Δευτέρα 21 Μαρτίου 2022

Ο Κύρτσος λέει πως ο Μητσοτάκης έχει «καεί» και για κάποιο λόγο είναι η πιο δημοφιλής ανάρτησή του


Η ολομέτωπη επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη έτυχε θερμής υποδοχής

Ισοπεδωτική κριτική προσωπικά στον Κυριάκο Μητσοτάκη ασκεί ο Γιώργος Κύρτσος σε νέα του ανάρτηση. 

Ο ευρωβουλευτής μάλιστα στο νέο «χτύπημα» προβλέπει πως το πολιτικό κεφάλαιο του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης έχει εξαφανιστεί, χρησιμοποιώντας ενδεικτικά τη σκληρή έκφραση πως... «ο Μητσοτάκης έχει καεί πολιτικά».

«Ο Μητσοτάκης έχει καεί πολιτικά.
Πίσω από τη βιτρίνα του σούπερ-μάνατζερ είναι ένας μέτριος διαχειριστής που έχασε έλεγχο εξελίξεων.
Δεν μπορεί να πλησιάσει τον λαό την ώρα της κρίσης γιατί κυβερνάει με μια κλειστή ομάδα που εξυπηρετεί συμφέροντα σε βάρος δημόσιου συμφέροντος», γράφει αναλυτικά ο Γιώργος Κύρτσος. . .


Ο Μητσοτάκης έχει καεί πολιτικά. Πίσω από τη βιτρίνα του σούπερ-μάνατζερ είναι ένας μέτριος διαχειριστής που έχασε έλεγχο εξελίξεων. Δεν μπορεί να πλησιάσει τον λαό την ώρα της κρίσης γιατί κυβερνάει με μια κλειστή ομάδα που εξυπηρετεί συμφέροντα σε βάρος δημόσιου συμφέροντος.
9:37 π.μ. · 21 Μαρ 2022Twitter for iPhone

===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.