Δευτέρα 1 Μαΐου 2023

«Πυρά» από την Έλενα Ακρίτα μετά τη μήνυση: «Κουρέλια τα νεύρα του Γεραπετρίτη»


«Βαθιές ανασούλες, κύριε Γεραπετρίτη μου» λέει στον υπουργό Επικρατείας η Ακρίτα



Αναρτήσεις με καρφιά και αιχμές έκανε η Έλενα Ακρίτα, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, μετά τη μήνυση που υπέβαλλε σε βάρος της ο Γεραπετρίτης.

«Του Γεραπετρίτη τα νεύρα κουρέλια» σχολιάζει η δημοσιογράφος και τον καλεί να πάρει βαθιές ανάσες μετά από το πόρισμα-καταπέλτη της Επιτροπής για την τραγωδία στα Τέμπη, το οποίο καταγράφει ευθύνες της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

«Διόρισε για την τραγωδία των Τεμπών επιτροπή που θεωρούσε “δική του” και στο πόρισμά της η επιτροπή αυτή άδειαζε την κυβέρνηση απαριθμώντας τις σοβαρές παραλείψεις και – κυρίως – επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ ότι δεν υπήρχε τηλεδιοίκηση από το 2019 και μετά. Βαθιές ανασούλες, κύριε Γεραπετρίτη μου, εισπνοή εκπνοή αργά αργά. Τα υπόλοιπα στο δικαστήριο» . . .

πρόσθεσε η Έλενα Ακρίτα.

Νωρίτερα η ίδια έκανε γνωστό ότι ο Γεραπετρίτης κινήθηκε νομικά εναντίον της για την ανάρτηση που υπονοεί την εμπλοκή του στην δυσώδη υπόθεση του Κολωνού.

«O Γεραπετριτης μου έκανε μήνυση, επειδή κοινοποίησα το τουιτ Εμφιετζόγλου σχετικά με το 12χρονο θύμα των παδοβιαστών και των νταβατζήδων από τον Κολωνό.

  • Ο Γεραπετριτης που αντιθεσμικά συναντήθηκε με τον παραιτηθέντα αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Χρ. Τζανερίκο για το κόμμα Κασιδιάρη.
  • Ο Γεραπετρίτης που χειρίστηκε εθνικά θέματα αποδυναμώνοντας τη θέση της Ελλάδας με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις του περί 6 ναυτικών μιλίων.
  • Ο Γεραπετρίτης που είπε το αδιανόητο «Εάν είχαμε 5.000 ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους νεκρούς».
  • Ο Γεραπετριτης που δεν είχε την στοιχειώδη ευθιξία να παραιτηθεί μετά τις καταγγελίες του διευθυντή της ΕΥΠ ότι ήταν ενήμερος για το μέγα σκάνδαλο των υποκλοπών στην υπόθεση Ανδρουλάκη.
  • Ο Γεραπετρίτης που είχε στα οπα όπα έναν τύπο σαν τον Φουρθιωτη τον καταδικασμένο για πλήθος παρανομιών. Και ο όποιος έπεσε στα μαλακά – γιατί άραγε;» έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γεραπετρίτης μήνυσε τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου και στη συνέχεια την Έλενα Ακρίτα μετά τις αναρτήσεις του που αφήνουν αιχμές για εμπλοκή του στην υπόθεση του Κολωνού με θύμα τη 12χρονη.

Δείτε επίσης:

Μήνυση Γεραπετρίτη κατά Ακρίτα και Εμφιετζόγλου μετά τους υπαινιγμούς για τη 12χρονη από τον Κολωνό 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News 

και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις. 

===================== 

 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.