δηλώνουν ότι τα επιστημονικά στοιχεία υποστηρίζουν μια φυσική προέλευση για το COVID-19 από μια διαρροή ανθρώπου, όχι μια απελευθέρωση εργαστηρίου από το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν », έγραψε ο Ντασάκ στις 18 Απριλίου 2020.

«Από την άποψή μου, τα σχόλιά σας είναι γενναία και προέρχονται από την αξιόπιστη φωνή σας, θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε τους μύθους που περιστρέφονται γύρω από την προέλευση του ιού.»

Την επόμενη μέρα, ο Fauci έγραψε: «Ευχαριστώ πολύ για την ευγενική σου νότα»

Πέρυσι, η Wall Street Journal ανέφερε ότι η EcoHealth Alliance χρησιμοποίησε την επιχορήγησή της NIH για να μελετήσει coronavirus σε κινέζικα νυχτερίδες και έστειλε στο εργαστήριο Wuhan 598.000 $: 133.000 $ ετησίως από το 2014 έως το 2018 και άλλα 66.000 $ το 2019.

Η πενταετής επιχορήγηση ανανεώθηκε για συνολικά 3,7 εκατομμύρια δολάρια το 2019, αλλά ακυρώθηκε τον Απρίλιο του 2020 υπό τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, με την αιτιολογία ότι η έρευνα δεν ευθυγραμμίστηκε με τους «στόχους του προγράμματος και τις προτεραιότητες του οργανισμού» της NIH .

Τον Απρίλιο του 2020, ο Fauci έκανε επανειλημμένα δημόσιες δηλώσεις που υποδηλώνουν ότι ο κοροναϊός ήταν το αποτέλεσμα μιας «ασυνήθιστης διεπαφής ανθρώπου-ζώου» σε μια κινεζική «υγρή αγορά» και ότι «οι μεταλλάξεις που χρειάστηκε για να φτάσουν στο σημείο που είναι τώρα είναι απόλυτα συνεπής με το άλμα ενός είδους από ένα ζώο σε έναν άνθρωπο. "

Τον επόμενο μήνα, ήταν επίσης ανένδοτος ότι δεν πίστευε ότι ο κοροναϊός ήταν τεχνητός.

"Αν κοιτάξετε την εξέλιξη του ιού σε νυχτερίδες και τι υπάρχει εκεί έξω, [τα επιστημονικά στοιχεία] είναι πολύ, πολύ έντονα κλίνει προς αυτό δεν θα μπορούσε να έχει τεχνητά ή σκόπιμα χειραγωγηθεί", δήλωσε στο National Geographic σε μια αποκλειστική συνέντευξη που δημοσιεύθηκε 4 Μαΐου 2020.

Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας διέθεσαν 600.000 $ στο Ινστιτούτο ιολογίας Wuhan για τη χρηματοδότηση της έρευνας.
AFP μέσω Getty Images

«Τα πάντα για τη σταδιακή εξέλιξη με την πάροδο του χρόνου δείχνουν έντονα ότι [αυτός ο ιός] εξελίχθηκε στη φύση και στη συνέχεια πήδησε είδη».

Αλλά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης νωρίτερα αυτό το μήνα με τίτλο «United Facts of America: A Festival of Fact-Checking», ο Fauci ρωτήθηκε αν ήταν «ακόμα σίγουρος» ότι ο ιός εξελίχθηκε φυσικά.

«Όχι, στην πραγματικότητα… δεν είμαι πεπεισμένος γι 'αυτό, νομίζω ότι πρέπει να συνεχίσουμε να ερευνούμε τι συνέβη στην Κίνα μέχρι να συνεχίσουμε να ανακαλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τι συνέβη», είπε ο Fauci.

«Σίγουρα, οι άνθρωποι που το διερεύνησαν λένε ότι πιθανότατα ήταν η εμφάνιση από μια δεξαμενή ζώων που τότε μολύνθηκε άτομα, αλλά θα μπορούσε να ήταν κάτι άλλο, και πρέπει να το βρούμε».

Είπε: «Λοιπόν, ξέρετε, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είπα ότι είμαι απόλυτα υπέρ οποιασδήποτε έρευνας που εξετάζει την προέλευση του ιού».

