Σάββατο 9 Απριλίου 2022

Το αλτσχάιμερ του προέδρου των ΗΠΑ και η διπλή προσβολή σε βάρος της Κύπρου

 

Αποκαλυπτικό Σίγμα: Το παρασκήνιο πίσω από την πρόσκληση Ζελένσκι 


Στην κυπριακή Βουλή μίλησε σήμερα ο Ουκρανός πρόεδρος, ο οποίος δεν αναφέρθηκε καθόλου στην τουρκική εισβολή. 

Δύο προσβολές δέχθηκε η Κύπρος με την ομιλία Ζελένσκι στην κυπριακή Βουλή, σύμφωνα με τον δρ Γιάννο Χαραλαμπίδη. Συγκεκριμένα μιλώντας στις Τομές στα Γεγονότα ανέφερε ότι «δεν μας ανταπέδωσε έστω και ρητορικά αυτά που του προσφέραμε εμείς στην πράξη. Συνεπώς αυτοί που είχαν την φαεινή ιδέα να τον καλέσουν στην κυπριακή Βουλή ενδεχομένως για να κερδίσει η πολιτική τους τα θέματα μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, σε ότι αφορά την κοινή γνώμη νομίζω ότι έχουν χαθεί, ήταν ένα επικοινωνιακό λάθος».

Σε παρέμβαση του ο Χρύσανθος Τσουρούλης ανέφερε ότι ο Ζελένσκι αναφέρθηκε 16 φορές στον όρο εισβολή και 8 φορές στο όρο κατοχή αλλά σε καμία από αυτές τις περιπτώσεις δεν ψέλλισε τον όρο Τουρκία.

Συνέχισε λέγοντας ότι για αυτή την ομιλία του υπήρξε σύσκεψη αρχηγών στη Βουλή στην οποία συμφώνησαν όλοι οι αρχηγοί να γίνει με μόνο διαφωνούνταν τον πρόεδρο της ΕΔΕΚ Μαρίνο Σιζόπουλο.  «Ακόμη και αυτοί που δεν ήταν σήμερα στα βουλευτικά τους έδρανα, όταν έγινε η σύσκεψη έδωσαν την σύμφωνο γνώμη τους».

Μετέπειτα αναφερόμενος στην Πρόεδρος της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου, ανέφερε ότι είχε ενημερώσει από χθες την ουκρανική πρεσβεία για το τι θα έλεγε στη δική της παρέμβαση. «Κάποιος πρέπει να μας εξηγήσει γιατί η παρέμβαση της έγινε στο τέλος και όχι στην αρχή δεδομένου του τι είδαμε να συμβαίνει στην Ελλάδα».

Δείτε επίσηςΠτΒ σε Ζελένσκι: Η Κύπρος γνωρίζει καλά τι θα πει πόνος και προσφυγιά

Στη συνέχεια ο δρ Γιάννος Χαραλαμπίδης ανέφερε ότι ήταν προσβλητική η στάση του Ουκρανού προέδρου.

«Ο κύριος Ζελένσκι μαζί μας έχει χάσει το παιχνίδι της στήριξης. Ο κύριος Ζελένσκι θα αποδειχθεί αργά ή γρήγορα ότι ήταν μια μαριονέτα των Αμερικανών, που τελικά δεν εξυπηρετεί πιστεύω ούτε καν τα συμφέροντα της χώρας του».

Δείτε ολόκληρη την παρέμβαση στο πιο κάτω βίντεο

Διαβάστε επίσης:

Ζελενσκι σε ΚΔ: Κλείστε λιμάνια για ρωσικά πλοία - Περιορίστε χρυσά διαβατήρια


===================== 

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.