Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

«Τίνος είσαι εσύ, παιδάκι μου»; [Ο Αγγελάκας απαντάει στον υιό Μητσοτάκη! «Κωστάκη, δεν χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών Πρωθυπουργών»]


Όταν ένας πολίτης τοποθετείται δημοσίως, θεωρώντας ότι έχει το ανάστημα να ειρωνευτεί κατά ανθρώπων που έχουν διαγράψει την διαδρομή τους χωρίς να έχουν μπάρμπα στην Κορώνη, όταν τοποθετείται με εξυπνακισμούς και όχι με επιχειρήματα και μάλιστα για ζητήματα ζωής και θανάτου όπως είναι ένας πόλεμος, όταν τοποθετείται κάνοντας το «κοκοράκι» της «αριστείας» και έχοντας για εφόδιο της απαστράπτουσα ευφυίας του το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και για δόγμα την «ανατροφή των παίδων από το σπίτι», να προσέχει γιατί μπορεί να βρεθεί να απαντήσει σε δυο πολύ απλές ερωτήσεις: 

α) «Τι έκανες στον πόλεμο, μπαμπά;» και 

β) «τίνος είσαι εσύ, παιδάκι μου»;   

Ημεροδρόμος και οι επαγγελματίες που τον υπηρετούμε δεν κάνουμε «δημοσιογραφία» ασχολούμενοι με τα καμώματα που αφορούν τους γιούς, τις θυγατέρες, τις συζύγους, τους συζύγους, τις πεθερές και τους πεθερούς των πολιτικών προσώπων, των υπουργών, των πρωθυπουργών.  

Ούτε τώρα θα κάνουμε εξαίρεση. Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με το γεγονός ότι ο κύριος Κωνσταντίνος Μητσοτάκης ο νεώτερος, αυτός που έγραψε αυτό το πράμα

είναι γιός του κυρίου Μητσοτάκη.

Σημειώνουμε απλώς ότι όταν ένας πολίτης τοποθετείται δημοσίως θεωρώντας ότι έχει το ανάστημα να ειρωνευτεί κατά ανθρώπων που έχουν διαγράψει την διαδρομή τους χωρίς να έχουν μπάρμπα στην Κορώνη,

όταν τοποθετείται με εξυπνακισμούς και όχι με επιχειρήματα και μάλιστα για ζητήματα ζωής και θανάτου όπως είναι ένας πόλεμος,    

όταν τοποθετείται κάνοντας το «κοκοράκι» της «αριστείας» και έχοντας για εφόδιο της απαστράπτουσα ευφυίας του το «Πατρίς, θρησκεία, οικογένεια» και για δόγμα την «ανατροφή των παίδων από το σπίτι»,

να προσέχει γιατί μπορεί να βρεθεί να απαντήσει σε δυο πολύ απλές ερωτήσεις:

α) «Τι έκανες στον πόλεμο, μπαμπά;» και

β) «τίνος είσαι εσύ, παιδάκι μου»;  
Τελευταία άρθραimerodoromos.grΘεσσαλονίκη: Έκαιγε χαρτιά για να ζεσταθεί και το σπίτι του τυλίχθηκε στις φλόγεςΟΗΕ: Τουλάχιστον 1.035 νεκροί άμαχοι στην ΟυκρανίαΗλιθιότητα… ακαδημαϊκού επιπέδου: Πανεπιστήμιο στη Φλόριντα αφαίρεσε το όνομα του Καρλ Μαρξ από αίθουσα λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία!Απεργία στις 6 Απρίλη: Καμιά εμπλοκή της Ελλάδας στον πόλεμο – Ενάντια στην ακρίβειαΚΚΕ: «Η Επανάσταση του 1821 διδάσκει ότι κανένας συσχετισμός δυνάμεων, όσο αρνητικός και αν είναι, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην κοινωνική εξέλιξη23 χρόνια από τους ΝΑΤΟικούς βομβαρδισμούς στη Γιουγκοσλαβία – Από το αρχείο του τηλεοπτικού «902»22.107 νέα κρούσματα σήμερα στην Ελλάδα – 42 νεκροί και 344 διασωληνωμένοιREAD MOREΗλιθιότητα… ακαδημαϊκού επιπέδου: Πανεπιστήμιο στη Φλόριντα αφαίρεσε το όνομα του Καρλ Μαρξ από αίθουσα λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία!
Ο Αγγελάκας απαντάει στον υιό Μητσοτάκη! «Κωστάκη, δεν χαλάμε το χατίρι των μελλοντικών Πρωθυπουργών»
Στην ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για την συναυλία ειρήνης, απάντησε ο τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας.
Ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Αγγελάκας απαντά στον υιό του Κυριάκου Μητσοτάκη Κωνσταντίνο που θέλησε με ανάρτησή του στο Facebook να προσβάλλει και να υποτιμήσει τους καλλιτέχνες που συμμετέχουν στη μεγάλη αντιπολεμική συναυλία που έχει προγραμματιστεί για τις 29 Μαρτίου στα Προπύλαια.
Ο Γιάννης Αγγελάκας, χωρίς να μασά τα λόγια του απάντησε στον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη ο οποίος θέλησε να αναφερθεί υποτιμητικά σε βάρος των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στην αντιπολεμική συναυλία:
«Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη» έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αγγελάκας.
Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.
Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, γυαλιά, εξωτερικοί χώροι και δέντρο
----------------------------------------------------------------------------
eretikos.gr
«Αν τον χαλάνε τα ονόματα να ζητήσει από τον ξάδερφο Μπακογιάννη να κλείσει τον Ρουβά με 500.000€ για τη δική τους τη φιλελέ συναυλία».

===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.