Τετάρτη 21 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ (ΔΗΘΕΝ) ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ και ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΗΣ


Δημήτρης Καραμήτσας, Δικηγόρος 
πρόεδρος του «Λαϊκού Κινήματος»

Γράφω σε όλους εσάς που καμώνεστε τους πατριώτες Ελληνες, ενώ στην πραγματικότητα δεν είστε, αλλά επικαλείστε τον πατριωτισμό, για να καλύψετε τον εγκληματικό ατομισμό σας  
Πίστευα ότι θα έχετε την στοιχειώδη αξιοπρέπεια, μετά τις απανωτές εθνικές καταστροφές που προκάλεσε στην Ελλάδα η παράταξή σας και εσείς, να αντιληφθείτε το τι έχετε διαπράξει εις βάρος της και εις βάρος των υπόλοιπων Ελλήνων πολιτών με την τυφλή προσήλωση στο κόμμα σας και τις συντηρητικές και ατομικιστικές αντιλήψεις και ποταπές πρακτικές σας. 

Δυστυχώς, παρά τα εγκλήματα που έχουν γίνει στα οποία είστε από κοινού αυτουργοί και συνένοχοι, εσείς εξακολουθείτε να θεωρείτε τον εαυτό σας, το τομάρι σας, τον μοναδικό άξιο λόγο για να λειτουργείτε στα κοινά. Θεωρείτε την χώρα χωράφι σας, τον γελοίο εαυτό σας κάτι ανώτερο (αγράμματοι ντενεκέδες) και τους άλλους κατώτερους και προσφερόμενους για εκμετάλλευση. Οποία οίηση και εγωισμός, οποία έλλειψη μόρφωσης και κοινωνικής συνείδησης. 

Με τις νεο-φιλελεύθερες πολιτικές που ακολούθησε και ακολουθεί η δεξιά σας και οι συνοδοιπόροι της, στην Ελλάδα έχουν απομείνει στην δημόσια σφαίρα (το αυτό και στην ιδιωτική) ελάχιστα πράγματα από όσα συνθέτουν ένα κράτος και την κυριαρχία του σε έναν τόπο. 

ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΜΗΔΕΝΙΚΟ. 

Με τις πολιτικές αυτές η Ελλάδα ως κράτος έχει πάψει όχι μόνο να είναι κυρίαρχη στον τόπο, αλλά και να υφίσταται κατά ουσιώδη στοιχεία ενός κράτους, όπως αυτό ορίζεται στην πολιτική επιστήμη. 

Ανάμεσα στα ουσιώδη στοιχεία ενός κράτους είναι η κυριότητα και ο έλεγχός του σε κρίσιμες για την υπόστασή του υποδομές και πλουτοπαραγωγικές πηγές.

Στο θέμα αυτό βρισκόμαστε στο στάδιο του τελικού ξεπουλήματος όλων και αυτό θα πραγματοποιηθεί από την επόμενη κυβέρνηση της δεξιάς. . . .
 Ολα τα σημαντικά λιμάνια της χώρας έχουν ξεπουληθεί σε ξένους ιδιώτες. Φαντάζει δε τραγελαφικό ότι ο μόνος από αυτούς που έχει σχέση με την Ελλάδα να είναι ο ελληνορώσος ποντιακής καταγωγής Ιβάν Σαββίδης και πολεμιέται ως ξένος από την παράταξή σας !!! . 

Τα αεροδρόμια της χώρας δόθηκαν σε γερμανικές εταιρείες. 

Οι δρόμοι σε ιδιώτες ξένους και ελληνικής προέλευσης, που ήδη η πλειονότητα αυτών ελέγχονται από ξένα κεφάλαια. 

Στις οδικές μεταφορές τα περισσότερα φορτηγά που κυκλοφορούν φέρουν ξένες πινακίδες.   
  
Στις θαλάσσιες μεταφορές το μισό έργο γίνεται μέσω ιταλικής εταιρείας, στην οποία και δόθηκαν τα κομβικά λιμάνια Ηρακλείου και Ηγουμενίτσας. 

Οι σιδηροδρομικές μεταφορές δόθηκαν σε Ιταλική εταιρεία. 

Τι απέμεινε που να ανήκει στο Ελληνικό κράτος και κατ΄ επέκταση στους Ελληνες ; Σχεδόν τίποτα. 

Στον επίσης κομβικό τομέα της ενέργειας, ξεπουλήθηκαν οι δημόσιες δομές σε ξένους και ντόπιους ολιγάρχες και το ελληνικό κράτος έχει ελάχιστο πλέον μερίδιο και παρουσία. 

Οι τηλεπικοινωνίες ανήκουν σε ξένους.

