Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

kalami.net: Η εκδίκηση των... Portokalos

H λυσσαλέα επίθεση στον Κασσελάκη, των κατεστημένων εξαγορασμένων δεξιών ΜΜΕ και των ψευτοαριστερών ''ιδιοκτητών'' ΣΥΡΙΖΑ, οδήγησαν τα μέλη του αντίθετα, όπως συνηθίζεται: Στην υπερψήφισή του, στον β' γύρο των εσωκομματικών εκλογών (24 Σεπ.), ως νέου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η προεκλογική εκστρατεία γιά εκλογή πρόεδρου ΣΥΡΙΖΑ, με τις βρώμικες επιθέσεις στον Κασσελάκη, πιστοποίησε και την σαπίλα των εξευτελισμέων ΜΜΕ Ελλάδας.


Toυς απόδημους 'Ελληνες τελευταία, υποτιμητικά, μας αποκαλούν οι κoμπλεξικοί νεοέλληνες Ελλαδιστάν, ''Portokalos'', λέξη δανεισμένη από την κινηματογραφική επιτυχία ''my big fat greek wedding''.

'Ισαμε πρόσφατα και γιά δεκαετίες, μας κορόϊδευαν γιά τα greeklish που αρκετοί Ομογενείς στις ΗΠΑ μιλούσαν, μπερδεύοντας τα αγγλικά με τα ελληνικά ή παραφράζοντας σε ελληνική διάλεκτο, αγγλικές λέξεις. Ζώντας σε μία χώρα με επίσημη γλώσσα την αγγλική, αλλά διατηρώντας την ελληνική πάντα στο σπίτι και στις παρέες.

Τώρα, τα greeklish, είναι η ανεπίσημη καθημερινή ομιλούμενη γλώσσα στο Ελλαδιστάν, αφού σιγά-σιγά, με την αχρήστευση της ελληνικής παιδείας, η κομπλεξική ξενομανία νεοελλήνων, κατάστρεψε και την πλούσια ελληνική γλώσσα.

Το επίπεδο των νεοελλήνων Ελλαδιστάν, το βλέπει κανείς στο twitter. Αναρτεί ένας κάτι και οι απαντήσεις των υπόλοιπων, πεζοδρόμιο-χαβούζα. . . .
Οι κομπλεξικοί νεοέλληνες, έχουν, φυσικά, την Βουλή που τους αξίζει, τις κυβερνήσεις που τους αξίζουν, τα ΜΜΕ (107) που τους αξίζουν, ένα σάπιο κράτος που τους αξίζει και μιά διεφθαρμένη εξευτελισμένη ''Δικαιοσύνη''. 'Εχουν και μιά... ''(επι)κρατούσα θρησκεία-Εκκλησία''. Ενώ η ''μίζα'', το ρουσφέτι, η αρπαχτή, δηλ. οι γνωστές παραδοσιακές ''αξίες'' των νεοελλήνων, είναι πάντα στην κορυφή.

Οι κουτοπόνηροι πολιτικοί, που εξαπατούν συστηματικά τον... ''πανέξυπνο'' λαό, αντιλήφθηκαν ότι χρειάζονται ψήφους και χρήμα. Και απευθυνθηκαν στους... Portokalos. Δίνοντάς τους, δήθεν, δικαίωμα να εκλέγουν (αυτό που πάντα είχαν), αλλά όχι και να εκλέγονται, γράφοντας το Σύνταγμα εκεί που έχουν συνηθίσει: Στα παλαιά τους υποδήματα.

Με το ζόρι συγκρατούμε τα γέλια, όταν π.χ. έρχεται κάθε χρόνο ο πρωθυπουργός Κυρ. Μητσοτάκης στις ΗΠΑ και μας ''πουλάει φύκια γιά μεταξωτές κορδέλες'', λέγοντας μας -μιλώντας πάντα σε ελεγχόμενο ''ημέτερο ακροατήριο'' ψώνιων, μαϊντανών- πόσο σπουδαίος είναι, ''δίνοντάς μας'' δικαίωμα ψήφου (αυτό που είχαμε).

Από ευγένεια -και αδιαφορία- δεν του λέμε το αυτονόητο ''άντε χάσου ρε απατεώνα, που ήρθες εδώ να μας δουλεύεις''. Και αυτός, ως ναρκισσο-αλαζόνας, συνεχίζει το ίδιο παραμύθι, εξευτελιζόμενος.

Εμείς, οι 'Ελληνες Ομογενείς, που όπως λέγει και το άσμα ''στα ξένα είμαστε 'Ελληνες και στην Ελλάδα ξένοι'', σαν ''χαζά αμερικανάκια'', που ''κάνουν πλάκα'' μαζί μας οι κομπλεξικοί κουτοπόνηροι νεοέλληνες Ελλάδιστάν, τους είπαμε ένα μεγάλο ''ευχαριστώ'', στέλνοντάς τους έναν....Portokalos, με όνομα Στέφανος Κασσελάκης, να τους ανακατέψει και να τους κυβερνήσει μελλοντικά.

Ο νέος πρόεδρος ΣΥΡΙΖΑ αυθεντικός...Portokalos, απευθείας από την Αμερική (ΗΠΑ), αφού πρώτα πέρασε από αμερικάνικα πανεπιστήμια και την... Goldman Sachs. Φρέσκος με νέες ιδέες, γιά το αύριο, όχι ''σκουριά'', ψευτοαριστερή και μη. Από τώρα και μετά, το προβλημα θα το έχει ο ''μικρός Κούλης''.

Επειδή, ''πάντα γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος'', λέγαν οι παλιοί σοφοί 'Ελληνες, που ουδεμία σχέση έχουν με τους σημερινούς κομπλεξικους νεοέλληνες που κατοικούν στο βαλκάνιο ''προτεκτοράτο'' των ΗΠΑ, με όνομα Ελλαδιστάν. Πριν γελούσαν με εμάς τους Ομογενείς οι κουτοπόνηροι Ελλαδιστάν, τώρα γελαμε εμείς καλύτερα, επειδή γελάμε τελευταία... Περαστικά τους.


 =====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.