Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου 2025

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ-ΣΟΚ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΔΙΚΑΣΤΩΝ & ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.- Γιατί δεν θέλουν την εκταφή σορών θυμάτων των Τεμπών; Ο Α.Μιχόπουλος απαντά ξεκάθαρα και αποκαλύπτει

 

 Γιατί δεν θέλουν την εκταφή σορών θυμάτων των Τεμπών; 
Ο Α.Μιχόπουλος απαντά ξεκάθαρα και αποκαλύπτει

 

 Γιατί κυβέρνηση και Δικαιοσύνη δεν εγκρίνουν το αυτονόητο αίτημα των συγγενών θυμάτων των Τεμπών για εκταφή των ανθρώπων που έχασαν; 

Ο τεχνικός σύμβουλος οικογενειών θυμάτων Τεμπών, Αχιλλέας Μιχόπουλος, επαναλαμβάνει αυτό που καιρό έχει πει στο militaire channel: οι σοροί των ανθρώπων που θα εκταφούν θα «μιλήσουν» και θα πουν την αλήθεια που φαίνεται κάποιοι δεν θέλουν να ακουστεί ποτέ. 

Ο κ.Μιχόπουλος ,αποκαλύπτει και νέα στοιχεία για ευρήματα που έχουν εντοπιστεί από το Γενικό Χημείο του κράτους , σχετικά με το τι μπορεί να μετέφερε η εμπορική αμαξοστοιχία. Ευρήματα που παραπέμπουν σε υλικά που χρησιμοποιούνται σε καθαρισμούς κινητήρων αεροσκαφών. 

=====================
 "O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.