Πέμπτη 15 Ιουνίου 2023

Η ασυδοσία της φαμίλιας: Τώρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, να παραβιάζουν τους νόμους και λογαριασμό να μην δίνουν σε κανέναν

Είπε δημοσίως η μεγάλη αδελφή του πρωθυπουργού στη συνάντησή της με τη μειονότητα στην Κομοτηνή: «Στην Αθήνα δεν είναι όλοι σαν εμένα, που αγαπάω (!) τη μειονότητα. 

Τώρα η κυβέρνηση θα είναι κυβέρνηση της Ν.Δ. Τους βουλευτές τους βγάλατε. 

Τώρα πρέπει να βγάλετε κόμμα, κι αυτό είμαστε εμείς. Έφερα (!) στα Χανιά 41%, που ποτέ εκεί ιστορικά δεν έχουν ψηφίσει τη Ν.Δ., ούτε όταν ήταν ο πατέρας μου πρωθυπουργός, και δεν ψηφίζετε εσείς; 

Οπότε τώρα τι να κάνω; Γι’ αυτό ήρθα εδώ, για να περάσει το μήνυμα τώρα. Χρειαζόμαστε στήριξη. Αν δεν μας στηρίξετε, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα»! Χαρακτηριστικό παράδειγμα πολιτικού τραμπουκισμού!

«Σε ολισθηρό δρόμο οδεύουν η Ν.Δ. και ο Κυριάκος Μητσοτάκης, καθώς καλλιεργείται η εντύπωση πως η μουσουλμανική μειονότητα στη χώρα μας αποτελείται από πολίτες δεύτερης κατηγορίας» επισήμανε στον ρ/σ 105,5 Στο Κόκκινο η Μαριλένα Κοππά, καθηγήτρια του Τμήματος Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου, με αφορμή τις δηλώσεις του αρχηγού της Ν.Δ. και την προκλητική επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Ροδόπη.

Παράλληλα, τόνισε ότι η Νέα Δημοκρατία δημιουργεί κακό προηγούμενο στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, διχάζοντας τον ελληνικό λαό και τους Έλληνες πολίτες της Θράκης. Τέλος, υπογράμμισε τον ανεύθυνο και επικίνδυνο τυχοδιωκτισμό της Ν.Δ., η οποία ανοίγει θέμα Θράκης, το οποίο προφανώς θα θέσει ο Ταγίπ Ερντογάν σε μια μελλοντική συνάντησή του με τον Κ. Μητσοτάκη με αφορμή και τις δηλώσεις Σκέρτσου και Μπακογιάννη. . . .
«Έχουμε κατατεθειμένη λαϊκή αποδοχή της τάξεως του 40% και αυτά έχουν κριθεί» δήλωσε ο Γιώργος Κουμουτσάκος με αφορμή τους πρόσφατους θανάτους λόγω έλλειψης ασθενοφόρων. Το ότι υπάρχει ένα 60% που δεν τους ψήφισε θεωρείται λεπτομέρεια. Τώρα μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, να παραβιάζουν τους νόμους και λογαριασμό να μην δίνουν σε κανέναν. Το ξεκίνησαν την τετραετία 2015-2019 και σκοπεύουν τώρα να το τερματίσουν!

Χρησιμοποίησαν ευαίσθητα εθνικά θέματα για ψηφοθηρικούς λόγους, όπως έκαναν με τη Συμφωνία των Πρεσπών, οδηγώντας τα Σκόπια να διακόψουν πρόσφατα τη συνεργασία με την Ελλάδα και να αναθέσουν την ασφάλεια του εναέριου χώρου τους στην Ιταλία και τον εκσυγχρονισμό των Ενόπλων Δυνάμεών τους στην Τουρκία! 

 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.