Το δικαίωμα έκδοσης χρήματος έχει επίσης χορηγηθεί σε ξένους.  

Οι τράπεζες είναι όλες ιδιωτικές και ανήκουν σε ξένους. 

“Πατριώτες” μου, αντιλαμβάνεστε ότι με τις πολιτικές της παράταξής σας έχετε εξαφανίσει στην πραγματικότητα το ελληνικό κράτος; 

Αντιλαμβάνεστε ακόμα, ότι τα έσοδα από αυτές τις δραστηριότητες παρότι αποτελούν μέρος του ΑΕΠ της χώρας, δεν είναι στην πραγματικότητα ελληνικά και στην διάθεση του ελληνικού λαού, αλλά χάνονται φεύγοντας στο εξωτερικό; 

Τι απέμεινε στο κράτος: 
τα δάση, τα καμμένα δάση όπου φυτρώνουν ανεμογεννήτριες ιδιωτών, κάποια ασήμαντη για τα ζητήματα περιουσία σε ακίνητα, τα οποία ένα προς ένα εκποιούνται, ο στρατός και τα σώματα  ασφαλείας, η παιδεία, η κοινωνική ασφάλιση και η δημόσια υγεία. 

Από τα ανωτέρω εναπομείναντα ο μεν στρατός, υπεράριθμος και υπερεξοπλισμένος με βαριά προγράμματα αγορών από το εξωτερικό, δεν αποτελεί αμιγώς εθνικό στρατό, αλλά στρατό προσανατολισμένο στις ανάγκες και τις διαταγές του ΝΑΤΟ. 

Στην χώρα το αυτεξούσιο και η εθνική κυριαρχία έχει τρωθεί και αμβλυνθεί καίρια. Δεκατρείς στρατιωτικές βάσεις του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ ασκούν την κυριαρχία επί της χώρας και αποτελούν μόνιμη απειλή για το αυτεξούσιο αυτής και μόνιμο και υλοποιημένο κίνδυνο εμπλοκής της σε συρράξεις με γειτονικούς λαούς. 

Αξίζει να αναφέρω για να καταλάβουμε το μέγεθος και τον αριθμό, ότι οι βάσεις του αμερικανικού στρατού στην Πολιτεία του Οχάϊο είναι μόλις τέσσερις. 

Στην παιδεία που θα μπορούσε να είναι σωτήρια για την πορεία μας, υπάρχει πλήρης και σκόπιμη διάλυση, αδυναμία για πολλούς να ανταπεξέλθουν στα έξοδα παραπαιδείας και φοίτησης, κλείσιμο σχολών ΑΕΙ και σαφής πρόθεση μετάβασης σε ιδιωτικό μοντέλο, που θα αλλοιώσει πλήρως την δυνατότητα φθηνής  καλής παιδείας για την πλειονότητα των παιδιών που (ακόμα) γεννιούνται στην Ελλάδα. 

Για την υγεία το σχέδιο διάλυσης και απαξίωσης του κρατικού, δημόσιου ΕΣΥ υπέρ των ιδιωτών επιχειρηματιών υγείας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. 

Οι ιδιωτικές δομές υγείας εξαγοράζονται η μία μετά την άλλη από ξένα κεφάλαια. Τι θα απομείνει για την πλειονότητα των πολιτών; 

Η κοινωνική ασφάλιση βρίσκεται επίσης σε αποδόμηση με συμβολικές συντάξεις πείνας, προκειμένου να βρούν επιπλέον χώρο δράσης οι ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες, μόνο για τους έχοντες και κατέχοντες. Και αυτές, η μία μετά την άλλη πέφτουν στα χέρια ξένων κεφαλαίων και εταιρειών. 

Ο αστικές συγκοινωνίες σχεδιάζεται να πουληθούν σε ξένους. 

Οι φόροι έχουν ξεπουληθεί στους ξένους για 99 χρόνια. 

Τι απομένει λοιπόν για την Ελλάδα ψευτοπατριώτες μου με όσα κάνετε και επικυρώνετε ; Σχεδόν τίποτα δεν απομένει δικό μας και τίποτα δεν μένει στην Ελλάδα. 

Ομως και στον υπερμεγέθη τα τελευταία χρόνια ιδιωτικό τομέα, οι εξαγορές από ξένους και μερικούς ντόπιους ολιγάρχες που είναι τόσο πατριώτες που δεν καταβάλουν φόρους, αλλά προτιμούν να ορίζουν έδρες άλλα κράτη για να το αποφύγουν (το κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα, εάν δεν μπορείτε να το καταλάβετε) είτε απευθείας είτε μέσω offshore εταιρειών, το ξεπούλημα είναι ραγδαίο. 

