Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Ιδανικός αυτόχειρας ο Τσίπρας! Χάνει «με τη μία» ΟΛΗ την κομματική βάση του...Στη ΝΔ ανοίγουν σαμπάνιες και τρώνε χαβιάρι στην υγεία των «αυτοκόλλητων» Αλέξη Τσίπρα και Νίκου Παππά!

«Τρελό καρναβαλικό πάρτυ» στήσανε «τα γαλάζια αδέλφια» απο το χαρακίρι Τσίπρα ένα μήνα πριν τις κάλπες.

 
  

 Σε επικίνδυνα μονοπάτια για την κοινωνική ειρήνη και την δημοκρατική ομαλότητα οδηγεί η αυτεπάγγελτη παρέμβαση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Αντώνης Ελευθεριάνος, ο οποίος έδωσε εντολή στην προϊσταμένη της Ποινικής Δίωξης Ελένη Τριανταφύλλου για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για δύο τουλάχιστον αδικήματα, στις αναρτήσεις Πολάκη. Αυτό της διέγερσης πολιτών στη διάπραξη εγκλημάτων και της βίας κατά δικαστικών λειτουργών. (ireporter.press)

Nikos Karabasis  
Γράφει (μεταξύ άλλων) ο φίλος Νίκος Φελέκης που πήρε και την συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα για το «Πρώτο Θέμα»: 

«Με λίγα λόγια ο Πολλάκης επεδίωκε τη διαγραφή του. Το κατάφερε. 


Ο Αλέξης έστω και αργά κατάλαβε πως οι ηγέτες όταν χύνουν αίμα δυναμώνουν. Και το αίμα από την καρατόμηση Πολλάκη μόνον καλό θα κάνει στον Τσίπρα. 
Ούτε μία ψήφο δεν θα χάσει. 
Αντίθετα, θα κερδίσει όσους αντιδεξιούς, δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες θέλουν να φύγει ο Μητσοτάκης, αλλά έβλεπαν και άκουγαν τον Πολλάκη και έλεγαν «να λείπει το βύσσινο». 
Και είναι πολλοί αυτοί. 
Οπωσδήποτε πολλαπλάσιοι από τους πολλακιστές.» - Ακούγεται λογικό γιατί όντως ο αψύς και τραχύς τρόπος εκφοράς του λόγου απο τον Πολάκη - ειδικά
όταν...γράφει - είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός και άγαρμπος πολλές φορές. 

Θέλει να εκφράσει κάτι σωστό και το κάνει με τον...λάθος τρόπο. 

Ομως εδώ ΔΕΝ πρόκειται «περι αυτού». 

Οπως έγραψα και σε προηγούμενη ανάρτηση μου εδώ μιλάμε για την ΟΥΣΙΑ της πολιτικής πρότασης που εξέφρασε. Και επάνω σε αυτή ΕΑΝ διαφωνεί ο Αλέξης Τσίπρας (και οι συν αυτώ) πολύ απλά ΔΕΝ έχουν την παραμικρή σχέση ΟΥΤΕ με την βάση του ΣΥΡΙΖΑ ούτε καν με το τι σημαίνει «αριστερά» σήμερα. 

Η απόλυτη δε ταύτιση τους με το «βαθύ σύστημα» (που...ξεσηκώθηκε) ξυπνάει ανατριχίλες στους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και πολύ περισσότερες σε όσους θα σκέφτονταν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες, γιατί τους φέρνει με έντονο τρόπο στην μνήμη την απίστευτη κωλοτούμπα του 2015 που ένα 62% ΟΧΙ του δημοψηφίσματος το έκανε ΝΑΙ «την επόμενη ημέρα» υπογράφοντας το 3ο και...χειρότερο μνημόνιο σε ΒΑΡΟΣ του Ελληνικού λαού. 

Η «καρατόμηση Πολάκη» κατόπιν εντολής του «συστήματος» σε αυτό ακριβώς παραπέμπει. Στον πλήρη και ανευ όρων συμβιβασμό και παράδοση του Αλέξη Τσίπρα σε εκείνους που υποτίθεται θα πολεμούσε» . 

Τώρα είναι ακόμη χειρότερα γιατί παράλληλα παραδίδει «βορρά στα σκυλιά του συστήματος» τον βουλευτή του που εξέφραζε αν μη τι άλλο σε...θυμικό επίπεδο την βάση του κόμματος. 

Σκέφτονται ήδη οι ψηφοφόροι: ΕΑΝ παραδίδει τόσο ωμά και ξεδιάντροπα «στον αντίπαλο για να τον κατακρεουργήσει τον Πολάκη - και μάλιστα με πρωτοφανείς ποινικές διώξεις γιατί σκέφτηκε να τους...αντιμετωπίσει - σκεφτείτε τι θα κάνει σε εμάς εαν τον εκλέξουμε»! 

Με την κίνηση του αυτή ο ΣΥΡΙΖΑ του Αλέξη Τσίπρα αποδεικνύει στους ψηφοφόρους οτι είναι ακόμη «ο κωλοτούμπας του 2015» που εκείνο το υπερήφανο ΟΧΙ το μετέτρεψε σε λίγες ώρες σε ένα ταπεινωτικό ΝΑΙ. 

Και προφανώς το 62% δεν ήταν «Συριζαίοι» ήταν «ο μεσαίος χώρος» που και σήμερα θέλει να τον ψηφίσει - για να είναι «πρώτο κόμμα». 

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι ο Πολάκης. Το πρόβλημα είναι εαν ο Τσίπρας είναι «ο κωλοτούμπας του 2015», ο ταπεινωμένος, συμβιβασμένος, παραδομένος και ενσωματωμένος στο «βαθύ σύστημα». 

Και η κίνηση του προς τους ψηφοφόρους ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ. 

Δεν άλλαξε καθόλου. Άλλωστε το αποδεικνύει η πλήρης κάλυψη και ταύτιση του με τον ομόφωνα καταδικασμένο Νίκο Παππα (και όπως γνωρίζουν αρκετοί τα σοβαρότερα αδικήματα του δεν έφθασαν στα δικαστήρια). 

Στο δια ταύτα: Το οτι ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίζεται ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΟΣ «στο βαθύ σύστημα» και δεν διστάζει να πετάξει στα σκυλιά «ακόμη και τον...Πολάκη που γαβγίζει για χάρη του» στέλνει ενα σαφέστατο μήνυμα στους «μικρομεσαίους» για το τι τους περιμένει ΕΑΝ ξανακάνουν το λάθος και τον ψηφίσουν. 

Και επίσης σχεδόν όλοι έχουν αντιληφθεί οτι «το βαθύ σύστημα» ευοιμάζει συγκυβέρνηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ - επομένως που χωράει ο...(κάθε) Πολάκης; Σε λίγο θα βρούνε κάποια αφορμή για να ξηλώσουν και τον...Αδωνη....(για να υπάρξει «ισοπαλία»).

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.