Τρίτη 16 Μαΐου 2023

Χρυσα Κακατσακη: ΑΤΑΚΤΩΣ ΕΡΡΙΜΜΕΝΑ


1. Ακουσα μια κυρία χθες στο λεωφορείο που δέχτηκε τηλεφώνημα από το γιο της για τα χρόνια πολλά. «Καλά..καλά… άστα αυτά. Τα τάπερ να φέρεις..» 
2. Αν ο Τσίπρας είχε χιούμορ θα έλεγε στον Κουτσούμπα: “Ξεχασες να πεις, Δημήτρη μου, ότι  η βίλα εχει και τρεις πισίνες. Οποτε θέλεις, έλα να κάνουμε μια βουτιά”.  
3. Οι προεκλογικές συγκεντρώσεις είναι σαν το θαύμα του Χριστού με τον πολλαπλασιασμό των άρτων. 50 πάνε, 500 φαίνονται. 
4. Μπήκα στη σελίδα του Πετρετζικη  να μάθω τι προτείνει για τη βραδιά των εκλογών που θα μαζευτούν οι παρέες και είδα μόνο μία σόδα που έγραφε «καλή χώνεψη». 
5. Του χρόνου στη Eurovision να στείλουμε χαιρετίσματα. Και καλύτερα  θα πάμε και τα έξοδα θα γλιτώσουμε
6. Στις 3 του μηνός ήταν η ημέρα ελευθερίας του  Τύπου και δεν ειπατε χρόνια πολλά στον Πορτσοσάλτε. Αυτοί  είστε. 107η θέση στην ευγένεια. 
7. Η τελευταία προεκλογική υπόσχεση του Μητσοτάκη είναι  η αιώνια νεότητα. Θα το πετύχει με  απ’ ευθείας ανάθεση σε  όλα τα Ινστιτούτα Ομορφιάς 
8. Δεν ξέρω τι θα γίνει στην Ελλάδα, πάντως στην Τουρκία οι χαρτορίχτρες αποδείχτηκαν πιο αξιόπιστες από τις δημοσκοπήσεις. . . .
9. Αντί να τηλεφωνήσει ο Βαρουφακης σε ξένους ηγέτες όταν μας την πέσουν οι Τούρκοι σε βραχονησίδα, μπορεί να πάρει το 112.  Πιο αποτελεσματικό θα είναι…
10. Αφαιρέθηκαν τα γιαούρτια από το καλάθι,  ως φονικό όπλο. Θα τα στείλουμε ως πολεμοφόδια στην Ουκρανία.  
11. Ο Βελόπουλος βάζει σε προσφορά τα κιμονό της Παναγιάς  της Γκέισας. 50 ευρώ  τα βαμβακερά, 100 τα μεταξωτά. Η ζώνη δώρο. 
12. Η εφορευτική επιτροπή θα δίνει από τις 7 η ώρα το πρωί της Κυριακής μέχρι να κλείσουν οι κάλπες το  anapofasistos pass. 
13. Aν ο ΣΥΡΙΖΑ έρθει πρώτος, ο Αλέξης θα κόψει τούρτα με την Περιστέρα, όπως  ο Ανδρέας με τη  Δήμητρα; Δεν το διευκρινίζει στο πρόγραμμα.   
14. Τσεκαρισμενο ότι ο Κάρολος έχει ελληνική καταγωγή. Ανέλαβε την οικογενειακή επιχείρηση στα 73 του. 
15. Το αγαπημένο τραγούδι  του Ανδρουλάκη «Απ την Κική και την Κοκό ποια να διαλέξω, την Κική την αγαπώ, μα μ’ αρέσει και η Κοκό»
16. -Αν θέλετε τατουάζ πρέπει να είστε σίγουρη ότι θα σας αρέσει και μετά από 10 χρόνια. -Καλά, χτύπα ένα πιτόγυρο.
17. Τον προχθεσινό ιό με τα αιτήματα  φιλίας, τον κατασκεύασε το ΚΚΕ στα γραφεία του Περισσού. Όταν ωριμάσουν οι συνθήκες, θα τον μεταδώσει και στο Instagram. 
18. Αν γίνονται συνέχεια εκλογές,  η βενζίνη θα είναι πιο φθηνή από το νερό.  
19. Το 12αρι της η Ελλάδα το έδωσε  στο  Βέλγιο μετά από εισήγηση του Ανδρουλάκη, για να εξαγοράσει τους Βέλγους εισαγγελείς και να   στείλουν φυλακή τους υπεύθυνους των υποκλοπών.  
20. Εχω αρχίσει και μιμούμαι τη Μέριλιν  και φοράω μόνο το άρωμά μου. Δεν μου χωράει τίποτα άλλο. 
21. Ο Κασιδιάρης   αποκλειστηκε από τις εκλογες  γιατί διαφωνησε με τον Σκερτσο. Υποστήριζε  οτι  εμείς χρωσταμε στη Γερμανία . Τοσες δουλειές εδωσαν στους Ελληνες. ..
22. Αν αποσυνθέσεις το debate, στο τέλος θα σου μείνει  το σηκωμένο φρύδι της Ζαχαρέα, το σκονάκι του Μητσοτάκη και οι ζόρικες ερωτήσεις του Σρόιτερ.  Που σημαίνει ότι μ’ αυτά ΔΕΝ το ξαναφτιάχνεις. 
23. Κατά βάθος θέλω να επανεκλεγεί ο Καραμανλής στις Σέρρες. Θα έχω την τέλεια δικαιολογία για να φύγω στην Ανταρκτική. Μονο που δεν ξέρω αν έχει σήμα εκεί για να τα λέμε.


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.