Οι τράπεζες που τις διέσωσε ελληνικός λαός με τεράστια ποσά ξεπουλήθηκαν σε ξένους. 

Οι αλυσίδες πώλησης και εμπορίας τροφίμων πουλιούνται σε ξένους η μία μετά της άλλη (όσες δεν τους ανήκαν ήδη). 

Οι βιομηχανίες τροφίμων πουλιούνται σε ξένους. 

Τουλάχιστον 1/3 των ξενοδοχειακών μονάδων (ο τουρισμός ως κύρια δραστηριότητα της οικονομίας αποδεικνύεται εγκληματική επιλογή) ανήκει σε ξένους και το ποσοστό συνεχώς αυξάνει.  

Οι αστικές μεταφορές προϊόντων ανήκουν σε ξένους. 

Η γη των αγροτών και οι κτηνοτροφικές μονάδες έχουν δεσμευθεί υπέρ τραπεζών που ανήκουν σε ξένους. 

Με σκοπό να τους φέρουν σε πλήρη αδυναμία, οι πολιτικές αποσαρθρώνουν την πρωτογενή παραγωγή της χώρας. 

Εκατοντάδες χιλιάδες κατοικίες προγραμματίζεται να περάσουν στα χέρια ξένων funds με τις πιο εγκληματικά σκανδαλώδεις συμβάσεις και διατάξεις που έχει γνωρίσει η παγκόσμια οικονομική ιστορία. 

Αυτά για να αναφέρω μόνο μερικούς βασικούς τομείς. Αντιλαμβάνεστε ότι αντίστοιχα το μεγαλύτερο μέρος του ονομαστικού ΑΕΠ, δεν μένει στην Ελλάδα. 

Τι απομένει από την Ελλάδα “πατριώτες” με αυτές τις πολιτικές οι οποίες εκπορεύονται από την “συλλογική δύση” και την Ε.Ε. ; 

Είστε “πατριώτες” ή είστε οι χειρότεροι προδότες της ελληνικής ιστορίας που καταντήσατε την Ελλάδα ένα μηδενικό ; 

Μήπως είστε αυτοί που δεν αξίζετε να λέγεστε Ελληνες πολίτες;

Εσείς που αποκαλείται τους άλλους “εθνομηδενιστές”, ενώ εσείς μηδενίζετε την Ελλάδα. 

Εσείς που βλέπετε ως κίνδυνο για την Ελλάδα τους φτωχούς ξένους μη νόμιμους μετανάστες και δεν βλέπετε το τέλος της που επιφέρετε με όσα κάνετε και όσα διαδίδετε. 

Δεν θα αναφερθώ στην παρακρατική μαφία και την ανάξια δικαιοσύνη. 

Εργο σας είναι και αυτό, όπως και οι κοινωνικές συνθήκες ζούγκλας που επέφεραν αυτές οι πολιτικές της παράταξής σας και έχουν αναγκάσει εκατοντάδες χιλιάδων ενεργών ανθρώπων να φύγουν από την ήδη ελλειμματική σε πληθυσμό χώρα και πολλά εκατομμύρια να ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας επειδή τα πήρε όλα το σύστημά σας, ξένοι και ντόπιοι, και δεν περισσεύει τίποτα για αυτούς. 

Θα φύγουμε και εμείς πατριώτες γιατί πολύ σύντομα θα απαιτήσετε να πληρώσουμε και εμείς ξανά, τα εγκλήματα της αθλιότητάς σας. 

Οταν θα γυρίσουμε όμως, μην ζητάτε οίκτο και έλεος, δεν σας αξίζει σε εσάς και στο κολοσσιαίο έγκλημά σας. 

Ούτε είναι λύση για τον τόπο ο εθνικισμός, αυτός της ακραίας πλευράς σας, αφού αυτός εκχωρεί τα πάντα σε ντόπιους ολιγάρχες, που αυτοί κυβερνούν και αυτοί τον δημιουργούν και τον ενισχύουν, για να να επικρατήσουν και να θέσουν τους ανθρώπους στην υπηρεσία τους κάτω από ομιχλώδεις έννοιες υπό τον εύπλαστο κατά το συμφέρον τους ή τον παραλογισμό τους μανδύα της ιδέας του έθνους. 

Η μόνη πραγματικότητα που μπορεί, έστω αυτή την ύστατη ώρα, με κόπο, γενναιότητα και αγώνα να σώσει την Ελλάδα είναι η γνήσια και ανόθευτη λαοκρατία, η λογική, η γνώση, η επιστήμη, η απόφαση για νέα κοινωνική πορεία σύνδεσης των ανθρώπων, ισότητας και πραγματικής ζωής και κοινής πραγματικής προόδου για όλους.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.