Τρίτη 9 Απριλίου 2024

What it takes to make a Wooden Scale ? - Meter Wooden Scale, For Mathematical [Δύναμη των Δεξιοτήτων]


Meter Wooden Scale, For Mathematical
Αυτά τα μικρά εργαστήρια έχουν εκλείψει από την υποτιθέμενη πολιτισμένη δύση, με την νέα τεχνολογία και προσφάτως με την  τεχνητή νοημοσύνη

Power of Skills - [Δύναμη των Δεξιοτήτων]
Εάν περιμένουν τους ξένους επενδυτές για να αποκτήσουν αρκετούς πόρους για να θέσουν σε εφαρμογή όλα τα μέτρα ασφαλείας, όπως η Ευρώπη και η Αμερική, θα καταλήξουν να μην παράγουν και θα αρχίσουν να στερούνται σχεδόν τα πάντα.

Αυτό ήταν το πρότυπο και ακόμα χειρότερο που αναπτύσσουν η Αμερική και η Ευρώπη πριν ξεκινήσουν τους κανονισμούς όπως τους γνωρίζουμε σήμερα. 

Στην χώρα μας πριν την λεγόμενη καπιταλιστική ανάπτυξη υπήρξαν παρόμοια εργαστήρια, κυρίως οικογενειακές επιχειρήσεις όπου απασχολούσαν πολλούς εργαζόμενους, μετά ήρθαν τα "κοράκια" και τα αυτόματα μηχανήματα, τα οποία συμπίεσαν το κόστος παραγωγής και μείωσαν την απασχόληση.

Τα δυστοπικά αποτελέσματα τα βλέπουμε σήμερα ενός κόσμου που έχει καταστραφεί και δυστυχεί με την αύξηση της ανεργίας και του ανταγωνισμού των πολυεθνικών με τις εισαγωγές κλπ 

Αφήστε λοιπόν αυτούς τους ανθρώπους να αναπτυχθούν, με τον καιρό, για να φτάσουν στο επίπεδο που περιμένετε με την εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες και στις αντίστοιχες θέσεις εργασίας. 

Εμείς οι τάχα πολιτισμένοι αντί να ασχοληθούμε με την πρωτογενή παραγωγή και την μεταποίηση γίναμε δυστυχώς πελάτες των πολυεθνικών που εκμεταλλεύονται τον κόπο και τον μόχθο αυτών των ανθρώπων αγοράζοντας φτηνά και τα πουλάνε πανάκριβα.

Σκληρά εργαζόμενοι, ταλαντούχοι και αφοσιωμένοι εργαζόμενοι κρατάνε ακόμη έως να έρθουν τα "καθρεφτάκια" των επενδυτών.

Σας θαυμάζω παιδιά - ελπίζω να μην πέσετε και εσείς στην παγίδα  της ανάπτυξης με εισαγωγές - κάτι σαν Ελλάδα του σήμερα

  ===================== 
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.