Τετάρτη 9 Ιουνίου 2021

Ο Ιατρός Δημήτρης Αντωνίου: Μας τρυπάνε με τo εμβόλιο ΤΕΡΑΣ..και αυτοδιασπαρόμενο


Ακουστε ενα απόσπασμα απο την εκπομπή του Δημοσιογράφου Χρόνη Προσαλέντη στο Radio Amazonios (18/05/21) οπου υπάρχει ενα ηχητικό με τον Γιατρό Αντωνίου...Σε αυτο μιλα για το ΕΜΒΟΛΙΟ ΤΕΡΑΣ που  σήμερα εμβολιάζουν τους ανθρώπους το οποιο ειναι αυτοδιασπαρόμενο...Και ολα αυτα τα εγραψαν και τα δημοσίευσαν το 2018!!!

Απο τοτε που ετοίμαζαν την στημένη Πανδημια για τον ελεγχο του πληθυσμού και την μειωση του.Την αποκάλυψη αυτη ο Γιατρός Αντωνίου την εκανε σε ανάρτηση του στο facebook.

Μελέτη που κυκλοφόρησε απο το Ιδρυμα Johns Hopkins και δημοσιεύτηκε το 2018 για τις μεθόδους που ετοίμαζαν σε συνθήκες Πανδημίας..Ολα δείχνουν οτι ολα τα προετοίμαζαν...Το πιο σοκαριστικό είναι οτι δοκίμασαν σε ζωα τα Αυτοδιασπαρόμενα εμβόλια....Τα οποία σήμερα τα δοκιμάζουν στους ανθρώπους στα σημερινά εμβόλια..


Ο Ιατρός Δημήτρης Αντωνίου διαβάζοντας αυτη την μελέτη μας αποκαλύπτει το Φρικιαστικό σχεδιο τους που εφαρμόζουν σήμερα στα εμβόλια mrna..Tα εμβόλια αυτα έχουν ενα ζωντανό ιο μεσα αλλα ταυτόχρονα ο εμβολιασμένος μεταδίδει τον ιό στους υπόλοιπους...

Αυτα είναι τα αυτοδιασπαρόμενα για να διασπείρουν ιους επιτυχώς στα ζωα τοτε στους ανθρώπους σήμερα..Αυτα τα δημοσίευσαν τοτε και τα υλοποιούν σημερα...στους ανθρώπους..

Παίρνουν εναν ιό και τον βάζουν μεσα σε αλλον ιό...Αυτο το μιγμα τον βάζουν στους οργανισμούς των ανθρώπων..Ενωσαν εναν Ιό Χιμπατζή και εναν ιό Κορωνοιού..Η Καλλιέργεια γι αυτο το ΤΕΡΑΣ των εμβολίων οπως οι ίδιοι γράφουν πάνω σε εμβρυικά  νεφρικά κυτταρα ..

Ετσι θα μεταδίδουν ιους οι εμβολιασμένοι,,τα λεγόμενα αυτοδιασπαρόμενα εμβόλια..Με αυτά εμβολιάζουν το κοσμο..Γι αυτο ανοιξαν την Οικονομία τις δραστηριότητες....Ολα αυτα τα έγραψαν το 2018 και σήμερα δοκιμάζονται στους ανθρώπους...Ειναι ενα Φαντασιακό πείραμα και δεν ξέρουμε που θα βγει...και τι θα προκαλέσει.. 

====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.