Δευτέρα 27 Μαρτίου 2023

Νάσος Αθανασίου: Με όλα τα στοιχεία της προβοκάτσιας: το αληθινό βίντεο των δηλώσεών μου αλλά και το βίντεο της #μονταζιέρας που κυκλοφόρησε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, μέσω της "Ομάδας Αλήθειας" και των παρακολουθημάτων της.

 

Σήμερα το πρωί, 27/03/2023 στον #ANT1 και την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη με την Μαρία Αναστασοπούλου, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ. 

Για την επίθεση λάσπης εναντίον μου: Νάσος Αθανασίου Ι Nasos Athanasiou
 

Με όλα τα στοιχεία της προβοκάτσιας: το αληθινό βίντεο των δηλώσεών μου αλλά και το βίντεο της #μονταζιέρας που κυκλοφόρησε ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της ΝΔ, μέσω της "Ομάδας Αλήθειας" και των παρακολουθημάτων της. ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ! 

Γιατί τέλος; Γιατί η ΝΔ αναζητά εναγωνίως αλλαγή επικοινωνιακής ατζέντας στα ΜΜΕ, για να αποφύγει τις καταιγιστικές αποκαλύψεις για τις πομπές της στα . . . φλέγοντα προβλήματα στα οποία πρωταγωνιστεί αρνητικά για μια τετραετία και την οδηγούν μαθηματικά στην εκλογική συντριβή. Και δεν θα τους κάνουμε τη χάρη να τους διευκολύνουμε. 

Το βίντεο που ακολουθεί είναι επαρκές για την οριστική αποκατάσταση της αλήθειας μετά την απόπειρα της "Ομάδας Αλήθειας" και των προθύμων αναμεταδοτών της σε κάποια ΜΜΕ, να διαστρεβλώσουν σχόλιό μου [με παράδειγμα λαϊκισμού προς αποφυγήν σε τηλεοπτικά πάνελ] για το επίπεδο της προεκλογικής εκστρατείας. 

*Η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και της Μαρίας Αναστασοπούλου, πρόσφερε επαρκή χρόνο και ποιότητα διαλόγου για να τεθούν επί τάπητος ζέοντα προβλήματα της σημερινής δημοσιογραφίας, ειδικά της τηλεοπτικής και τους ευχαριστώ πολύ γι αυτό

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.