Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Τελεσίγραφο Μυλωνάκη στον Βελόπουλο! Τι συνέβη στην Ελληνική Λύση;

 

Η κρίση στην Ελληνική Λύση με τις αποχωρήσεις τριών υποψήφιων βουλευτών λαμβάνει εκρηκτικές διαστάσεις.

Ο Αντώνης Μυλωνάκης υποψήφιος βουλευτής του κόμματος που διεκδικούσε την επανεκλογή του στην Ανατολική Αττική, καλεί τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης Κυριάκο Βελόπουλο να ανακαλέσει όσα έχει ισχυριστεί εναντίον του.

Σύμφωνα με τον κ.Μυλωνάκη μέσω κύκλων γίνεται λόγος για συναλλαγή του με τη ΝΔ και αυτό δεν σημαίνει μόνο οικονομική συναλλαγή. Κάποια από τα πολλά σενάρια που κυκλοφόρησαν αναφέρουν ότι η ΝΔ είχε …τάξει στον κ.Μυλωνάκη τη θέση του ΥΦΕΘΑ.

Ο απόστρατος αξιωματικός και δημοσιογράφος εξιστορεί τι έχει συμβεί και γιατί πιστεύει ότι μεθοδεύτηκε το «διαζύγιο» του με την Ελληνική Λύση. Υποστηρίζει ότι το σενάριο άρχισε να γράφεται από τον περασμένο Σεπτέμβριο ,όταν διαφώνησε με τη συμμετοχή στα ψηφοδέλτια της Ελληνικής Λύσης ανθρώπων που με τον έναν ή τον άλλο τρόπο είχαν εμπλακεί με τη Χρυσή Αυγή.

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.