Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023

Συχνές Ερωτήσεις για το Νόμο Κατσέλη (Ν.3869/2010)

Το δικηγορικό μας γραφείο ήταν από τα πρώτα που ασχολήθηκαν με το Νόμο Κατσέλη. Καταθέσαμε την πρώτη αίτηση για λογαριασμό πελάτη μας στις αρχές του 2011. Έκτοτε δεκάδες δανειολήπτες μας εμπιστεύθηκαν τις υποθέσεις τους για τις οποίες εκδόθηκαν στη συντριπτική τους πλειοψηφία θετικές δικαστικές αποφάσεις, τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ. Αν και πλέον η οικογενειακή κατοικία δε μπορεί να προστατευθεί με το Νόμο Κατσέλη, εκδίδονται συνεχώς δικαστικές αποφάσεις οι οποίες απορρίπτουν κατατεθείσες αιτήσεις κυρίως λόγω δόλου και εμπορικής ιδιότητας των αιτούντων. Το γραφείο μας, έχοντας πλέον δεκαετή εμπειρία στο Νόμο μπορεί να σας συνδράμει αναλαμβάνοντας την άσκηση έφεσης κατά της απορριπτικής σας απόφασης. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την υπηρεσία μας Άσκησης Έφεσης στο πλαίσιο του Νόμου Κατσέλη πατώντας εδώ ή και να συμπληρώσετε απευθείας την Ειδική Φόρμα Έφεσης Νόμου Κατσέλη πατώντας εδώ για να λάβετε μία πρώτη εκτίμηση της υπόθεσής σας χωρίς χρέωση.

Παρακάτω απαντώνται ορισμένα από τα πιο συνήθη ερωτήματα που απασχολούν κάποιον που επιθυμεί να υπαχθεί στο νόμο για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Εάν επιθυμείτε να υποβάλετε κάποιο ερώτημα σχετικά με την υπόθεσή σας, μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας πατώντας εδώ.

Divider

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.