Τετάρτη 9 Αυγούστου 2023

Καταγγελία φωτορεπόρτερ ότι η αστυνομία έψαχνε στοιχεία σε σημεία που λίγο πριν είχαν πλυθεί!


Σχετικό: Νέα Φιλαδέλφεια: Γλίτωσαν οι Γενικοί της ΕΛΑΣ και την πλήρωσαν οι υφιστάμενοι - Το έγγραφο των Μαυροβουνίων εκθέτει τη χώρα


Σοβαρότατη καταγγελία που αποδεικνύει το πως η Ελληνική Αστυνομία «προχωρά» στη διαλεύκανση της δολοφονίας του 29χρονου οπαδού της ΑΕΚ, έξω το γήπεδο της Ν. Φιλαδέλφειας, μετά από έφοδο φασιστών χούλιγκαν, έκανε ο φωτορεπόρτερ Γιάννης Κέμμος
.

Η μία τραβήχτηκε από τον ίδιο το πρωί της Τρίτης και η άλλη από συνάδελφό του το μεσημέρι της ίδιας μέρας.  

Όπως ο ίδιος εξηγεί όμως, «η πρώτη φωτογραφία ειναι τραβηγμένη από εμένα στις 08:34 το πρωί σήμερα στο γεφυράκι που μαχαίρωσαν τον αδικοχαμένο Μιχάλη. Την πλένουν με πιεστικό. Η δεύτερη ειναι τραβηγμένη από συνάδελφο φωτορεπόρτερ λίγο πριν τη 13:00. Έχει έρθει αστυνομία και κάνει έρευνες για να βρούνε στοιχεία για το έγκλημα στη γέφυρα που πριν λίγες ώρες έπλυναν με το πιεστικό» αναφέρει ο Γιάννης Κέμμος.  ...

«Αν αυτό δεν είναι επικοινωνιακή παπάτζα τότε πραγματικά ανησυχώ πού για το επίπεδο και την ποιότητα των ερευνών που γίνονται από την ελληνική αστυνομία για το συγκεκριμένο τουλάχιστον περιστατικό» αναφέρει χαρακτηριστικά. Οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες από το σημείο της δολοφονίας, στο γεφυράκι, από διαφορετική οπτική γωνία. 

Δείτε περισσότερα


Επειδή ρωτάτε αν είναι ίδια η γέφυρα που τράβηξα στις 08:34 το πρωί τη στιγμή που έπλεναν τα αίματα και τα στοιχεία της δολοφονίας του Μιχάλη με αυτή που πήγε η αστυνομία περίπου στη 1 το μεσημέρι να κάνει την έρευνα της ανεβάζω όλη τη σειρά των φωτογραφίων που τράβηξα και πριν την πλύνουν.
Η γέφυρα είναι μία, είναι συγκεκριμένη και η αστυνομία είναι στην ίδια γέφυρα.
Ο συνάδελφος το μεσημερί την τράβηξε από την αντίθετη πλευρά.
Όλες οι φωτογραφίες εκτός από την τελευταία που δεν είναι δική μου αλλά συναδέλφου από την Ευρωκίνηση είναι τραβηγμένες μέχρι και τις 08:34 το πρωί.
Είναι πριν την πλύνουν με τα αίματα ακόμα και ειναι και τη στιγμή που την πλένουν.
Η τελευταία φωτογραφία είναι περίπου στην 1 το μεσημέρι όταν έχει πάει η αστυνομία να κάνει έρευνα αφού έχει πλυθεί η γέφυρα.
Οι στιγμές που ζούμε όλοι ως κοινωνία και περισσότερο οι γονείς του δολοφονημένου Μιχάλη είναι δύσκολες.
Δεν έχει διάθεση κανείς να κοροϊδέψει κανέναν. Αυτά είναι τα γεγονότα, αυτές είναι οι φωτογραφίες, αυτό είναι το σημείο.
Αν κάποιος πρέπει να δώσει εξηγήσεις είναι η αστυνομία και όχι οι φωτορεπόρτερ.

Μου αρέσει!
Κοινοποίηση
=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.