Κυριακή 30 Απριλίου 2023

Άρτεμις Σίφορντ στο NEWS 24/7: "Με παρακολουθούσαν ΕΥΠ και Predator. Αυτή είναι η ιστορία μου" - Artemis Seaford in EU commision PEGA for Predator - Κανείς δεν είναι ασφαλής στην Ελλάδα του Μητσοτάκη

Η Άρτεμις Σίφορντ μιλά στο NEWS 24/7 για την ταυτόχρονη παρακολούθησή της από την ΕΥΠ και το Predator. Πώς ένιωσε όταν το έμαθε. Αποκλειστική συνέντευξη στους Κώστα Κουκουμάκα και Μάνο Φραγκιουδάκη.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΩΣΤΑΣ ΚΟΥΚΟΥΜΑΚΑΣ, ΜΑΝΟΣ ΦΡΑΓΚΙΟΥΔΑΚΗΣ - 27 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2023

Άρτεμις Σίφορντ, πρώην μάνατζερ ασφαλείας της META (Facebook) με αμερικανική και ελληνική υπηκοότητα, βρέθηκε για αρκετούς μήνες υπό παρακολούθηση ταυτόχρονα από την ΕΥΠ και το παράνομο λογισμικό κατασκοπείας Predator.

Η διπλή παρακολούθηση επιβεβαιώνει τη λειτουργία ενός κοινού κέντρου ελέγχου στο ελληνικό σκάνδαλο των υποκλοπών. Το NEWS 24/7 συνάντησε τη Σίφορντ στο σπίτι της στην Αθήνα. Δέχτηκε να ξετυλίξει το νήμα από την αρχή. 


Η Άρτεμις Σίφορντ, πρώην μάνατζερ ασφαλείας της META (Facebook) με αμερικανική και ελληνική υπηκοότητα, βρέθηκε για αρκετούς μήνες υπό παρακολούθηση ταυτόχρονα από την ΕΥΠ και το παράνομο λογισμικό κατασκοπείας Predator. Το NEWS 24/7 συνάντησε τη Σίφορντ στο σπίτι της στην Αθήνα. Δέχτηκε να ξετυλίξει το νήμα από την αρχή και η αφήγησή της είναι αποκαλυπτική:

Κανείς δεν είναι ασφαλής στην Ελλάδα του Μητσοτάκη - Αρτεμις Σιφορντ κατάθεση στην PEGA για Predator


Κόλαφος η Άρτεμις Σίφορντ στην PEGA - Κοινή επιχείρηση ΕΥΠ και Predator:Η πρώην υπεύθυνη ασφαλείας του Facebook που παγιδεύτηκε με Predator εχει καθηλώσει τους ευρωβουλευτές και σοκαρει με τις αποκαλύψεις για τις μεθοδεύσεις του καθεστωτος Μητσοτακη. «Ένιωσα εξαιρετικά σοκαρισμένη,μόνη,κακοποιημένη, μολυσμένη με κάτι ψηφιακό.Φοβηθηκα ότι αν μιλήσω και διαμαρτυρηθώ,θα προσπαθήσουν να με απαξιώσουν, θα υπονοήσουν ότι υπήρχαν βάσιμοι λόγοι να στοχοποιηθώ, ότι έχω κάνει κάτι κακό». «είναι θλιβερό για τη γενιά μου να βλέπει στην Ελλάδα την αποσάθρωση των προοδευτικών θεσμών και την οπισθοδρόμηση του Κράτους Δικαίου, υπό το φως του σκανδάλου των υποκλοπών» Το σκάνδαλο των υποκλοπών σε 5'    • Το σκάνδαλο των υ...   Predator: Η «κακή» λέξη που αποφεύγει η κυβέρνηση    • PREDATOR: Η «κακή...  


Άρτεμις Σίφορντ κατάθεση στην επιτροπή PEGA /
Artemis Seaford in EU commision PEGA for Predator

=======================================


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.