Κυριακή 28 Μαΐου 2023

REAL PressGR: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του αειμνήστου Στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή, για τη ΝΟΘΕΙΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ


🟥 REAL PressGR: ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ του αειμνήστου Στρατηγού Γεωργίου Αϋφαντή, για τη ΝΟΘΕΙΑ στις ΕΚΛΟΓΕΣ - Γιατί τα μικρά κόμματα δεν καταγγέλουν τη νοθεία στις εκλογές…
Επιμέλεια: Βασίλης Ευθυμιόπουλος - Δημοσιογράφος στον REAL PressGR
🟥🟥🟥 ΔΙΑΒΑΣΤΕ στους συνδέσμους: ΟΛΑ τα ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ του REAL PressGR με ένα «ΚΛΙΚ» ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ και ΚΙΝΗΤΑ ανά δημοσίευμα, στους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ:
🟨 ΓΙΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ https://www.facebook.com/REALPressGR/photos
🟨 ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ με επιλογή (φωτογραφίες) https://www.facebook.com/REALPressGR/
🔵 Σύνδεσμος της αρχικής σελίδας του «REAL PressGR» - Πρότυπη Ψηφιακή Εφημερίδα Αντισυστημικής Ενημέρωσης στο Facebook https://www.facebook.com/REALPressGR
🔵
 Επιτρέπεται η κοινοποίηση - Ορισμένα αναρτώμενα από το διαδίκτυο κείμενα ή εικόνες, θεωρούμε ότι είναι δημόσια. Αν υπάρχουν δικαιώματα, παρακαλούμε ενημερώστε μας, για να τα αφαιρέσουμε. Σε περίπτωση που κάποιο link δεν λειτουργεί, επικοινωνήστε με μήνυμα στην σελίδα του «REAL PressGR», για να το διορθώσουμε.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.