Τρίτη 4 Απριλίου 2023

Σεξ: Πώς μπορείς να έρθεις σε οργασμό χωρίς καν να βγάλεις τα ρούχα σου Κι όμως γίνεται! - The secret to desire in a long-term relationship | Esther Perel

The secret to desire in a long-term relationship | Esther Perel

 

In long-term relationships, we often expect our beloved to be both best friend and erotic partner. But as Esther Perel argues, good and committed sex draws on two conflicting needs: our need for security and our need for surprise. So how do you sustain desire? With wit and eloquence, Perel lets us in on the mystery of erotic intelligence. How to orgasm without even taking your clothes off Dry Humping

 
Έχουν γραφτεί χιλιάδες (εκατομμύρια ίσως; ) κείμενο για το σεξ. Πολλά από αυτά ακόμα κι από αυτήν εδώ την στήλη. Εκτός από στάσεις, σας έχουμε μιλήσει για τεχνικές και κόλπα, με στόχο να έχετε όσο πιο δυνατό οργασμό γίνεται.

Σήμερα, θα σας μιλήσουμε για μια τεχνική, η οποία μπορεί να μην είναι πολύ νέα, ωστόσο κερδίζει ολοένα και περισσότερους «οπαδούς» καθώς προσφέρει πολύ δυνατό οργασμό χωρίς… να χρειάζεται καν να βγάλεις τα ρούχα σου.

Κι όμως ναι, γίνεται και έχει και όνομα: Λέγεται «Dry Humping».
Το «Dry Humping» περιλαμβάνει γενικά την τριβή ή το τρίψιμο των γεννητικών οργάνων στο σώμα ή τα γεννητικά όργανα του συντρόφου σας. Μάλιστα, αυτό λειτουργεί το ίδιο ακόμα κι όταν ο ένας ή και οι δύο σύντροφοι είναι ντυμένοι και πάλι όμως εγγυημένα θα έρθουν και οι δύο σε οργασμό!

Κι αν σκέφτεστε για ποιον λόγο να δοκιμάσετε αυτή την τακτική όταν μπορείτε απλώς… να κάνετε σεξ, η απάντηση είναι απλή.

Καταρχάς, το dry humping μπορεί να οδηγήσει σε οργασμό και μπορεί να είναι απολαυστικό χωρίς τον κίνδυνο εγκυμοσύνης ή σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ), παράλληλα μπορεί να «επιστρατευτεί» κατά τη διάρκεια περιόδων που θα προτιμούσατε να μην κάνετε σεξ.

Επιπλέον, μπορείτε να το… δοκιμάσετε οπουδήποτε με το ταίρι σας, χωρίς να φοβάστε ότι θα σας δει κάποιος και θα γίνετε ρεζίλι.

Ακόμα, το dry humping μπορεί να λειτουργήσει και ως προκαταρκτικό, ενώ μπορείτε να το κάνετε και μόνοι σας, τρίβοντας τα γεννητικά σας όργανα πάνω σε ένα μαξιλάρι ή ένα έπιπλο. 

Το dry humping το προτιμούν συνήθως νεαρά άτομα ή άτομα που θέλουν να περιμένουν μέχρι να ολοκληρώσουν τη σεξουαλική πράξη.

Ωστόσο, αυτό δεν το καθιστά μια «κατώτερη» σεξουαλική πράξη. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνθρωποι μπορεί να διαπιστώσουν ότι προτιμούν το dry humping από άλλες σεξουαλικές πράξεις, επειδή παρέχει πιο αποτελεσματική διέγερση.

Τρόποι να δοκιμάσετε το Dry Humping (μόνοι ή με σύντροφο)
Μπορεί να είναι πιο απλό να το δοκιμάσετε πρώτα μόνοι σας. Για παράδειγμα οι γυναίκες μπορούν να το δοκιμάσουν στο κρεβάτι τους ή σε κάποιο άνετο μέρος που νιώθουν άνετα. Μπορείτε να δοκιμάστε να τριφτείτε σε ένα μαξιλάρι, το μπράτσο ενός καναπέ, ή μια κουβέρτα.

Αν αποφασίσετε να δοκιμάσετε το dry humping με σύντροφο υπάρχουν δεκάδες στάσεις που μπορείτε να δοκιμάσετε.
--------------------

Το ξηρό σεξ είναι ένας όρος που έχει διαφορετική σημασία για διαφορετικούς ανθρώπους. Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι σημαίνει να βγάζετε τα ρούχα σας και να κάνετε σεξουαλική επαφή , να σπρώχνετε, να τρίβετε και να τρίβετε ο ένας στο σώμα του άλλου χωρίς να κάνουν ποτέ σεξ. Άλλοι άνθρωποι πιστεύουν ότι σημαίνει να περνάτε από τις κινήσεις της σεξουαλικής επαφής χωρίς να βγάλετε μερικά ή όλα τα ρούχα σας.

Το ξηρό σεξ μπορεί να σας προσφέρει σεξουαλική ευχαρίστηση και οργασμούς, επομένως είναι σίγουρα ένα είδος σεξουαλικής δραστηριότητας. Αλλά υπάρχει λιγότερος κίνδυνος από τη σεξουαλική επαφή. Είναι καλή ιδέα να μιλήσετε εκ των προτέρων για το πόσο μακριά θέλετε να φτάσετε και να έχετε ασφαλέστερα είδη σεξ (όπως προφυλακτικά και οδοντικά φράγματα) κοντά για κάθε ενδεχόμενο.

Για ένα ζευγάρι ανδρών και κοριτσιών, το στεγνό σεξ με ρούχα δεν μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη . Εάν η εκσπερμάτιση συμβεί ενώ φοράτε ρούχα, τότε δεν υπάρχει τρόπος για το σπέρμα να περάσει μέσα από τα ρούχα και να εισέλθει στον κόλπο . Αυτή η μορφή ξηρού σεξ δεν ενέχει επίσης καθόλου ή πολύ χαμηλό κίνδυνο για κοινή χρήση σεξουαλικά μεταδιδόμενων νοσημάτων (ΣΜΝ).

Εάν δεν υπάρχουν ρούχα, ωστόσο, και το σπέρμα έρθει σε επαφή με το άνοιγμα του κόλπου, είναι πιθανή η εγκυμοσύνη.

Αυτή η μορφή ξηρού σεξ, ανεξάρτητα από το φύλο των συντρόφων, ενέχει επίσης κίνδυνο για πολλά ΣΜΝ. Ορισμένα ΣΜΝ όπως ο έρπης και ο HPV μπορούν να μεταδοθούν μέσω της επαφής δέρμα με δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι εάν ένας σύντροφος έχει πληγή από έρπη στο άνω μέρος του μηρού ή στη βουβωνική χώρα του και τρίβει αυτό το μέρος του σώματός του στα γεννητικά όργανα του συντρόφου του , ο έρπης μπορεί να μεταδοθεί. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η συζήτηση για το σεξουαλικό ιστορικό είναι σημαντική, όπως και η τακτική εξέταση για ΣΜΝ. Βρείτε μια κλινική κοντά σας.

https://sexetc.org/info-center/post/what-is-dry-sex/

-----------------------------------------

Πειραματιστείτε μόνοι σας και εφόσον δεν τα καταφέρετε, θα επιστρέψουμε με νέο κείμενο και… πολλές φρέσκιες ιδέες!

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.