Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

I Interviewed Noam Chomsky About Russia-Ukraine & the Future


Νόαμ Τσόμσκι Συνέντευξη από αριστερό YouTuber για την κρίση Ρωσίας-Ουκρανίας, την Κίνα και τη γλωσσολογία. Ο καθηγητής Noam Chomsky είχε την καλοσύνη να έρθει μαζί μας σε αυτή τη συνέντευξη στο Podcast μου (σύνδεσμος παρακάτω) για να μιλήσουμε για το μέλλον του κόσμου.

Ο Νόαμ Τσόμσκι είναι Αμερικανός γλωσσολόγος, φιλόσοφος, γνωστικός επιστήμονας, ιστορικός, κοινωνικός κριτικός και πολιτικός ακτιβιστής. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής μας πηδάμε σε μια σειρά από θέματα όπως οι αυξανόμενες εντάσεις μεταξύ της Ρωσίας και των Ηνωμένων Πολιτειών στην Ουκρανία, η Κίνα στη Θάλασσα της Νότιας Κίνας και η θεωρία της καθολικής γραμματικής του καθηγητή Chomsky.

Ευχαριστώ και την εκτίμησή μου στον καθηγητή Chomsky για αυτήν την πολύ ιδιαίτερη ευκαιρία.

Για να ακούσετε την πλήρη συνέντευξη, ρίξτε μια ματιά στο podcast «Our Thoughts Tonight» στο Spotify ή στο Apple Podcasts. Ο ιστότοπός μας: https://www.ourthoughtstonight.com

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.