Τετάρτη 29 Μαρτίου 2023

Αιφνίδιος θάνατος 37χρονου στρατιωτικού πατέρα δύο παιδιών. Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση - [«Εσβησε» αναπάντεχα στον ύπνο του ο 37χρονος στρατιωτικός]

«Εσβησε» αναπάντεχα στον ύπνο του ο 37χρονος στρατιωτικός – Σε κατάσταση σοκ οι δικοί του – Ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα αποχαιρετισμού

Σαν κεραυνός έπεσε στην τοπική κοινωνία η είδηση θανάτου του 37χρονου στρατιωτικού, Γιάννη Ζήση, πατέρα δυο παιδιών, που έφυγε ξαφνικά από την ζωή, το απόγευμα της Κυριακής. Πληροφορίες, αναφέρουν, ότι μετά την νεκροψία – νεκροτομή, που διενεργήθηκε, τα αποτελέσματα έδειξαν ότι ο άτυχος νέος υπέστη ανακοπή καρδιάς.

Τον άτυχο Γιάννη, βρήκε η μητέρα του χθες Κυριακή στο σπίτι που διέμενε στη Νέα Ιωνία. Ο άτυχος στρατιωτικός έπεσε να κοιμηθεί, αλλά δεν ξύπνησε ποτέ. Σε κατάσταση σοκ η μητέρα του άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Ο 36χρονος δεν είχε αισθήσεις. Δυστυχώς είχε επέλθει το μοιραίο. Για τα ακριβή αίτια του θανάτου του διενεργήθηκε νεκροψία- νεκροτομή. Σύμφωνα με το . . . πόρισμα ο θάνατός του επήλθε από ανακοπή καρδιάς.

Θρήνος επικράτησε έξω από το σπίτι του , με συγγενείς και φίλους να μην μπορούν να πιστέψουν ότι έφυγε ο δικός τους άνθρωπος. Όλοι έκαναν λόγο για ένα υπέροχο παιδί, εξαιρετικό πατέρα και καλό φίλο.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω του δυο παιδιά, το ένα αβάπτιστο, τους γονείς του, Δημήτρη και Σοφία, την αδελφή του Νικολέτα, θείους, ξαδέλφια και λοιπούς συγγενείς. Το τελευταίο αντίο θα του πουν οικογένεια, συγγενείς και φίλοι σήμερα Τρίτη 28 Μαρτίου στις 12 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας.

Δεκάδες είναι τα μηνύματα συγγενών και φίλων του Γιάννη Ζήση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Άνθρωποι που τον γνώριζαν, μεγάλωσαν μαζί και δεν μπορούν να πιστέψουν τον πρόωρο χαμό του δικού τους ανθρώπου, τον αποχαιρετούν…

Πηγή: magnesianews.gr - medlabnews.gr iatrikanea

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.