Κυριακή 7 Μαΐου 2023

Βάσω Πανταζή: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της γυναίκας που τυλίχτηκε κυριολεκτικά στις φλόγες!


Πώς ένα χαλαρό Σαββατοκύριακο στη θάλασσα μετατράπηκε σε θρίλερ;


Την ιστορία της Βάσως Πανταζή, της γυναίκας που το καλοκαίρι του 2012 σε μια χαλαρή συνάθροιση με φίλους ήρθε αντιμέτωπη με τις φλόγες, φιλοξένησε στο πλατό του «Μετά τα Μεσάνυχτα» η Ελεονώρα Μελέτη σε μια σοκαριστική εξομολόγηση.


Η δικηγόρος περιέγραψε καρέ - καρέ το περιστατικό όταν ένας φίλος της είχε την ατυχή ιδέα να «φουντώσει» τη φωτιά που έκαιγε στην παραλία με οινόπνευμα, ενώ εκείνη βρισκόταν πολύ κοντά στη φωτιά.

«Ένιωσα ένα φούντωμα σε όλο μου το σώμα. Σαν έναν ζεστό αέρα να σε περιβάλλει. Το μόνο που πρόλαβα να σκεφτώ ήταν “Θεέ μου, έτσι επέλεξες να πεθάνω;” [...] Με κλωτσάνε οι φίλοι μου να πέσω στη θάλασσα και το επόμενο που θυμάμαι είναι να με βγάζουν από το νερό και το μόνο που ρώτησα ήταν αν έχει καεί το πρόσωπό μου. Έκανα μια ενδόμυχη σκέψη πως αν δεν έχω καεί στο πρόσωπο θα το παλέψω ό,τι και να γίνει. Οι φίλοι μου μού είπαν όχι και τους είπα “σηκώστε με, θα το παλέψω» περιέγραψε χαρακτηριστικά.

Αναφέρθηκε μάλιστα και στο δύσκολο διάστημα της αποκατάστασης που ακολούθησε στο οποίο έμεινε στο νοσοκομείο δυο μήνες, έκανε 13 αποκαταστατικές και καμία αισθητική επέμβαση που όπως είπε έγινε συνειδητά, προκειμένου να αποκαταστήσει τη βλάβη που προκλήθηκε στον λαιμό της.

Δείτε όλη τη συγκλονιστική περιγραφή εδώ:

 Βάσω Πανταζή: Το ερωτικό σαββατοκύριακο μετατράπηκε σε θρίλερ (1ο Μέρος)

   

 Βάσω Πανταζή: Το ερωτικό σαββατοκύριακο μετατράπηκε σε θρίλερ (2ο Μέρος)

   

 
Διαβάστε επίσης: 

Το εκμυστηρεύτηκε η ίδια σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί στον ΑΝΤ1, εκφράζοντας ταυτόχρονα την εκτίμησή της ότι το κόμμα του εντολέα της είναι «απίθανο» να αποκλειστεί από τον Άρειο Πάγο και να μην κατέβει στις εκλογές.

Σε ερώτηση αν είναι μέλος του κόμματος Κασιδιάρη, η Βάσω Πανταζή δήλωσε ότι απλώς τον εκπροσωπεί ως νομικός και ανέφερε ότι «δεν είναι μέλος» του, υπογραμμίζοντας πως ανήκει στον φιλελεύθερο χώρο και «είναι χρόνια μέλος της Νέας Δημοκρατίας».

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.