Την περασμένη εβδομάδα, ο Fauci παραδέχθηκε στους νομοθέτες ότι το NIH είχε διαθέσει 600.000 $ στο Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν για μια πενταετή περίοδο για να χρηματοδοτήσει έρευνα σχετικά με το εάν οι κοροναϊοί νυχτερίδων θα μπορούσαν να μεταδοθούν στους ανθρώπους. Τα χρήματα στάλθηκαν μέσω της EcoHealth Alliance.

Οι Fauci και Collins αρνήθηκαν ότι τα χρήματα διατέθηκαν για τη χρηματοδότηση της λεγόμενης έρευνας κέρδους της λειτουργίας, την οποία ο Fauci χαρακτήρισε την περασμένη εβδομάδα ως «λαμβάνοντας έναν ιό που θα μπορούσε να μολύνει τους ανθρώπους και καθιστώντας τον είτε πιο μεταδοτικό ή / και παθογόνο για τους ανθρώπους»

Ωστόσο, το ζευγάρι αναγνώρισε ότι δεν υπάρχει τρόπος να γνωρίζουμε εάν οι επιστήμονες του ινστιτούτου πραγματοποίησαν έρευνα κέρδους-λειτουργίας εκτός του πεδίου της επιχορήγησης.

Η θεωρία «διαρροή εργαστηρίου» κέρδισε τον περασμένο μήνα αφού η Wall Street Journal ανέφερε ότι τρεις ερευνητές στο εργαστήριο αρρώστησαν τον Νοέμβριο του 2019 που ζήτησαν νοσοκομειακή περίθαλψη.

Αν και δεν είναι σαφές εάν οι εργαζόμενοι υπέγραψαν τον κοροναϊό, η νοσηλεία τους συμπίπτει με την περίοδο κατά την οποία οι περισσότεροι ειδικοί πιστεύουν ότι ο ιός εξαπλώθηκε μέσω της πόλης Wuhan.

Ο Πρόεδρος Μπάιντεν διέταξε έκτοτε την κοινότητα πληροφοριών να προβεί σε επανεξέταση 90 ημερών όλων των στοιχείων που σχετίζονται με την προέλευση του ιού.

Μεγέθυνση εικόναςΟ Δρ Anthony Fauci ακούει κατά τη διάρκεια ακρόασης υποεπιτροπής πιστώσεων της Γερουσίας στις 11 Μαΐου 2021.
Ο Δρ Anthony Fauci ακούει κατά τη διάρκεια ακρόασης υποεπιτροπής πιστώσεων της Γερουσίας στις 11 Μαΐου 2021.Greg Nash-Pool / Getty Images

Ο Άντερσεν, ωστόσο, έκανε tweet τον περασμένο μήνα ότι τώρα πιστεύει ότι η διαρροή στο εργαστήριο ήταν «απίθανο» παρά τις ανησυχίες που έθεσε στις αρχές του 2020.

Ο Άντερσεν είπε ότι η εκτεταμένη έρευνα, συμπεριλαμβανομένων «σημείων μηχανικής» και «κοινών τεχνικών κλωνοποίησης», παρήγαγε «Τίποτα. Νάντα. Zilch, "και οδήγησε στη δημοσίευση πέρυσι μιας αξιολόγησης από ομοτίμους στην οποία" περιγράφουμε ότι ανεξάρτητα από το πώς εξετάσαμε τα δεδομένα, ήταν συνεπές με τη φυσική εξέλιξη και την εμφάνιση του SARS-CoV-2 - χωρίς σημάδια εργαστηριακή συμμετοχή. "

«Αποδεικνύει σίγουρα η έκθεση ότι δεν συνέβη διαρροή εργαστηρίου; Όχι, δεν είναι. Σημαίνει ότι δεν πρέπει να θεωρήσουμε τη δυνατότητα διαρροής εργαστηρίου; Όχι, δεν το κάνει.

"Ωστόσο, όπως καταλήγει η έκθεση, είναι εξαιρετικά απίθανο, δεδομένης πολύ πιο πιθανών ανταγωνιστικών υποθέσεων."

https://nypost.com/2021/06/02/fauci-was-warned-that-covid-may-have-been-engineered-emails/

ΑΡΧΕΙΟΘΕΤΗΘΗΚΕ ΥΠΟ      
 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.