Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2023

Τα πρώτα video από την ισραηλινή επίθεση σε νοσοκομείο (ΠΡΟΣΟΧΗ πολύ σκληρές εικόνες)


Το Info-war έλαβε και παρουσιάζει βίντεο που έβγαλε αυτόπτης μάρτυρας της σφαγής στο νοσοκομείο Al Ahli στην πόλη της Γάζας, όπου το Ισραήλ σκότωσε εκατοντάδες άτομα.

Στο βίντεο, που τραβήχτηκε στον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου εμφανίζονται δεκάδες πτώματα από την επίθεση, αρκετά από τα οποία είναι παραμορφωμένα από το βομβαρδισμό. 

Προειδοποιούμε ότι το βίντεο περιλαμβάνει πολύ σκληρές εικόνες τις οποίες δεν θα πρέπει να δουν παιδιά. Παρόλα αυτά θεωρούμε υποχρέωσή μας να μεταφέρουμε τις εικόνες της γενοκτονίας που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη στη Γάζα. Παρόμοια βίντεο παρουσιάζονται καθημερινά σε αραβικά μέσα ενημέρωσης χωρίς όμως να φτάνουν ποτέ στο κοινό της Δύσης

Αυτό το βίντεο έχει περιορισμό ηλικίας και διατίθεται μόνο στο YouTube.

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.