Δευτέρα 16 Μαΐου 2022

Οι πρώτοι στρατιώτες με λευκές σημαίες βγήκαν από τις σήραγγες του εργοστασίου Αζοφστάλ...


Σχολιάζει ο
 Νίκος Κλειτσίκας

Σχετικό: Τι κρύβει το Αζοφστάλ;

«Οι πρώτοι Ουκρανοί με... λευκές σημαίες βγήκαν από τις σήραγγες του εργοστασίου Αζοφστάλ»... δήλωσε ο Oleksandr Khodakovskyy, διοικητής του ηρωικού Τάγματος "Βοστόκ" της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.

Εννέα Ουκρανοί στρατιώτες που εγκατέλειψαν τη χαλυβουργία της Μαριούπολης Αζοφστάλ, οι οποίοι εκπροσωπούν μια μεγαλύτερη ομάδα και έχουν ζητήσει να διαπραγματευτούν παραδόθηκαν...

Ο Διοικητής Oleksandr Khodakovskyy, δήλωσε «Τώρα υπάρχει μια έντονη φάση διαπραγματεύσεων, αφού μια ομάδα που εκπροσωπεί τα συμφέροντα μιας μεγαλύτερης ομάδας που συνεχίζει να μένει στο Αζοφστάλ... βγήκε»

Ας θυμηθούμε:

  Τι κρύβει το Αζοφστάλ; Η Ρωσία είναι η πιο άμεση απειλή για την παγκόσμια τάξη!

 Η Γιούλια Τσιτσερίνα έδωσε συναυλία στο Χαλυβουργείο Αζοβστάλ στη Μαριούπολη, για τους μαχητές του ηρωικού Τάγματος "Βοστόκ" της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ: Συναυλία στο Αζοβστάλ η Γιούλια Τσιτσερίνα! Δεν υπάρχουν λόγια...

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.