Παρασκευή 12 Μαΐου 2023

Δρ. Μάνος Δανέζης "Αυτό είναι το Σύμπαν της Σύγχρονης Επιστημονικής Γνώσης" (2023) - Τι ονομάζεται υλική Συμπαντική Πραγματικότητα -Η κοσμολογία Riemann -Παρνασσός 10/10/22

 

Εναρκτήρια Ομιλία του Δρ Μάνου Δανέζη, Αστροφυσικού, μέλους του Σώματος Ομοτίμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: 

«Αυτό είναι το Σύμπαν της Σύγχρονης Επιστημονικής Γνώσης», στο συνέδριο της «Ελληνικής Εταιρείας Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας» με τίτλο: 

«Η Ακτινοθεραπευτική Ογκολογία συναντά την Aνοσοθεραπεία και άλλα μοριακά στοχευτικά μονοπάτια στον 21ο αιώνα» Παρασκευή 05 Μαΐου 2023

=================================

-Η κοσμολογία Riemann -Παρνασσός 10/10/22:

   

Διάλεξη – συζήτηση του Δρ Μάνου Δανέζη, Αστροφυσικού, μέλους του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με θέμα: «Τι είναι αυτό που ονομάζουμε Υλική Συμπαντική Πραγματικότητα 

– Η Κοσμολογία του Riemann». Προσκεκλημένος της Διεθνούς Επιστημονικής Εταιρείας Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας, Δ.Ε.Ε.Α.Ε.Φ.) στο πλαίσιο των Πανεπιστημιακών Σεμιναρίων Φιλοσοφίας 2022- 2023, του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του Φ.Σ. «Παρνασσός», του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός", με την υποστήριξη, του Σωματείου «Διόνυσος» και με χορηγό επικοινωνίας τις "Φρυκτωρίες". Η συμμετοχή είναι δωρεάν 

Το βίντεο της διάλεξης αναρτήθηκε στο youtube από το κανάλι ¨"Web Channel Fryktories¨   

 • Τι ονομάζεται υλική Συμπαντική Πραγματικότητα-Η κοσμολογία Riemannμε

Σχόλιο: Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ, σε συνεργασία με το Σωματείο «ΔΙΟΝΥΣΟΣ», παρουσιάζουν τα Πανεπιστημιακά Σεμινάρια Φιλοσοφίας 2022-2023. 

Ομιλητής: ΜΑΝΟΣ ΔΑΝΕΖΗΣ, Αστροφυσικός, μέλος του Σώματος Ομότιμων Καθηγητών Ε.Κ.Π.Α.. Θέμα «Τι είναι αυτό που ονομάζεται υλική συμπαντική πραγματικότητα; Η κοσμολογία του Riemann» 

Το σεμινάριο έλαβε χώρα στη μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Φιλολογικού Συλλόγου "Παρνασσός" (πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, Αθήνα) τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022. 

ΟΡΓΆΝΩΣΗ "Διεθνής Επιστημονική Εταιρεία. Αρχαίας Ελληνικής Φιλοσοφίας." Φ.) στο πλαίσιο του Ελευθέρου Πανεπιστημίου του Φ.Σ. «Παρνασσός».

ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ Σωματείο "ΔΙΟΝΥΣΟΣ" Φιλολογικός Σύλλογος "ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ" 
Οι ΦΡΥΚΤΩΡΙΕΣ παρουσιαζόταν ως χορηγός επικοινωνίας και οπτικοακουστικής τεκμηρίωσης....

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.