Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

["πνέει τα λοίσθια" η ΝΔ του Κυριάκου] - Ο Αντώναρος ποντάρει όλα του τα λεφτά: Θα φύγει πρώτα ο Άδωνις ή ο Κυριάκος;

«Το πεπρωμένον φυγείν αδυνατον» η διαπίστωση του πρώην στελέχους της Νέας Δημοκρατίας που γνωρίζει πολύ καλά το εσωτερικό τοπίο της Νέας Δημοκρατίας 

Τον σφιχτό εναγκαλισμό του Κυριάκου με την εξουσία βλέπει ο Ευάγγελος Αντώναρος, για λόγους δικής του αυτοπροστασίας επειδή ο ίδιος έχει αντιληφθεί ότι «το τέλος του πλησιάζει» 

Το πρώην στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που γνωρίζει πολύ καλά το εσωκομματικό τοπίο της κυβέρνησης, παρατηρεί ότι το τελευταίο διάστημα ο πάλαι ποτέ «ανέμελος» και γεμάτος πολιτική αυτοπεποίθηση Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει καταλήξει να διακατέχεται από πλήρη πανικό και ενοχές.

Όπως ο ίδιος λέει: «Πανικό γιατί καταλαβαίνει πως το τέλος (του) πλησιάζει. Κι ενοχές γιατί ξέρει πως τα πολλά άπλυτα του θα βγουν στη φορά». 

Ο σφιχτός+αυταρχικός εναγκαλισμός με την εξουσία κρύβει πανικό+ενοχές. Πανικό γιατί καταλαβαίνει πως το τέλος (του) πλησιάζει. Κι ενοχές γιατί ξέρει πως τα πολλά άπλυτα του θα βγουν στη φορά. Κάποιοι έχουν γεμάτα κατάστιχα σε βάρος του. Και του το έχουν διαμηνύσει.
 
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.