Πέμπτη 27 Απριλίου 2023

Ο Πολάκης απάντησε στον Κουτσούμπα με το "αλλά, αυτοί είστε" - Τι ενόχλησε τον "αψύ Κρητικό"

Στον Παύλο Πολάκη δεν άρεσαν οι τοποθετήσεις του Δημήτρη Κουτσούμπα για την εποχή κυβέρνησης της χώρας από το ΣΥΡΙΖΑ και του απάντησε με... τη δική του φράση.



Έτσι λοιπόν απάντησε μέσω Facebook με τη φράση, "αλλά, αυτοί είστε" που χρησιμοποιεί ο Δημήτρης Κουτσούμπας και έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής.

Με ανάρτησή του απαντά στην απαράδεκτη για αριστερό κόμμα  κριτική-επίθεση που άσκησε ο γγ του ΚΚΕ χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση Τσίπρα ως την χειρότερη μετά την μεταπολίτευση....

«ΝΑΙ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ!!!...Μόνο η "χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολίτευσης" θα μπορούσε να εξασφαλίσει πλήρη και δωρεάν υγειονομική κάλυψη σε εκατοντάδες χιλιάδες ανασφάλιστους συμπολίτες μας τους οποίους χωρίς κανένα δισταγμό η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου είχε αφήσει εκτός ΕΣΥ,
με υπουργούς Γεωργιάδη Βορίδη! 

Μόνο «η χειρότερη κυβέρνηση της μεταπολιτευσης»θα μπορούσε να διαγράψει 180 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ που είχαν χρεώσει σε αυτούς τους πολίτες τα δυο πρώτα «καλά» μνημόνια !!!!

Λίγη ΝΤΡΟΠΗ!! - Αλλά ΑΥΤΟΙ ΕΙΣΤΕ...»


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.