Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

Σιχαμένες καταστάσεις : Η Δεξιά θέτει την χώρα σε εμφυλιακό κλίμα


Γράφει ο Δημήτρης Καραμήτσας, Δικηγόρος
 πρόεδρος του «Λαϊκού Κινήματος»

Δεν είναι η πρώτη φορά στην ιστορία που η δεξιά εγκληματεί κατά της Ελλάδας και του Ελληνικού λαού. Είναι μία ιστορική συνήθεια με μακρά παράδοση από τα βάθη της αρχαιότητας και τις απαρχές της ιστορίας. 

Μαθημένοι στην τακτική αυτή της πλήρους και ακραίας διαστροφής της αλήθειας, της διαβολής, .... 
δεν διστάζουν να θέσουν την χώρα σε εμφυλιακό κλίμα. 
Αυτό καταδεικνύουν και εκεί ωθούν όλες οι συμπεριφορές τους. 

Η κυβέρνηση, το ελεγχόμενο δικαστικό σύστημα, τα συστημικά ΜΜΕ και τα έντυπα (φυλλάδες) που εκδίδουν, η κατασταλτική αστυνομία, έχουν ξεπεράσει  κάθε όριο ανεντιμότητας, ψεύδους και πρόκλησης. 
Διαιρούν και προκαλούν ανοιχτά τον λαό, αυτή την φορά όχι σε ένα από τα πολλά και συνεχόμενα σκάνδαλα και εγκλήματα που διέπραξαν, αλλά δεν σέβονται ούτε τον θάνατο τόσων ανθρώπων από την ίδια την εγκληματική πολιτική συμπεριφορά τους (υπενθυμίζω ότι ανέλαβαν την “πολιτική ευθύνη”, ήτοι τα πολιτικά χαρακτηριστικά και αίτια του εγκλήματος). 

Δείτε τι δηλώνουν κορυφαία όργανα της κυβέρνησης αυτής, τι πράττουν οι ταυτιζόμενοι με αυτούς δικαστές και εισαγγελείς, τι γράφουν και λένε τα ΜΜΕ τους, τι πράττουν οι αστυνομικοί τους. 

Αντί να σκύψουν το κεφάλι μπροστά στις ευθύνες τους, ατομικές και πολιτικές, που επέφεραν το έγκλημα των Τεμπών, επιτίθενται με κάθε είδους βαναυσότητα στον ελληνικό λαό που κατάλαβε τα αυτονόητα για αυτούς και την συμπεριφορά τους. 
Δομημένη ιστορικά πάνω στην ακροδεξιά, η ελληνική δεξιά με τις συμπεριφορές αυτές θέλει να ωθήσει τα πράγματα στα άκρα, θέλει να “εμψυχώσει” όλα τα λούμπεν ακροδεξιά στοιχεία που την συγκροτούν και φρόντισε να στελεχώνουν καίριες θέσεις του μηχανισμού να προβούν σε κάθε είδους ακρότητες και αυθαιρεσίες, δημιουργώντας για μία ακόμα φορά ψευδο-αιτιολογίες και αφορμές για ακρότητες είτε θεσμικές είτε κοινής βίας. 
Προκαλούν με χυδαίες συμπεριφορές και ανέντιμες αγύρτικες δηλώσεις, που προσβάλουν κάθε έννοια αλήθειας και λογικής, ώστε να προκαλέσουν και νέα αιματοκυλίσματα, στα οποία προσδοκούν η ισχύς της εξουσίας τους να επιβληθεί με όποιον άγριο και βίαιο τρόπο έχουν οι ίδιοι σχεδιάσει.    
Για μία ακόμα φορά στην ιστορία αποδεικνύουν ότι αυτός ο τύπος ανθρώπου, ο αδίσταχτος, εγωιστής ατομιστής τυχοδιώκτης είναι η αιτία όλων των διαχρονικών καταστροφών της χώρας, η βάση όλων των προδοσιών σε βάρος της χώρας και του λαού της, τον οποίο απλά θεωρούν ως όργανο κατώτερης ποιότητας προς εκμετάλλευση.
Τους καλώ να σταματήσουν να προκαλούν. Τους καλώ να αποχωρίσουν πριν επιφέρουν και νέες συμφορές. 
Η εγκληματική σύγκρουση των τραίνων στο έγκλημα των Τεμπών και τα αίτια και εγκληματικές παραλείψεις που την προκάλεσαν, ως μία σύγκρουση που οφείλεται αποκλειστικά σε ανθρωπογενή αίτια, είναι αποτέλεσμα των πολιτικών επιλογών τους και της ποιότητας τους. 
Οι μετέπειτα συμπεριφορές τους αποδεικνύουν το ποιόν τους και την πλήρη έλλειψη και συνείδησης και επίγνωσης.       
Ο ελληνικός λαός στην πλειοψηφία του έχει πλέον αντιληφθεί που οδηγούν αυτές οι συμπεριφορές, σε τι είδους φονικές συγκρούσεις και δολοφονίες. 
Η ελληνική δεξιά των “παρτάκιδων” και των “αυθαίρετων”, επιχειρεί να επιτεθεί στην λογική και να αμαυρώσει την αλήθεια, με κάθε αισχρό και βίαιο μέσο, μη διστάζοντας με τις προκλήσεις της να εντάξει την χώρα σε εμφυλιοπολεμικό κλίμα διαίρεσης και σύγκρουσης. 
Η καλύτερη υπηρεσία που θα είχαν να προσφέρουν στην πατρίδα και τον λαό θα ήταν να έχουν ήδη παραιτηθεί όλοι τους: κυβέρνηση, δικαστές και εισαγγελείς, “δημοσιογράφοι” και ολιγάρχες, αστυνομικοί που εκτελούν δολοφονικές εντολές, όλοι όσοι συγκροτούν το γνωστό “εν κράτει παρακράτος”.  

Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι συνεχείς εθνικές καταστροφές, θεσμικές εκτροπές, διασπαθίσεις του δημοσίου χρήματος, αδικία και ΘΥΜΟ, πολύ ΘΥΜΟ, σε ένα λαό που έχει στην υπόσταση του το χαρακτηριστικό ότι το ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ δεν τον φοβίζει αλλά τον θεριεύει. 

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.