Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2023

kalami.net: Οι ΛΥΣΣΑΛΕΕΣ, βρώμικες, χυδαίες επιθέσεις στον ΟΜΟΓΕΝΗ, στον ΑΠΟΔΗΜΟ ΕΛΛΗΝΑ, Στεφ. Κασσελάκη



Είναι εντυπωσιακά και πρωτοφανή τα πολιτικά-κομματικά γεγονότα στην Ελλάδα, το τελευταίο ειδικά δίμηνο.

Από τότε που εμφανίστηκε στο προσκήνιο, ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ, ο ΑΠΟΔΗΜΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Στέφανος Κασσελάκης, ηλικίας 35 χρονών, με καταγωγή από την Κρήτη, που ζούσε μόνιμα στις ΗΠΑ (Μαϊάμι Φλόριδα), τα τελευταία 21 χρόνια.

Ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ Κασσελάκης, δηλ. ένας από εμάς, σπούδασε στις ΗΠΑ και προόδευσε οικονομικά στον ναυτιλιακό τομέα. Υπήρξε και στο επιτελείο, του παλαιότερα αντιπρόεδρου, Τζο Μπάϊντεν.

'Εθεσε υποψηφιότητα γιά πρόεδρος στον ΣΥΡΙΖΑ και ήρθε πρώτος στις πρόσφατες εκλογές (β' γύρος, 24 Σεπ. '23), με μεγάλη διαφορά από ''στελέχη'' της απραξίας του κόμματος. 'Ετσι, από τώρα και μετά εγκαταλείπει τις ΗΠΑ και θα ζει στην Ελλάδα.

Είτε μας αρέσει είτε όχι, εκλέγηκε με την ψήφο των μελών του ΣΥΡΙΖΑ. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο Κασσελάκης, καλός ή όχι, αρεστός ή όχι, άφησε τις ΗΠΑ και πήγε στην Ελλάδα να προσφέρει ότι αυτός μπορεί. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και πρώην κυβερνητικό.

Πριν τις εσωκομματικές εκλογές, αλλά και μετά, οι εμμετικές, χυδαίες επιθέσεις εναντίον του νέου πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ, από τα εξαγορασμένα ΜΜΕ Ελλάδας (γνωστά και ως ''υπηρετικό προσωπικό Μητσοτάκη''), είναι λυσσαλέες και πολύ βρώμικες. Με πρωτεργάτες τους ''πρωταγωνιστές'' της εμμετικής παραδημοσιογραφίας, Μουμτζής (Liberal, Kαθημερινή), Πορτοσάλτε (Liberal, ΣΚΑΙ), Οικονόμου (ΣΚΑΙ), Λιάγκας (ΑΝΤ1) κ.ά., που εξευτελίζουν κάθε έννοια δημοσιογραφίας.

Από κοντά και ''χρήσιμοι ηλίθιοι'', κομπλεξικοί ψευτοαριστεροί (π.χ. Φίλης, Βίτσας, Σκουρλέτης κ.ά.), που νομίζουν ότι είναι ''ιδιοκτήτες ΣΥΡΙΖΑ'', που χρησιμοποιούνται από τα ''κυβερνητικά όργανα'' (ΜΜΕ), γιά να εξευτελίζεται έτσι η Αριστερά και να γελά ο κόσμος.

Φυσικά, οι λυσσαλέες, βρώμικες επιθέσεις στον Κασσελάκη, όπως συνηθίζεται, έφεραν το αντίθετο αποτέλεσμα. . .
Εξυπακούεται ότι με τις βρωμιές, αρπαχτές, μίζες κλπ της διεφθαρμένης κυβέρνησης, δεν ασχολούνται τα ΜΜΕ, επειδή είναι εξαγορασμένα και ελεγχόμενα.

Ουδέποτε στην πρόσφατη σύγχρονη ιστορία της Ελλάδας, ζήσαμε τέτοιες εμμετικές καταστάσεις, βρώμας και δυσοδίας, που πιστοποιούν την σαπίλα του κράτους Ελλάδα, που έχει γιά πρωθυπουργό έναν διεφθαρμένο (και κομπλεξικό που έκανε καθεστώς) της ''μίζας'' και αρπαχτής. Γόνο της οικογένειας αρπακτικών - απατεώνων, υιό πρώην πρωθυπουργού ''Αποστάτη'', έμμισθου πράκτορα CIA.

Το κακό παράγινε... Οι βρώμικες επιθέσεις σε έναν Ομογενή ΗΠΑ, μας απασχολούν όλους τους Ομογενείς, απόδημους 'Ελληνες. Είναι σαν να γίνονται σε εμάς όλους.

Τα εξευτελισμένα εξαγορασμένα ΜΜΕ, θέλουν ντε και καλά να κρατήσουν στην ''εξουσία'', την πλέον διεφθαρμένη κυβέρνηση στην μεταπολιτευτική ιστορία τη Ελλάδας, γιά να ''τρώνε''. Σε μιά διεφθαρμένη χώρα, με σάπιο κράτος, ελεγχόμενη ''Δικαιοσύνη'' και θλιβερά σερνόμενα, εξαγορασμένα ΜΜΕ.

Μόνο που το παράκαναν τώρα. Χτυπώντας βρώμικα τον Κασσελάκη, χτυπούν βρώμικα την Ομογένεια, τον απόδημο Ελληνισμό. Και τέτοια προσβολή από τους βρώμικους Αθήνας, ΔΕΝ ανεχόμαστε.

Η απάντηση, η τιμωρία θα είναι ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ. 'Οχι στην Ελλάδα με το σάπιο κράτος και τα εξευτελισμένα ΜΜΕ. Στις ΗΠΑ (''μίζες'' κ.ά.)...

Παράλληλα (άρχισαν ήδη να) ενημερώνονται οι Αμερικανοί πολιτικοί με πρώτον τον πρόεδρο ΗΠΑ, αλλά και αμερικάνικα ΜΜΕ, γιά το ''καθεστώς Μητσοτάκη'', που παραμένει ανενόχλητο από την διεφθαρμένη, εξευτελισμένη ''δικαιοσύνη'' και το ''υπηρετικό προσωπικό της'', τα εξαγοραμένα ΜΜΕ. Και μία χώρα, όπως η Ελλάδα με το σάπιο κράτος, είναι διεφθαρμένη, επειδή βασικά η ''δικαιοσύνη'' είναι διεφθαρμένη και ελεγχόμενη.

Ετοιμαστείτε γιά τα καλύτερα, που έρχονται (''μίζες'' κ.ά.)... Αρκετά με το βρώμικο ''καθεστώς Μητσοτάκη'', που διασύρει την πατρίδα μας και πλουτίζει από αυτήν η ευρύτερη οικογένεια διαχρονικών αρπακτικών.

Σημ.: Προς ''χαβούζα Διαματάρη'', παραμάγαζο οικογένειας Μητσοτάκη (εφημερίδα ''Εθνικός Κήρυξ'', Αστόριας Νέας Υόρκης). Ρε ''καραγκιόζη'' πρώην υφυπουργέ, ΔΕΝ σε ενοχλεί η βρώμικη επίθεση στον ΟΜΟΓΕΝΗ, στον δικό μας Ομογενή και πρώην αρθρογράφο σου, Στεφ. Κασσελάκη;;; Πόση ξεφτίλα αντέχεις ακόμα, ''υπάλληλε δουλοπρεπή'' της οικογένειας αρπακτικών;;;

(Γ. Λυκ. - 2 Οκτ. '23

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.