Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2009

Ο Βενιζέλος "αδειάζει" τον Παπανδρέου! - Πρόεδρε τα ακούς . . . ! ! !

"Αθώωσε" στη Βουλή τους Δρυ και Φωτιάδη για το σκάνδαλο του Βατοπεδίου ενώ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είχε δεχθεί να ερευνηθούν και οι δικές τους ευθύνες. Τι είχε γίνει και στο παρασκήνιο της Εξεταστικής....

Του Γιάννη Παπαζήση - από Press-gr

Άκουσα πριν από λίγο τον Ευάγγελο Βενιζέλο να μιλά στη Βουλή για του σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου. Καλός ρήτορας, όντως, απέναντι σε μια ΝΔ που φυγομάχησε υπό τον φόβο της υπερψήφισης της προανακριτικής. Με έξυπνο τρόπο όμως ο κ. Βενιζέλος "αθώωσε" τον Γ. Δρυ και τον Απ. Φωτιάδη για τις ευθύνες τους στην υπόθεση. Ο ένας, είπε ο κ. Βενιζέλος, γιατί κέρδισε σε κάποιο δικαστήριο και ο άλλος γιατί ανέπεμψε τότε την επίμαχη παραχώρηση.

Μα, ο Γιώργος Παπανδρέου δεν δήλωσε την άλλη φορά ότι συμφωνεί η έρευνα της προανακριτικής, εφόσον συσταθεί, να συμπεριλάβει και τους δύο πρώην υφυπουργούς γιατί δεν φοβάται το ΠΑΣΟΚ τίποτε; Και καλά έκανε και το είπε. Τότε, γιατί απόψε ο κ. Βενιζέλος τον άδειασε; Για να προστατεύσει τους "ανθρώπους" του;

Αυτή η στάση επιβεβαιώνει πάντως τις πληροφορίες ότι ο κ. Βενιζέλος είχε δώσει μάχη παρασκηνιακά ώστε το ΠΑΣΟΚ στην πρότασή του, από τις εργασίες της Εξεταστικής Επιτροπής, να μην αναγνωρίσει ότι έγιναν λάθη και υπάρχουν ενδεχομένως ευθύνες και στελεχών των δικών του κυβερνήσεων. Δηλαδή Δρυ και Φωτιάδη...

=============================================================

Κύριε Παπανδρέου τι πρέπει να περιμένεις από ομοτράπεζους του ανεκδιήγητου "ζούγκλα" . . . είναι και αυτός δοκιμαστής του "τσελεμεντέ" της νεαράς οικοδέσποινας του τηλεοπτικού Ταρζάν . . . χθες μας έδωσε μαθήματα και συμπεριφορές από οσμή Βατοπεδίου.

Όπως συνήθως ο φίλος του . . . χρησιμοποίησε τη μαγική συνταγή του χυδαίου και κατευθυνόμενου "ρεπορτάζ", αφού εξύβρισε για μια ακόμη φορά τους Bloggers στη συνέχεια με τα πολλά υπονοούμενα και τα δικά του συμπεράσματα με το δοκιμασμένο αήθη τρόπο που χρησιμοποιεί για να εκθέτει τους "φίλους" του, εξέθεσε για μια ακόμη φορά το κίνημα και άφησε πολλά υπονοούμενα.

Ο ευτραφής Βαγγέλης μπορεί στα λόγια να είναι αρκούντως λεπτολόγος και πολυλογάς στη βουλιμία του φαγητού πρέπει να χάνει τις αντιστάσεις του.

Χθες η μεγάλη είδηση ΔΕΝ ήταν η δήθεν σκανδαλώδης ανταλλαγή του πατρός Βενιζέλου . . . αλλά η επιβεβαίωση της μεθόδου Τριανταφυλλόπουλου :

Τους τραπεζώνει πρώτα . . . στη συνέχεια τους βιντεοσκοπεί με το "βίτσιο" της κρυφής κάμερας και στη συνέχεια τους μετατρέπει από ξεφτίλα σε βορά ως προϊόν στη τηλεθέαση για την αναμενόμενη αύξηση των κερδών από διαφήμιση - του καναλιού και φυσικά του αναλογούντος μεριδίου του -

Έρμε Βενιζέλο . . . ΔΕΝ ήξερες ΔΕΝ ρώταγες !!!

Αυτά . . . και εσύ κύριε αρχηγέ του ΠΑΣΟΚ πρόσεξε !!!
τα ψηλά καπέλα . . . "καπελώνουν" ασφυκτικά και στη συνέχεια αφανίζουν. . . ο "ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ - ΠΟΛΙΤΙΚΗ" ΔΕΝ το "παίζει Κασσάνδρα" ούτε επιχειρεί να γίνει μάντης κακών . . . τα γεγονότα με απλή λογική προσπαθεί να ερμηνεύσει και να ασκήσει καλόπιστη κριτική.

Πρόσεξε τους λύκους . . . έχουν παραλλαγή στη προβιά τους . . .

Νάσος Ζαγγογιάννης.

==========================================================
"O σιωπών δοκεί συναινείν"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

To μπλόκ " Στοχσμός-Πολιτική" είναι υπεύθυνο μόνο για τα δικά του σχόλια κι όχι για αυτά των αναγνωστών του...Eπίσης δεν υιοθετεί απόψεις από καταγγελίες και σχόλια αναγνωστών καθώς και άρθρα που το περιεχόμενο τους προέρχεται από άλλες σελίδες και αναδημοσιεύονται στον παρόντα ιστότοπο και ως εκ τούτου δεν φέρει οποιασδήποτε φύσεως ευθύνη.