Πέμπτη 16 Μαρτίου 2023

Βίντεο ντοκουμέντο: Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια μετά από απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ (βίντεο) - Όπως φαίνεται οι δυνάμεις των ΜΑΤ επιτέθηκαν με μοναδικό στόχο να διαλύσουν την πορεία.

Φοβούνται τον αγώνα του λαού!
Ένα ακόμη τεκμήριο ωμής αστυνομικής βαρβαρότητας, αυτή τη φορά απέναντι σε ανθρώπους που βγήκαν να διαδηλώσουν ενάντια στην συγκάλυψη για το έγκλημα στα Τέμπη.
Το αποκαλυπτικό βίντεο του avgi.gr κατέγραψε την απρόκλητη επίθεση των ΜΑΤ κατά των διαδηλωτών που διαμαρτύρονταν για την κυβερνητική προσπάθεια συγκάλυψης των ευθυνών για την τραγωδία των Τεμπών.
Στόχος της αστυνομικής επίθεσης η διάλυση της μεγαλειώδους πορείας. 
Γιατί οι λαϊκοί αγώνες τους φοβίζουν!

 

  Αποκαλυπτικό βίντεο: Πώς τα ΜΑΤ διαλύουν την συγκέντρωση
-Ωμή βία κατά ειρηνικών διαδηλωτών

-----------------------------------------------------------

Δείτε επίσης τα "Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας"

Βίντεο/Φωτογραφίες: Νίκος Χριστοφάκης, Γιώργος Δαγαλάκης
Ρεπορτάζ: Γιώργος Στογιάννος, Χρήστος Μαζάνης

Γύρω στις 13:15 το μεσημέρι της Πέμπτης και μετά το πέρας της μαζικής διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας, νεαροί διαδηλωτές έριξαν βόμβες μολότοφ κατά αστυνομικών. Οι άνδρες των ΜΑΤ αντέδρασαν άμεσα με τη ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης.

Τα επεισόδια συνεχίστηκαν για αρκετή ώρα γύρω από την πλατεία Συντάγματος και το άγαλμα του Άγνωστου Στρατιώτη και στην πορεία επεκτάθηκαν προς την Πανεπιστημίου.

Λίγο πριν τις 15:00 σημειώθηκε νέα ένταση στα Προπύλαια, όταν αστυνομικοί άνοιξαν τον δρόμο και επιχείρησαν να απωθήσουν τους διαδηλωτές. Ακολούθησαν αψιμαχίες και ρίψη χημικών από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Δείτε στιγμιότυπα από τα επεισόδια στα Προπύλαια:

https://www.zougla.gr/greece/article/episodia-sto-sintagma-2074894


===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.