Δευτέρα 5 Ιουνίου 2023

Υποστηριζόμενος από εκπληκτικές εικονογραφήσεις, ο Ντέιβιντ Κρίστιαν αφηγείται μια πλήρη ιστορία του σύμπαντος, από τη Μεγάλη Έκρηξη μέχρι το Διαδίκτυο, σε καθηλωτικά 18 λεπτά.

 

Υποστηριζόμενος από εκπληκτικές εικονογραφήσεις, ο Ντέιβιντ Κρίστιαν αφηγείται μια πλήρη ιστορία του σύμπαντος, από τη Μεγάλη Έκρηξη μέχρι το Διαδίκτυο, σε καθηλωτικά 18 λεπτά. 

Αυτή είναι η "Μεγάλη Ιστορία": μια διαφωτιστική, ευρυγώνια ματιά στην πολυπλοκότητα, τη ζωή και την ανθρωπότητα, σε αντίθεση με το μικρό μας μερίδιο στο κοσμικό χρονοδιάγραμμα. 

Το κανάλι TED Talks παρουσιάζει τις καλύτερες ομιλίες και παραστάσεις από το συνέδριο TED, όπου κορυφαίοι στοχαστές και δράστες του κόσμου δίνουν την ομιλία της ζωής τους σε 18 λεπτά (ή λιγότερο). 

Αναζητήστε ομιλίες σχετικά με την Τεχνολογία, την Ψυχαγωγία και το Σχέδιο -- καθώς και την επιστήμη, τις επιχειρήσεις, τα παγκόσμια θέματα, τις τέχνες και άλλα. 

Μπορείτε να συνδέσετε ή να ενσωματώσετε αυτά τα βίντεο, να τα προωθήσετε σε άλλους και να μοιραστείτε αυτές τις ιδέες με άτομα που γνωρίζετε.

Ο Ντέιβιντ Κρίστιαν (David Christian) διηγείται μια πλήρη ιστορία του σύμπαντος, από το Big Bang έως το Διαδίκτυο.
Αυτή είναι η "Μεγάλη Ιστορία": μια διαφωτιστική, ευρυγώνια ματιά στην πολυπλοκότητα, τη ζωή και την ανθρωπότητα, σε αντίθεση με το μικρό μας μερίδιο στην κοσμική χρονική περίοδο.
ΠΗΓΗ ΒΙΝΤΕΟ: The history of our world in 18 minutes | David Christian, TED
For Educational Purposes Only.
Disclaimer: I do not own any copyrights of this video.


=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.